Ταρώ Σαββατοκύριακο 29-30/06

tarot-m

ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: το αστέρι .

Κριέ, σε κάποιον αρέσετε πάρα πολύ. Νομίζει πως είσαστε αστέρι, αλλά όχι σαν αυτά του κινηματογράφου! Νομίζει ότι είσαστε ένα αστέρι, με σάρκα και οστά, που έχει πέσει από τον ουρανό. Ουάου!

Λοιπόν, τα Ταρώ λένε ότι έχετε αυτή την επίδραση σ΄ αυτό το άτομο επειδή αρνείστε να είστε οτιδήποτε άλλο, παρά ο αυθεντικός εαυτός σας κάθε στιγμή της ημέρας, κάθε μέρα. Και αυτό είναι εκπληκτικό. Συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε και να είστε τόσο μοναδική!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη αποφασίζει να χτυπήσει την πόρτα σας. Μήπως αγνοήσατε την προειδοποίησή μας και εκδηλώσατε λάθος προθέσεις? Δεν χρειάζεται να απαντήσετε σε αυτό. Το σύμπαν γνωρίζει ήδη την αλήθεια.

Έτσι, αν κάνατε κάτι λάθος, ξέρετε πως έρχεται, για να σας συμμορφώσει τώρα. Αν δεν έχετε, τότε χαλαρώστε. Η δικαιοσύνη θ’ αποδώσει ποινές, σε εκείνον που σας αδίκησε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης + η βασίλισσα των κυπέλλων

Τυχεροί, Δίδυμοι! Έχετε δύο κάρτες αυτό το σαββατοκύριακο. Και το μήνυμα είναι αυτό: πρέπει να είστε υπομονετικοί . Θέλετε να επιστρέψει κάποιος στη ζωή σας. Κάποιος με τόσο βαθιά σοφία, όσο ο ωκεανός. Είναι μια γυναίκα με την οποία, είχατε χάσει επαφή.

Θέλετε να επιστρέψει, ώστε να μπορέσετε να σταθείτε στα πόδια σας και να μάθετε από αυτήν. Αλλά αυτό θα διαρκέσει λίγο περισσότερο. Ίσως επειδή δεν είστε ακόμα έτοιμοι να παραμερίσετε την υπερηφάνεια σας και να μάθετε από το συγκεκριμένο άτομο. Απλά θυμηθείτε: την ημέρα που θα είστε έτοιμοι, το σύμπαν θα βρει έναν τρόπο, για να επαναφέρετε αυτό το άτομο στη ζωή σας.

Επομένως, μην κάνετε τίποτα παρορμητικό. Περιμένετε, δίνοντάς της περισσότερο χώρο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια, ανάποδα

Θα νιώσετε την ανισορροπία αυτό το διάστημα, Καρκίνε. Σαν να τραβήχτηκε το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Και ο μόνος τρόπος για να ξανακερδίσετε τη ζωή σας, θα είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Έτσι βάλτε τις ανάγκες σας πρώτα, αυτό το σαββ/κο. Κάντε ό, τι επιθυμεί η ψυχή και το σώμα σας. Δώστε στον εαυτό σας ξεκούραση και φροντίστε τον . Σύντομα θα ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

chartomantia-098

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Λέοντες, αν έχετε βγει πολλά ερωτικά ραντεβού και δεν έχετε καταφέρει να αποφασίσετε με ποιον θα δεσμευθείτε, αυτό το σαββ/κο, θα είσαστε ακόμη πιο αναποφάσιστοι. Θα έχετε συγκρουόμενα και ασταθή συναισθήματα…..σαν να εξισορροπείτε τον εαυτό σας σ’ ένα φλυτζάνι, στην άκρη ενός γκρεμού.

Λοιπόν, η απάντηση σε μερικές από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις της ζωής, είναι κάποιες φορές, η πιο εύκολη. Και σ’ αυτή την περίπτωση, ξέρετε ήδη ποια είναι η σωστή απάντηση. Το δίλημμα, προκαλείται ακριβώς από την απροθυμία σας, να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ερημίτης ,ανάποδα

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε, Παρθένοι. Εξάλλου, γιατί μένετε όταν ο σύντροφός σας, δεν μπορεί να δει την αξία σας?

Εμπιστευθείτε μας, καλύτερα να απομακρυνθείτε και να εξερευνήσετε τον κόσμο μόνοι σας τώρα.

Θα προσελκύσετε καλύτερους ανθρώπους στη ζωή σας, με αυτόν τον τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος + 3 των ξιφών

Ζυγοί, αυτό το σαββ/κο σας έπεσαν δύο κάρτες. Και το μήνυμά τους είναι σαφές. Έχετε μια επιλογή μπροστά σας: Να καθίσετε και να περιμένετε να βελτιωθεί η κατάσταση από μόνη της ή να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε τη δεύτερη επιλογή. Επειδή αν συνεχίσετε να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και να φοβάστε να δράσετε, σύντομα θα βρεθείτε στον πάγκο και πολύ στεναχωρημένοι.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών, ανάποδα

Δεν είστε παγιδευμένοι, Σκορπιοί. Είναι όλα στο μυαλό σας. Ακόμα κι αν είστε παντρεμένοι μ’ αυτό το άτομο και νομίζετε, πως δεν μπορείτε να το χωρίσετε.

Η αλήθεια είναι ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να απομακρυνθείτε από αυτή την τοξική κατάσταση. Αλλά η υπερηφάνεια σας τώρα, έχει να κάνει με την ευτυχία σας. Και ανησυχείτε για το τι θα πει ο κόσμος, αν κάνετε αυτό που γνωρίζετε βαθιά μέσα σας, πως είναι το σωστό!

Λοιπόν, τα Ταρώ σας παροτρύνουν, να επανασυνδεθείτε με την πλευρά του Φοίνικα μέσα σας, και απλά να το κάνετε. Γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι τρομερές, αν δεν δράσετε ανάλογα.

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Τοξότες, ξέρετε εδώ και καιρό, πως πρέπει να αφήσετε αυτό το άτομο. Και αυτό το σαββ/κο, η ζωή θα σας δώσει την ευκαιρία να το κάνετε. Και, που ξέρετε? Μπορεί να το κάνετε, να μοιάζει τόσο εύκολο!

Αφήστε το φόβο να απομακρυνθεί από την καρδιά σας. Επειδή όταν βρείτε χρόνο για να κρίνετε, θα λάβετε τη σωστή απόφαση και θα φύγετε χωρίς να κοιτάξετε πίσω σας, ούτε μια φορά.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Αιγόκεροι, αρκετά με την αμφιταλάντευση! Πρέπει πραγματικά να κάνετε μια επιλογή τώρα. Εξάλλου, δεν είσαστε οι μόνοι που έχει κολλήσει σ’ αυτή την κατάσταση.

Έτσι δείξτε κάποια συμπάθεια για τους άλλους που είναι κι αυτοί κολλημένοι μαζί σας και πάρετε αποφάσεις. Ποιος θα είναι? Η καρδιά ή το ακατονόμαστο σημείο του κορμιού σας?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Θέλετε να προχωρήσετε, Υδροχόοι, αλλά είστε παγιδευμένοι. Φοβόσαστε για το τι επιφυλάσσει το μέλλον, επειδή δεν γνωρίζετε τι θα φέρει. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το οποίο ήδη καταλαβαίνετε πολύ καλά.

Έτσι, όταν έχετε αμφιβολίες, αναρωτηθείτε αυτό: Αν επρόκειτο να επιστρέψω εγκαίρως με όλες τις γνώσεις που έχω τώρα, θα εξακολουθούσα να επιλέγω τον ίδιο τύπο ατόμου, σαν αυτό που επέλεξα? Αν η απάντηση είναι αρνητική, θα πρέπει να αρχίσετε να προχωράτε μπροστά.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών + 9 των κυπέλλων

Δύο κάρτες σας έπεσαν αυτό το σαββ/κο, Ιχθύες. Η πρώτη, το 6 των ξιφών, μιλά για την ανάγκη να αποχωρήσετε από μια κατάσταση που σας προκαλεί άγχος.

Η δεύτερη, το 9 των κυπέλλων, σας προτρέπει να θεωρήσετε αρχική σας προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και να κάνετε αυτό που σας χαροποιεί! Λοιπόν, τα μηνύματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο σαφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4