Ταρώ Σαββατοκύριακο 30-31/03

tarot-m

 

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Μην χοροπηδάτε ακόμα από χαρά, Κριέ. Επειδή αυτή η κάρτα, δεν σημαίνει ότι σύντομα θα είστε ευλογημένοι, με μια καινούργια σχέση. Όχι, δεν είναι αυτό.Σημαίνει, ότι έχετε μια δύσκολη επιλογή μπροστά σας. Θα εμφανιστεί κάποιος, που θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα, όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί, όταν κάνετε αυτή την επιλογή. Και μην αφήνετε την παρορμητικότητά σας, να σας το χαλάσει.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

zodia-taro-45

κάρτα ταρώ: η εγκράτεια

Η υπερβολή, κάνει κακό στην υγεία σας Ταύρε. Ακόμα και μια κουραστική αγάπη! Έτσι, αν υπάρχει μια ενόχληση στην ερωτική σας ζωή τώρα, μην πανικοβληθείτε. Είναι ένα μήνυμα από την ίδια τη ζωή…. πως πρέπει να χειριστείτε τα πάντα με μετριοπάθεια αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, ισορροπήστε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική σας και τα συναισθήματά σας με την ευφυΐα σας.

Μπορεί αρχικά να είναι δύσκολο να βρεθεί η σωστή ισορροπία, αλλά με το χρόνο θα καλυτερεύσει. Και η ζωή σας θα γίνει πολύ καλύτερη, χάρη σ’ αυτές τις προσπάθειες. Ξεκινήστε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia – love

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Δίδυμοι, αν η ερωτική σας ζωή, σας έχει αγχώσει, είναι γιατί έχετε ξεχάσει τον βασικό κανόνα όλων των σχέσεων! Αρχίζουν πάντα, με φιλία.

Και όχι την ψεύτικη φιλία, «του δούναι και λαβείν» όταν οι άνθρωποι θέλουν να προχωρήσουν στη ζωή ή να οικοδομήσουν πολύτιμες “συνδέσεις”. Μιλάμε για πραγματική φιλία. Αυτή, που θα θέλετε να περνάτε χρόνο με το άλλο άτομο και να νοιάζεστε πραγματικά για την ευημερία του.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι σκληρό για σας, Καρκίνε. Επειδή κάτι δυσάρεστο θα συμβεί στη σχέση σας. Ένας χωρισμός ίσως….ή η συνειδητοποίηση ότι αυτός που αγαπάτε τόσο έντονα, δεν σας αγαπά καθόλου .

Δεν γνωρίζω τις ακριβείς λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζω ότι ό, τι κι αν συμβεί, θα σας προκαλέσει τεράστιο πόνο. Γι’ αυτό, να είστε δυνατοί όταν συμβεί αυτό. Επειδή κάθε τέλος, δημιουργεί δρόμο, για κάτι καλύτερο. Αλλά μόνο αν είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε και να έχετε πίστη.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: άσσος των κυπέλλων

Να είστε έτοιμοι να πυροδοτήσετε τα πυροτεχνήματα από την ταράτσα, Λέοντα! Επειδή αυτό το σαββατοκύριακο, η καρδιά σας θα χτυπήσει, πιο γρήγορα από ποτέ. Και η φούρια της νέας σχέσης, θα κάνει τα πάντα ώστε να φαίνονται όλα, καλά και ρόδινα.

Απλά να θυμάστε πως ένα καινούργιος έρωτας, είναι σαν ένας σπόρος βλάστησης. Γεμάτος δυνατότητες, για ανάπτυξη. Αλλά αν η προσπάθεια για να διατηρηθεί ακμάζουσα, ξεθυμάνει μετά από μερικές μέρες, τελικά θα πεθάνει.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των πεντάκτινων

Κάποια μετρητά έρχονται στον δρόμο σας, Παρθένε. Και δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος ο συγχρονισμός.

Αναρωτιέστε γιατί? Επειδή η οικονομική ανεξαρτησία, μας αφήνει ελεύθερους, να αγαπάμε τους ανθρώπους αληθινά . Εξάλλου, πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αγαπάς κάποιον, όταν ξέρεις ότι δεν μπορείς να φύγεις, αφού υποστηρίζει τις ανάγκες σου για επιβίωση? Απολαύστε λοιπόν αυτό το απροσδόκητο… και να ξέρετε, ότι σας αξίζει κάθε κομμάτι!

zwdia-zvdia-alex

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : πρίγκιπας των κυπέλλων

Με ποιον βγαίνετε ραντεβού Ζυγέ? Μ’ ένα πραγματικό πρόσωπο? Ή με κάποιον που φτιάξατε στα όνειρά σας?

Μην φαίνεστε τόσο μπερδεμένοι. Επειδή φαίνεται ότι έχετε δώσει πολλά ιδεαλιστικά χαρακτηριστικά σε αυτό το νέο άτομο μόνο και μόνο επειδή σας έδειξε ένα καλό χαρακτήρα.

Το θέμα είναι… να μην συγχέετε έναν άνθρωπο με ελαττώματα, με τον εραστή των ονείρων σας. Θα καταλήγετε να είστε πάντα απογοητευμένοι, μ’ αυτό τον τρόπο. Αντ’ αυτού, δείτε τον πραγματικό άνθρωπο μπροστά σας και πάρτε την κάθε μέρα μαζί του όπως έρχεται.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Σκορπιέ, επιθυμείτε πολλά πράγματα από τη ζωή. Και δεν υπάρχει τίποτα λάθος να θέλετε όλα αυτά, όσο είστε διατεθειμένοι να περιμένετε να έρθουν την κατάλληλη στιγμή. Ή να μην έρθουν καθόλου, αν δεν ήταν προορισμένα για σας.

Το θέμα είναι, ότι η ανυπομονησία δεν εκπληρώνει ποτέ τις επιθυμίες και δεν δημιουργεί προτεραιότητες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρω : ο αυτοκράτορας

Τοξότη, φαίνεται ότι κάποιος έχει πετύχει κάτι σπουδαίο! Κι αν δεν το έχετε πετύχει ακόμα, να περιμένετε κάποια καταπληκτικά νέα. Γιατί έρχονται σύντομα.

Απλά να θυμάστε πως είναι εύκολο να το πάρετε επάνω σας, όταν πετύχετε κάτι σπουδαίο. Αλλά οι έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν, ότι η αναρρίχηση στην κορυφή, είναι εύκολο. Η παραμονή στην κορυφή όμως, δεν είναι.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Δεν σας αρέσουν οι υπεκφυγές Αιγόκερε. Συνεπώς, δεν πρόκειται ούτε τώρα, να συμβεί.

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα δοκιμάσετε κάποια στεναχώρια. Αυτό θα προκληθεί από τα σκληρά λόγια κάποιου που αγαπάτε πολύ. Λέξεις που θα κουβαλούν μια δηλητηριώδη αλήθεια και δε θα μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Όταν συμβεί αυτό, μην καταπιέσετε τα συναισθήματά σας. Αυτό θα κάνει μόνο την πληγή και γλιστρήσει στο υποσυνείδητό σας και θα προκαλέσει όλεθρο, κάποια άλλη χρονική στιγμή. Η καλύτερη κίνηση, είναι να πάρετε το χρόνο σας και να ξεπεράσετε τον πόνο.

chartomantia-098

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρω : εγκράτεια

Δεν μπορείτε να πιστέψετε στην τύχη σας, Υδροχόε. Βρήκατε τελικά κάποιον που θα μπορούσε να δεχτεί, την κακή πλευρά σας. Κάποιος που σκέφτεται ότι δεν υπάρχει τίποτε περίεργο στο να έχει κάποιος, ένα οδυνηρό παρελθόν. Κάποιος που είναι ευγενικός και σας δέχεται για το ποιοι είσαστε.

Απλά να θυμάστε, πως η εξωτερική αποδοχή μπορεί να κάνει θαύματα, μόνο για λίγο! Αλλά αν δεν ενσωματώσετε αυτή την αποδοχή, αργά ή γρήγορα θα απομακρύνετε αυτό το υπέροχο άτομο! Ακριβώς επειδή η αγάπη και η καλοσύνη του, θα λειτουργεί ενάντια, στο πώς νιώθετε για τον εαυτό σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Το σύμπαν σας καλεί να λάμψετε όσο μπορείτε, Ιχθύες. Λάμψτε γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τιμήσετε το δώρο με το οποίο γεννηθήκατε. Λάμψτε, ακόμα και όταν οι άλλοι είναι εναντίον σας, επειδή ζηλεύουν…. και το φως σας, τους θυμίζει ότι εγκατέλειψαν τα όνειρά τους.

Εξάλλου, ο δρόμος προς το μεγαλείο, είναι ένα μοναχικό μονοπάτι. Και αν θέλετε πραγματικά ό,τι είναι στην καρδιά σας, πρέπει να είστε γενναίοι και να συνεχίσετε να λάμπετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia