Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/11

tarot-m

Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/11 .

Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/11 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 7 των ράβδων

Οι αναμνήσεις θα σας πλημμυρίσουν αυτό το διήμερο Κριέ! Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πρόθυμοι να ασχοληθείτε με το παρελθόν, και θα ακολουθήσετε μια στάση του τύπου «κάνω ό,τι θέλω με το χρόνο μου». Η αλήθεια είναι ότι σας λείπει κάποιος και δεν μπορείτε να σταματήσετε να τον σκέφτεστε.Είναι κάτι παραπάνω από μια πιθανότητα συγχρονισμού. Αυτό θα σας προκαλέσει συναισθήματα μελαγχολίας. Είναι απλώς μια ικανοποίηση, ένα μνημόσυνο που κάνετε για τον εαυτό σας και δεν υπάρχει τίποτα λάθος σ’ αυτό.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων, ανάποδα

Εκεί που αρχίσατε να νιώθετε άνετα με κάποιο άτομο που πραγματικά σας αρέσει, βλέπετε ποιος είναι πραγματικά. Παρόλο που δεν είναι κακός, εξακολουθεί να μην είναι το άτομο που προσποιούταν πως είναι….και αυτό το σαββ/κο θα το επιβεβαιώσετε.

Το μάθημα που θα μάθετε αφορά την εμπιστοσύνη και την προσδοκία. Μην περιμένετε οι άνθρωποι να είναι διαφορετικοί από αυτό που είναι. Έχετε πολύ λογικά πρότυπα, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι να ανταποκριθούν σ’ αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Δίδυμοι, βρισκόσασταν σε αυτήν τη θέση στο παρελθόν! Κάποιος σας άρεσε και στη συνέχεια διαπιστώσατε πως ήταν μονόπλευρη υπόθεση και τώρα αρχίζετε να νιώθετε σαν ανόητη.

Για άλλη μια φορά φανήκατε ανόητη. Το μάθημά σας εδώ είναι να μην υποχωρήσετε στο σκοτάδι. Δεν είναι κάθε άτομο που γνωρίζετε το «γραφτό» σας…γι’ αυτό σταματήστε να ψάχνετε για την τελειότητα σε έναν σύντροφο.

Θα περάσετε καλύτερα τη ζωή σας, αν μπορείτε να βλέπετε τις αδυναμίες στους άλλους ανθρώπους, αλλά να τους αποδέχεστε. Σταματήστε να κρίνετε… και αφήστε στον εαυτό σας να ζήσει στην πραγματική ζωή. Τα πρότυπα σας συνορεύουν με την τελειομανία και αυτό δεν θα σας βοηθήσει καθόλου.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Όλα πάνε καλά για εσάς αυτό το διήμερο Καρκίνε, καθώς φαίνεται ότι έχετε τα πάντα καλά σχεδιασμένα. Ξέρετε ποιος είναι ο κολλητός σας και είστε πολύ ευτυχείς να γιορτάσετε μαζί του, αυτό το διήμερο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά πάσα πιθανότητα στο σπίτι σας, οπότε ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε το χώρο σας και να παραγγείλετε. Είστε σε κίνηση και κάνετε ό, τι γνωρίζετε καλύτερα για τους δικούς σας ανθρώπους… Τους κάνετε να νιώθουν χαρούμενοι , άνετοι και αγαπημένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/11

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτό το σαββ/κο θα έχετε μια νέα ιδέα για μια παλιά κατάσταση. Για παράδειγμα, κάποιος που θα συναντήσετε μέσα στο σαββ/κο, θα πει κάποιες αλήθειες που θα σας ενοχλήσουν.

Ωστόσο, το αρνητικό συναίσθημα που θα σας προκαλέσει, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε, καθώς το θέμα έχει να κάνει με κάποια προσπάθεια του παρελθόντος που δεν λειτούργησε.

Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι πήγε στραβά και προσπαθήστε να συνέλθετε για να ξεφύγετε από το παρελθόν, προς ένα λαμπρό και θετικό μέλλον.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο, πρόκειται να ρίξετε μια ματιά στον καθρέφτη και να πείτε στον εαυτό σας να τα ξεχάσει όλα, Παρθένε. Απλά δεν μπορείτε να απολαύσετε τη στιγμή. Έχετε πάντα πρόβλημα με κάτι. Αυτό το διήμερο, θα σας φανεί σαν μια μεγάλη στιγμή.

Πρέπει να ρίξετε μια ματιά γύρω σας σε όλα τα όμορφα πράγματα που κοσμούν τη ζωή σας και να νιώσετε ευγνωμοσύνη. Να είστε ευγνώμονες για όσα έχετε παρά να νιώθετε μεταμέλεια και αηδία για όλα όσα δεν έχετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/11

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων

Όλα τελειώνουν καλά Ζυγέ… και αυτό το σαββ/κο, θα είναι γεμάτο αγάπη και καλές προθέσεις. Θα νιώσετε αυτό το παιδικό συναίσθημα της συνάντησης με τα μέλη της οικογένειάς σας για ένα όμορφο γεύμα.

Θα είναι ένα διήμερο αθωότητας και ενθουσιασμού. Θα είστε λιγότερο διατεθειμένοι να κρίνετε και πιο ανοιχτοί να ακούσετε τι μοιράζονται οι άλλοι μαζί σας. Θα είστε εκπληκτικά χαρούμενοι και παραδόξως, δεν θα βρείτε τίποτα για να παραπονεθείτε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Κάποιος πρόκειται να περάσει ένα καταπληκτικό σαββ/κο Σκορπιέ, και σίγουρα θα είστε εσείς.

Οι προσπάθειές σας για την αγάπη και την οικογένεια έρχονται στο μυαλό σας και το γενικό αίσθημα ικανοποίησης, ασφάλειας και οικογενειακής αγάπης θα είναι διάχυτο. Απολαύστε τους ανθρώπους με τους οποίους είστε μαζί, καθώς θα απολαμβάνουν το χρόνο τους μαζί σας.

Αυτό το διήμερο θα το απολαύσετε με τους αγαπημένους σας, χωρίς άγχος και θα νιώσετε ικανοποιημένοι.

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Μπορεί να αισθάνεστε τον πόνο της μοναξιάς αυτό το σαββ/κο Τοξότη κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η «μοναχική» φύση σας είναι διχασμένη ανάμεσα στο να περάσετε καλά ή να νιώσετε αγανακτισμένοι γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κάτι κοινωνικό.

Το να είστε κοινωνικοί δεν είναι το πλεονέκτημά σας…εκτός κι αν είστε στη σκηνή φυσικά… αλλά αυτό το διήμερο, δεν ενδείκνυται για να στραφούν όλα τα βλέμματα επάνω σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων, ανάποδα

Πρόκειται να πάρετε μια απόφαση, οπότε σκεφτείτε με προσοχή…. γιατί θα είναι μεγάλη απόφαση και δε θέλετε να κάνετε λάθος.

Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να έχει σχέση με τα επαγγελματικά σας και μπορεί ν’ ακολουθήσουν δύο διαφορετικά πλάνα. Το ένα θα είναι να χάσετε τη δουλειά σας, εξαιτίας μιας λάθος κίνησης… ενώ το άλλο είναι να κερδίσετε πολλά κάνοντας η σωστή επιλογή. Επιλέξτε με σύνεση!

xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Θα είστε υπεύθυνοι αυτό το σαββ/κο, και θα είναι φυσικό για εσάς να κάνετε πλάνα και να οργανώσετε τα πράγματα.

Βρίσκεστε στο στοιχείο σας όταν πρόκειται να οργανώσετε τα πράγματα που θα συμβούν και αυτό το διήμερο, θα είστε το πρόσωπο για όλες τις δουλειές.

Περιμένετε να σας υποβληθούν ένα εκατομμύριο ερωτήσεις από τους φίλους και την οικογένειά σας και να είστε σίγουροι ότι θα είστε σε θέση να βοηθήσετε και να καθοδηγήσετε όποιον χρειάζεται τις συμβουλές σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Ιχθύες, θέλατε περισσότερα και είστε απογοητευμένοι που δεν μπορείτε να βρεθείτε με την οικογένειά σας αυτό το διήμερο. Μην προσπαθήσετε όμως να καταστρέψετε τη δική τους διάθεση διαμαρτυρόμενοι που δεν μπορείτε να είστε μαζί τους.

Κοιτάξτε γύρω και εκτιμήστε το περιβάλλον σας, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Οι καιροί είναι ιδιαίτεροι… γι’ αυτό πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος