Ταρώ Σαββατοκύριακο 28-29/12

tarot-m

 

Ταρώ  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων

Δημιουργείτε τη δική σας πραγματικότητα, Κριέ. Έτσι, αν νομίζετε ότι δεν έχουν απομείνει καλοί άνδρες και γυναίκες στον κόσμο, θα συνεχίσετε να προσελκύετε ανθρώπους εγωιστές… που θα επωφελούνται μόνο από εσάς και θα απομακρύνονται.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την ενέργεια που βγάζετε προς τα έξω. Και να αποφεύγετε να εστιάζετε σ’ αυτά που δεν θέλετε…. Καλύτερα να επικεντρωθείτε, σ’ αυτά που θέλετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Το παιδί μέσα σας, πρόκειται να βγει και να παίξει αυτό το σαββ/κο Ταύρε.

Και με όλα τα τριαντάφυλλα και την ηλιοφάνεια σ’ αυτή την κάρτα, φαίνεται ότι αυτό θα οφείλεται στην παρουσία μιας ρομαντικής σχέσης που βγάζει προς τα έξω το χαρούμενο παιδί μέσα σας.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων + 10 των ράβδων

Δίδυμοι, θέλετε να αποκαλύψετε τον αληθινό σας εαυτό σε κάποιον. Αλλά είστε τόσο συνηθισμένοι στο χειρισμό της αφηγηματικής και της δημόσιας εικόνας σας που καταλήγετε πάντα σε μια παράσταση…. αντί να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας.

Λοιπόν, τα Ταρώ συμβουλεύουν, ότι δεν πρέπει να φοβάστε τόσο πολύ. Επειδή ο αληθινός εαυτός σας είναι πιο δυνατός και πιο χαρισματικός από τη μάσκα που βάζετε για τον κόσμο. Και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα εντυπωσιαστεί περισσότερο από τον πραγματικό εαυτό σας, παρά από τον χαρακτήρα που παίζετε.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

chartomantia-098

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων+ βασιλιάς των πεντάκτινων

Δουλεύετε σκληρά όπως ο πατέρας σας Καρκίνε.. Τον σέβεστε, όπως και όλα όσα έχει πετύχει. Όμως, ένα κομμάτι σας, αισθάνεται πάντα σαν να μην είστε ποτέ σε θέση να ανταποκριθείτε στα πρότυπα που έχει θέσει εκείνος….ή να γίνετε όπως αυτός.

Μην νιώθετε έτσι. Ο πατέρας σας δεν πέτυχε μέσα σε μια νύχτα. Και δεν θα το κάνετε ούτε κι εσείς. Συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά και θα δείτε πως μια μέρα…. θα τον ξεπεράσετε.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Ξέρετε ποιον θέλετε Λέοντα και δεν θα θελήσετε να κάνετε σχέση με κανέναν άλλον…παρά μόνο μ’ αυτό το άτομο. Είναι το φεγγάρι και ο ήλιος σας – ο αληθινός σας σύντροφος.

Και αυτό το σαββ/κο, θα εξαφανίσετε όλα τα εμπόδια, για να τον κάνετε να σας επιλέξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Αν πρόκειται για έναν Δίδυμο, Παρθένε παρακαλώ ελέγξτε την ανάγνωσή αυτής της κάρτας ταρώ, επειδή μιλάει για κάποιο Δίδυμο.

Αλλά αν δεν ενδιαφέρεστε για κάποιο Δίδυμο, τα Ταρώ λένε, ότι πρέπει να είσαστε πιο διορατικοί με τις ιστορίες που δέχεστε σαν αληθινές ή ψεύτικες. Επειδή κάθε ιστορία έχει πολλές πλευρές… και μόνο οι ανόητοι πιστεύουν ακράδαντα ότι η δική τους εκδοχή είναι η σωστή….. και όλοι οι άλλοι είναι λάθος.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Το μυαλό σας είναι παγιδευμένο σε ένα σύνολο αρνητικών σκέψεων, Ζυγέ. Και αυτό σας κάνει να συμπεριφέρεστε με άσχημο τρόπο στην ερωτική σας ζωή, αποκρύπτοντας σημαντικές πληροφορίες από το ταίρι σας.

Λοιπόν, έχετε την ελεύθερη βούληση να επιλέξετε να ενεργήσετε όπως θέλετε. Όμως, το κακό κάρμα… πάντα μας παγιδεύει στο τέλος.

taro-zodia-76

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Έχετε βάλει πάρα πολλά αυγά…. σε ένα καλάθι, Σκορπιέ. Σαν να λέμε, έχετε κάνει μια πτυχή της ζωής σας μεγαλύτερη από κάθε άλλη…με αποτέλεσμα να έχετε δημιουργήσει τεράστιο χάσμα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Θα μπορούσε να είναι η ερωτική σας ζωή, η δουλειά σας, ή ακόμα και ένα έργο πάθους, στο οποίο έχετε δοθεί ολοκληρωτικά.

Δυστυχώς, αυτή η ανισορροπία στη ζωή σας, δημιουργεί μια χαώδη κατάσταση. Και τα Ταρώ σας παροτρύνουν, να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μακροχρόνια ευτυχία.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Έχετε αφήσει ελεύθερη την φωτιά μέσα σας, Τοξότη! Την πλευρά του παθιασμένου ηγέτη, που οδηγεί από την πρώτη γραμμή, δίνοντας το σωστό παράδειγμα για όσους ακολουθούν. Και αυτό το σαββ/κο, έτσι στα ξαφνικά, κάποιος θα έρθει στη ζωή σας.

Θα είναι πραγματικά ίσος με σας και δε θα σας αφήσει να μαντέψετε τις προθέσεις του. Θα σας μιλήσει με ειλικρίνεια και ντόμπρα… κι αυτό, επειδή η σπίθα που υπάρχει μέσα του, βρίσκεται και σε σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι αυτό το σαββ/κο Αιγόκερε.

Ένα ερωτικό ταξίδι, που τελικά θα σας βοηθήσει να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και να γίνετε πιο ισορροπημένοι μέσα σας.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Ένα φιλί, μια αγκαλιά και πολλή ειρήνη βρίσκονται στις κάρτες για σας αυτό το σαββ/κο, Υδροχόε. Και δε θα είστε μόνοι σας! Όλες αυτές οι εκπληκτικές εμπειρίες θα μοιραστούν με εκείνον που είναι η αδελφή ψυχή σας.

Λοιπόν, αν αυτό δεν είναι δώρο Χριστουγέννων από το Σύμπαν, τότε δεν ξέρω τι είναι!

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Θα νικήσετε τους δαίμονες σας αυτό το σαββ/κο Ιχθύες και θ’ αναδυθείτε φρέσκοι και θεραπευμένοι. Η ενέργειά σας θα ανυψωθεί και θα νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ.

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για όλη τη σκληρή δουλειά, όλο αυτό το διάστημα. Επειδή η ανύψωση της ψυχής, δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia