Ταρώ Σαββατοκύριακο 29-30/12

taro-13

Ταρώ σαββατοκύριακο

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Τα μικρά βήματα, είναι η καλύτερη πορεία δράσης, για την επίτευξη μεγάλων ονείρων. Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη  σε συνδυασμό με τον Ήλιο  σημαίνει, ότι θα μπορείτε να αναλύσετε συγκεκριμένα σχέδια, για ό,τι πρέπει να κάνετε ώστε να φτάσετε εκεί που θέλετε. Περάστε λίγο χρόνο με τις σκέψεις σας και νιώστε τί είναι σωστό.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των πεντάκτινων

Ταύρε, αναγνωρίζετε τα φινετσάτα πράγματα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι, ενώ είναι εντάξει να απογειώνεστε για λίγο, τη φορά, είναι πιο έξυπνο να φιγουράρετε για πράγματα που είναι πραγματικά χρήσιμα και μακροπρόθεσμα.

Ορίστε κάποιους οικονομικούς στόχους για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο και παράλληλα, δείξτε ανάλογη προσοχή και στον προϋπολογισμό σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζώδια δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε λίγο πιο έντονα συναισθηματικά αυτήν την εποχή του χρόνου. Αλλά δεν θέλετε να ανατρέξετε και τόσο στο παρελθόν, γιατί θα κολλήσετε εκεί. Οι αναμνήσεις σας, αποθηκεύονται με ασφάλεια και θα είναι πάντα εκεί, για να τις ξανακοιτάξετε. Είναι σημαντικό όμως, να συνεχίζετε να κοιτάτε μπροστά και να συνεχίζετε να δημιουργείτε καινούργιες αναμνήσεις.

ζώδια καρκίνος(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Σκεφτείτε μερικές από τις αποφάσεις, κάθε καινούργιας χρονιάς, που κάνατε στο παρελθόν. Πόσες από αυτές τηρήσατε ? Ποιο είναι το σκεπτικό σας, πίσω από αυτές που απέτυχαν? Περάστε λίγο χρόνο αυτό το σαββατοκύριακο και κάντε μία ενδοσκόπηση, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πώς να κάνετε τις πιο πρακτικές επιλογές, γι’ αυτή τη νέα χρονιά.

chartomantia-098

ζώδια λέων(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων, ανάποδα

Αν θα μείνετε στο σπίτι για τις αργίες, προσέξτε να μην ξαναγυρίσετε στα παλιά πρότυπα διαβίωσής σας, που αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά.

Όταν βρισκόμαστε στο σπίτι, αισθανόμαστε ασφαλείς, – κάτι που είναι παρήγορο. Αλλά είναι επίσης εύκολο να χαλαρώσουμε και τις προθέσεις μας. Θυμηθείτε τον σκοπό σας και απολαύστε την παρέα των άλλων -χωρίς να κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω.

ζώδια παρθένος(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Καθίστε και χαλαρώστε γιατί θα γευτείτε, όλα τα καλά δώρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Το εννέα των κυπέλλων, είναι το τέλειο σύμβολο για ένα σαββατοκύριακο διακοπών… που σημαίνει καθαρή χαρά και ικανοποίηση.

Γνωρίζετε όλη τη σκληρή δουλειά που κάνατε φέτος για να γίνετε καλύτεροι -και μερικά από τα καλά εγκεφαλικά του κάρμα, που βοήθησαν στην πορεία- και είστε απόλυτα ευγνώμονες και υπερήφανοι. Τώρα καθίστε και απολαύστε!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : διάβολος, ανάποδα

Ναι, ο διάβολος ακούγεται λίγο τρομακτικός, αλλά είναι πραγματικά καλά τα νέα! Μην εκπλαγείτε αν ξυπνήσετε αυτό το σαββατοκύριακο με απόλυτη σαφήνεια και έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο! Είναι σαν να πατήθηκε ένα κουμπί μέσα σας και θα έχετε μια ισχυρή αντίληψη για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε ώστε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Εμπρός λοιπόν!

ζώδια σκορπιός(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ερημίτης, ανάποδα

Είναι αλήθεια πως η ύπαρξη ρουτίνας μπορεί να είναι υπέροχη. Είναι ασφαλής, σας βοηθά να κάνετε τα πράγματα πιο γρήγορα και μειώνει τις πιθανότητες, να πάει κάτι στραβά. Αλλά είναι πάντα καλύτερη? Μη φοβάστε να αλλάξετε τα πράγματα, προς χάρη μιας μεγάλης πνευματικής επανάστασης. Ακόμα και μια μικρή εξέγερση, μπορεί να κάνει θαύματα στη δημιουργικότητά σας!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια τοξότης(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Η περίοδος των γιορτών είναι μια εποχή ανταλλαγής. Και τα δύο μπορεί να είναι άβολα κατά περιόδους, για πολλούς λόγους. Ωστόσο, η ζωή δεν θα ήταν τίποτα χωρίς λίγο «δούναι και λαβείν».

Μερικές φορές είστε λίγο περισσότερο από τη μία πλευρά του φάσματος ή από την άλλη. Αλλά στις υγιείς σχέσεις, γίνονται πολλά απ’ αυτά και χωρίς λόγο. Αν όχι, βρείτε τη δύναμη να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε, για να επιτευχθεί αρμονία.

ζώδια αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μερικές φορές δεν έχετε άλλη επιλογή, παρά ν’ αρπάξετε την ευκαιρία. Όμως έχετε τη δυνατότητα να υπολογίσετε τις πιθανότητές σας, για να εξασφαλίσετε ότι είναι τουλάχιστον ελαφρώς, υπέρ σας. Φυσικά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα, αλλά είστε Αιγόκερως, έτσι ξέρουμε ότι θα κάνετε, την πιο υπεύθυνη επιλογή που υπάρχει.

xartomanteia

ζώδια υδροχόος(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Έχετε αφιερώσει πολλή σκέψη και χρόνο σε κάτι, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε, ότι δεν είστε ακόμα ακριβώς εκεί που θέλετε? Είστε επιρρεπείς στο να αγνοείτε τη διαίσθησή σας, αλλά αυτό το σαββατοκύριακο, ο Ήλιος και η Σελήνη  σας βοηθούν, να εξισορροπήσετε την πρακτική, με τη συναισθηματική σας φύση. Μερικές φορές χρειάζεστε μόνο μια μικρή δημιουργική ενέργεια, για να επιστρέψετε στο σωστό δρόμο.

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Είστε σε πλήρη ετοιμότητα και κάνετε σχέδια για την καινούργια χρονιά! Αν και ως Ιχθύες, είστε συνήθως λίγο φοβισμένοι για το άγνωστο, η διαίσθησή σας, συναινεί, πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Και αν κάποιος μπορεί να εμπιστευτεί τη διαίσθησή του, είστε εσείς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot