Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

kartes-taro

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Κριός
Οι κάρτες: Ο Μάγος, Το 7 των Ράβδων, Το 6 των Ράβδων

Μπορείτε πραγματικά να κάνετε μαγικά πράγματα, αγαπητοί Κριοί… Σας δίνει το πράσινο φως το κλίμα που διαμορφώνεται, στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου. Διαλέξτε το εγχείρημα που θέλετε να ασχοληθείτε, την πιο μεγαλεπήβολη φιλοδοξία σας… Εστιάστε σε έναν ερωτικό στόχο, επιλέξτε συνειδητά έναν νέο ρόλο που εποφθαλμιάτε!

Τα πάντα είναι εφικτά και όλα επαφίενται στη φαντασία σας και το πόσο σκληρά είστε διατεθημένοι να δουλέψετε. Εσείς είστε οι οδηγοί, στο όχημα του πεπρωμένου σας αυτό τον μήνα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είστε να στραφείτε προς την κατεύθυνση που πραγματικά θέλετε να πορευτείτε… Μην χαραμίσετε αυτή την ισχυρή ενέργεια σε δευτερεύουσες ενασχολήσεις!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Οι κάρτες: Το 7 των Πεντάκτινων, Το 9 των Πεντάκτινων, Το 3 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ταύροι, μήπως το παρακάνετε με την σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε τους στόχους σας; Κάποιες φορές εστιάζετε τόσο εκεί, που χάνετε την ευκαιρία να χαρείτε τις ανταμοιβές που εισπράττετε… Και σίγουρα τις δικαιούστε. Στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου, οι κάρτες στήνουν ένα διαφορετικό σκηνικό για εσάς: Φροντίζουν να πάψετε να είστε τόσο «άρτιοι», να γίνετε πιο επιεικείς και να απολαύσετε πράγματα!
Μπορείτε να περάσετε έναν «μήνα ερωτευμένων» αντί για μία μέρα, αυτή του Αγίου Βαλεντίνου. Βάλτε στην καθημερινότητά σας όσο μπορείτε περισσότερη ομορφιά, δωράκια, περιπάτους, περιποίηση του εαυτού σας… Μέχρι εκεί που επιτρέπουν οι υγειονομικοί περιορισμοί, διασκεδάστε και ενδώστε σε ό,τι σας ενθουσιάζει. Ποιος είναι ο λόγος να μάχεστε σε αυτή τη ζωή, αν όχι για να χαρείτε τις μικρές – και μεγάλες – χαρές της;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Δίδυμοι

Οι κάρτες: Ο Ήλιος, Το 3 των Πεντάκτινων, Το 10 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε έναν κρυφό θαυμαστή! Κατά πάσα πιθανότητα, ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα ή σε ένα ερωτικό ζώδιο του Νερού (Ιχθύες, Σκορπιός, Καρκίνος)… Και στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου θα το εντοπίσετε ή θα αποκαλυφθεί!
Αυτό το άτομο θεωρεί ότι είστε ο «βασιλικός πολτός», ως υπόδειγμα χαρακτήρα και ομορφιάς. Θα το βρείτε μπροστά σας, να σας χαμογελά δειλά ή να σας γεμίζει φιλοφρονήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, μην διστάσετε στιγμή να ξεκινήσετε αυτή τη γνωριμία… Μπορεί να καταλήξει στην πιο όμορφη σχέση σας, με διάρκεια και πολλή αγάπη. Αν δεν είστε ελεύθεροι… Η απόφαση είναι δική σας!

Ταρώ Καρκίνος
Οι κάρτες: Η Δικαιοσύνη, Η Βασίλισσα των Ράβδων, Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Αναθαρρήστε, αγαπητοί Καρκίνοι: Μια παλιά και επώδυνη πληγή σας θα αρχίσει να επουλώνεται στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου. Και αυτό θα γίνει με τον «σωστό» τρόπο, καθώς επιτέλους θα δικαιωθείτε. Θα αποδειχθεί πόσο δίκιο είχατε για όσα λέγατε ή κάνατε – και πολλοί σας αγνοούσαν!
Είναι φυσικό να νιώθετε πολύ καλά γι’ αυτή τη νίκη σας… Αλλά ας είστε μετριοπαθείς στο πώς και σε ποιους θα θριαμβολογήσετε. Συγχαρείτε και επιβραβεύστε τον εαυτό σας, χωρίς να περιφέρεστε λέγοντας σε όλους «σας τα έλεγα». Δεν έχετε κανέναν λόγο να φανείτε τώρα αλαζόνες. Απολαύστε τη δικαίωση και προχωρήστε, αφήνοντας πίσω σας το όλο ζήτημα – οριστικά!

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Λέων

Οι κάρτες: Το 6 των Πεντάκτινων, Το 10 των Ράβδων, Ο Τρελός

Αγαπητοί Λέοντες, το λιγότερο θα είναι το καλύτερο για εσάς στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου. Ελαττώστε την εξωστρέφειά σας, μειώστε τις υπερωριακές ώρες, μην γυμνάζεστε τόσο σκληρά. Τώρα οι κάρτες σας καλούν να γίνετε πιο ευγενικοί, πιο αυθόρμητοι στην προσφορά αγάπης και υπηρεσιών!
Όσο περισσότερο από τον χρόνο και την ενέργειά σας απελευθερώσετε, τόσο μεγαλύτερο περιθώριο θα έχετε να ζήσετε στο παρόν. Έτσι θα μπορέσετε να αντιληφθείτε και να αξιοποιήσετε όσα όμορφα υπάρχουν στην καθημερινότητά σας. Ένας σημαντικός τομέας της ζωής σας χρίζει άμεσων αλλαγών, είναι καιρός να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα… Θα σας δοθεί η ιδανική ευκαιρία – και πρέπει να την αδράξετε και με τα δύο χέρια!

Ταρώ Παρθένος
Οι κάρτες: Το 3 των Ξιφών, Το 8 των Κυπέλλων, Η Δύναμη

Αγαπητοί Παρθένοι, το σύμπαν παράσχει αφορμές για να εστιάσουν οι άνθρωποι εκεί που θα έπρεπε. Μια τέτοια αφορμή θα αποτελέσει για εσάς η Μέρα των Ερωτευμένων: Θα σας δώσει διαύγεια για μια σχέση που νομίζετε ότι δεν προχωρά… Και θα σας γεμίσει με την κατάλληλη αποφασιστικότητα για να πράξετε τα δέοντα!
Πρέπει να φανείτε τολμηροί και γενναίοι στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου. Παραδεχθείτε ποιες φιλικές ή ρομαντικές επενδύσεις σας, δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Όλοι ενίοτε «παγιδεύονται» σε αδιέξοδες καταστάσεις, επειδή βρίσκουν δικαιολογίες για καθετί αρνητικό. Ως εδώ, αγαπητοί Παρθένοι! Σας αξίζει κάτι καλύτερο και μπορείτε να το έχετε… Μόλις απελευθερώσετε τον εαυτό σας από αυτές τις τοξικές και ανώφελες σχέσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Ζυγός

Οι κάρτες: Η Βασίλισσα των Ράβδων, Το 3 των Κυπέλλων, Το Αστέρι

Αγαπητοί Ζυγοί, σας κυβερνά η Αφροδίτη: Πρόκειται για τη θεά που προάγει τη χαρά, την ομορφιά και την απόλαυση. Οι κάρτες σας για τον φετινό Φεβρουάριο, αποτελούν έναν συνδυασμό που σας στρέφει προς όλα αυτά!
Οραματιστείτε ό,τι πιο όμορφο μπορείτε – και επενδύστε όλη σας την ενέργεια για να του δώσετε σάρκα και οστά. Με το σύμπαν σύμμαχό σας, τα πάντα είναι εφικτά. Σκεφτείτε την πιο ιδανική καθημερινότητα, σχέση ή ιδιότητα που θέλετε να αποκτήσετε. Στη συνέχεια κάντε αποφασιστικές και εστιασμένες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Θα έχετε εξαιρετική ώθηση και ευκαιρίες καθ’ οδόν, για να πραγματώσετε κάθε όνειρό σας!

Ταρώ Σκορπιός
Οι κάρτες: Το 10 των Ράβδων, Το 2 των Ράβδων, Ο Άσος των Ξιφών

Αγαπητοί Σκορπιοί, σφίγγετε τα δόντια… Αναλαμβάνετε την ευθύνη για όλο και περισσότερες πτυχές, μιας κατάστασης στη οποία δεν εμπλέκεστε μόνο εσείς. Μέσα στον φετινό Φεβρουάριο, καλείστε να μιλήσετε ανοικτά και να βγάλετε αυτό το βάρος από μέσα σας!
Ξέρετε καλά ότι το να καταπνίγετε τα συναισθήματά σας, δεν οδηγεί σε τίποτα θετικό. Αντιθέτως κάνετε μεγαλύτερη ζημιά, καθώς θα έρθει η στιγμή της ανεξέλεγκτης έκρηξης… Τώρα πρέπει να απαλλάξετε τον εαυτό σας από αυτά τα δεσμά. Μπορείτε να κάνετε αυτό τον ειλικρινή διάλογο, χωρίς απαραίτητα να είναι επιθετικός ή τεταμένος. Φροντίστε να ακούσετε με την ίδια προσοχή που θα μιλάτε… Και αποκαλύψτε όλα όσα νιώθετε να σας κρατούν πίσω!

taro-zodia-76

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Τοξότης

Οι κάρτες: Ο Ιππότης των Κυπέλλων, Η Βασίλισσα των Κυπέλλων, Ο Πύργος

Αγαπητοί Τοξότες, η συμπονετική πτυχή σας είναι απαράμιλλη. Λατρεύετε να φέρνετε το χαμόγελο στο πρόσωπο των άλλων. Αλλά στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου, δεν πρέπει να το κάνετε ως «διασκεδαστές»… Πρέπει να γίνετε άρτιοι ακροατές για αυτούς που θέλουν να βγάλουν ένα βάρος από μέσα τους!
Θα αποτελέσετε τον ώμο που θα κλάψει και θα στηριχτεί, ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Είστε οι πλέον αξιόπιστοι και εχέμυθοι, ενώ παρέχετε στους άλλους όση τρυφερότητα και φιλοσοφική διάθεση έχουν ανάγκη. Μπορείτε να βοηθήσετε να δουν την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων, με τρόπο που να βρουν μια αχτίδα ελπίδας για το μέλλον. Μετά φροντίζετε να διασκεδάσουν και να ισορροπήσουν!

Ταρώ Αιγόκερως
Οι κάρτες: Ο Θάνατος, Ο Κρεμασμένος, Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, είναι καιρός να πάρετε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης. Στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου, μια βαλτωμένη συγκυρία πρόκειται να κάνει μια ριζοσπαστική και θετική στροφή. Τα άστρα φροντίζουν γι’ αυτό!
Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι οι αλλαγές δεν έρχονται πάντα με ελεγχόμενο τρόπο. Όταν αρχίσει να ανακτά ταχύτητα μια κατάσταση, εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων… Κάτι που δεν σας είναι ιδιαίτερα προσφιλές. Πολλά θα είναι τα αναπάντεχα που θα προκύψουν και δεν πρέπει να πανικοβληθείτε. Αδράξτε τις ευκαιρίες μόλις προκύψουν, όλα γίνονται για το δικό σας καλό!

prodosia

Ταρώ Φεβρουάριος 2021 Υδροχόος

Οι κάρτες: Το 9 των Ράβδων, Το 4 των Ράβδων, Ο Ιππότης των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι γεγονός ότι έχετε δουλέψει σκληρά για τους στόχους σας τελευταία. Λίγη ακόμη επιμονή και ώθηση χρειάζεστε, για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού… Στη διάρκεια του φετινού Φεβρουαρίου, οι προσπάθειές σας θα λάβουν πλουσιοπάροχη ανταμοιβή!
Ακόμα κι αν εξακολουθείτε να βλέπετε γύρω σας εμπόδια, να ξέρετε ότι δεν είναι ούτε κατά το ήμισυ όσο δύσκολα σας φαντάζουν. Και έχετε πολύ μεγαλύτερο απόθεμα αποφασιστικότητας απ’ όσο νομίζετε: Είστε η επιτομή της ανθεκτικότητας! Η περηφάνια, η ικανοποίηση και η χαρά που θα λάβετε από την υλοποίηση, θα αξίζουν τον κόπο σας… Εμμείνετε και θα θριαμβεύσετε!

Ταρώ Ιχθύες
Οι κάρτες: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων, Ο Αυτοκράτορας, Το Άρμα

Αγαπητοί Ιχθύες, θα διανύσετε τον φετινό Φεβρουάριο με έναν συνδυασμό πολύ ισχυρών καρτών. Είναι η στιγμή να θέσετε τις πιο σημαίνουσες φιλοδοξίες και προτεραιότητές σας… Και αν εστιάσετε στην πρόθεση νίκης, μπορείτε να υλοποιήσετε τα πάντα!
Πρέπει να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να ανοίξετε τον δικό σας δρόμο: Κάντε τον σχεδιασμό, ετοιμάστε ένα πρόγραμμα που να μπορείτε να ακολουθήσετε. Συνειδητοποιήστε ότι έχετε τη δυναμική να πραγματοποιήσετε τα οράματά σας. Διαθέτετε όση δημιουργικότητα και ενέργεια χρειάζεται, για να αλλάξετε μαγικά τη ζωή σας. Είναι μια υπέροχη περίοδος για εσάς και πρέπει να την αξιοποιήσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia