Ταρώ Σαββατοκύριακο13-14/04

tarot-m

 

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών

Η αλήθεια μπορεί να είναι πραγματικά οδυνηρή, μερικές φορές, Κριέ. Ειδικά όταν μας δείχνει πόσο λάθος ήμασταν, για κάποιον. Μήπως αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο την αποφεύγετε ενεργά? Ακριβώς επειδή μ’ αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε κάποια αποτυχία, κοιτάζοντας πίσω σας? Λοιπόν, με κάθε ειλικρίνεια, δεν πρέπει να είστε τόσο σκληροί για τον εαυτό σας. Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος για να γνωρίζετε τα πάντα. Ίσως να μείνετε ταπεινοί και να μάθετε αυτή τη νέα αλήθεια για τη σχέση σας. Αυτό θα σας δώσει τη δύναμη να αναλάβετε τη ζωή σας για άλλη μια φορά και να σταματήσετε να αισθάνεστε σαν ένα ανίσχυρο θύμα.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

zodia-taro-45

κάρτα ταρώ: η σελήνη

Υπάρχει ένας ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή σας, Ταύρε, ο οποίος προκαλεί τέτοια σύγχυση στην καρδιά σας, όπως ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Κάποιος που απλά σας καλεί να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας. Κάποιος που σας ελκύει, όπως κανείς άλλος….. ποτέ πριν.

Τι θα κάνετε γι’ αυτόν? Θα συνεχίσετε ή θα αφήσετε να σας ξεφύγει? Η Σελήνη προτείνει να σταματήσετε να παίρνετε άμεσες αποφάσεις. Επειδή τα θολά σας συναισθήματα, ίσως τελικά καταστρέψουν τα πάντα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Η ερωτική σας ζωή, θα είναι πάντα ένα χάος, Δίδυμοι, μέχρι να αναπτύξετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Και όχι την “ψεύτικη” αυτοπεποίθηση που σας οδηγεί σε αρκετές ανοησίες. Πραγματική αυτοπεποίθηση. Το είδος εκείνο που γεννιέται, από την ικανότητα.

Επομένως, εστιάστε στον εαυτό σας τώρα, και μάθετε να στέκεστε στα δύο πόδια σας. Τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται καλύτερα για σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Καρκίνε, ένα πουλάκι μου ψιθύρισε ότι θέλετε πού έντονα, ένα μωράκι. Ή, ίσως, είστε ήδη έγκυος? Αλλά μην κάνετε το λάθος να νομίζετε ότι είστε υπεύθυνη, μόνο και μόνο επειδή θα γίνετε μητέρα.

Υπάρχουν δύο ακόμη άνθρωποι που είναι εξίσου υπεύθυνοι για την υγεία του μωρού: Ο υποψήφιος μπαμπάς και ο γιατρός σας. Και μόλις αγκαλιάσετε την ιδεολογία της «ομαδικής προσπάθειας», θα είστε ελεύθερη, να απολαύσετε αυτό το ταξίδι στη μητρότητα, με ελάχιστη πίεση και μέγιστη υποστήριξη.

taro-zodia-76

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 4 των ράβδων

Το να θέλεις να παντρευτείς κάποιον και το να παντρευτείς μαζί του, είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα, Λέοντα. Και οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να συγχέουν τη φαντασία με την πραγματικότητα. Μην είστε τέτοιος άνθρωπος.

Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να μετριάσετε τις φαντασιώσεις σας, με πραγματική προσπάθεια. Ας γίνετε εκείνο το είδος ανθρώπων, που μαζί με το σύντροφό σας να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση και να βρίσκετε λύσεις. Και αυτό περιλαμβάνει και τις στιγμές, που δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε ο ένας, την παρουσία του άλλου.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Ακριβώς όπως ένα smartphone που απενεργοποιείται όταν η μπαταρία του πεθαίνει, εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε χωρίς ενέργεια, Παρθένε. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, για να θεραπευτείτε, μετά από σοβαρή εξάντληση.

Αντιμετωπίστε λοιπόν αυτήν την αλήθεια και μην εργάζεστε τόσο πολύ και τόσο έντονα. Ξεκουραστείτε όταν νιώθετε πεσμένες τις μπαταρίες σας και εργαστείτε σκληρά μόλις συνέλθετε εντελώς. Και να θυμάστε να «τα χώνετε» σ’ εκείνους που πιστεύουν, πως είναι μια χαρά να σας φορτώνουν και τις δικές τους ευθύνες…… όταν προφανώς είστε υπερφορτωμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων

Ζυγέ, σας αρέσει να κάθεστε σαν ένα όμορφο λουλούδι και να προσελκύετε όλες τις όμορφες μέλισσες της πόλης, με τη ζωντανή γοητεία και τις κοινωνικές σας ευαισθησίες. Αλλά αυτός είναι ένας κακός σχεδιασμός παιχνιδιού.

Γιατί? Επειδή, αντίθετα με τα λουλούδια που πρέπει να αντιμετωπίσουν όποιο έντομο τα πλησιάζει, εσείς έχετε τη δυνατότητα να πάτε και να βρείτε το άτομο που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας. Εκτός αυτού, δεν υπάρχει τίποτα «παράξενο» ή «ανύπαρκτο» στην ανάληψη ευθύνης. Σαν ηγετικό ζώδιο, γεννηθήκατε για να είστε ηγέτης.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Σκορπιέ, ξέρατε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κερδίζουν στο λόττο, καταλήγουν να τα χάσουν όλα ή να αποκτήσουν μεγάλα χρέη ένα χρόνο αργότερα? Είναι επειδή η φτώχεια στην καρδιά τους, δεν ταιριάζει με την αφθονία που φαίνεται εξωτερικά. Έτσι καταλήγουν να σαμποτάρουν τον εαυτό τους! Με τέτοιο τρόπο μάλιστα, ώστε η εξωτερική τους πραγματικότητα να μπορεί να ευθυγραμμιστεί για άλλη μια φορά, μ’ αυτό που αισθάνονται στην καρδιά τους.

Γιατί σας το λέμε αυτό? Επειδή αυτό είναι και το πρόβλημά σας. Καταλήγετε να σαμποτάρετε τις καλύτερες σχέσεις στη ζωή σας, επειδή αισθάνεστε ανάξιοι, υποσυνείδητα. Αν θέλετε πραγματικά μια ευτυχισμένη ζωή με την αδελφή ψυχή σας, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε την έλλειψη που αισθάνεστε μέσα σας…. και να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας . Έχετε το θάρρος να το κάνετε?

chartomantia-098

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : δικαιοσύνη

Αυτό το σαββατοκύριακο, πρόκειται να είναι σημαντικό για εσάς, Τοξότη. Αν έχετε εργαστεί σκληρά στο παρελθόν, θα σας ανταμείψει. Και αν όχι, θα πρέπει να υποφέρετε τις συνέπειες της αναβολής σας.

Έτσι, όταν η μοίρα βάλει το χέρι της τελικά, να θυμάστε, ότι οι παρελθούσες επιλογές σας είναι υπεύθυνες, για ένα μεγάλο κομμάτι αυτής της μοίρας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : θάνατος

Ό,τι είναι να τελειώσει, θα τελειώσει, Αιγόκερε. Αλλά αυτό, δεν μας εμποδίζει να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τα πράγματα και τις σχέσεις, από το οριστικό τέλος….. όσο μάταιες κι αν είναι αυτές οι προσπάθειες.

Αυτή είναι η αλήθεια που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό το σαββατοκύριακο. Η αλήθεια, ότι οι προσπάθειές σας να σταματήσετε το αναπόφευκτο, ήταν ένα απόλυτο χάσιμο του χρόνου σας. Ώρα που θα μπορούσε να είχε δαπανηθεί καλύτερα αποδεχόμενοι αυτό, που το άλλο πρόσωπο προσπαθούσε να σας πει, ολοένα και περισσότερο.

zwdia-fotia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Η ιστορία, είναι η μαρτυρία της ανθρώπινης ιδιοτροπίας με τη μάσκα της δικαιοσύνης, Υδροχόε. Απλά ρωτήστε τις γυναίκες που κάηκαν στην πυρά, επειδή έδιναν καταφύγιο στις γάτες, και ήθελαν να μάθουν, τις φαρμακευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Ή τους ανθρώπους, που στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Αλλά γιατί σας λέμε κάτι που ήδη γνωρίζετε? Επειδή αυτή τη στιγμή, είστε πολύ επιρρεπείς στο να κάνετε το ίδιο στις σχέσεις σας: αφήστε το «εγώ» σας, να δικαιολογήσει την κακή συμπεριφορά σας, απέναντι σε κάποιον.

Έτσι, ας είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας αυτό το σαββατοκύριακο. Επειδή η δικαιοσύνη μπορεί σύντομα να γίνει μια συνήθεια και να σας κάνει να δώσετε προτεραιότητα στο να είστε “σωστοί” για να είστε ευτυχισμένοι.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ σεμνότητας και ταπεινοφροσύνης, Ιχθύες. Το πρώτο, μπορεί να σας κάνει να αποκηρύξετε τις νίκες σας επειδή αυτό είναι κοινωνικά αποδεκτό….και πρέπει να το κάνετε! Ενώ το δεύτερο, σας υπενθυμίζει ότι αν και θα πρέπει να είστε περήφανοι για όσα έχετε επιτύχει, δεν υπάρχει ποτέ τέλος στη μάθηση και την ανάπτυξη.

Έτσι να είστε ταπεινοί, όχι μετριόφρονες. Αγκαλιάστε τις νίκες σας. Να είστε όμως διατεθειμένοι, να συνεχίσετε να μαθαίνετε περισσότερα. Έτσι τελικά θα αξιοποιήσετε την προσωπική σας δύναμη.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia