Ταρώ 01-02/10 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ 01-02/10 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ 01-02/10 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η κρίση, ανάποδα .

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει ασήμαντες κινήσεις… και μια μεγάλη επίδειξη αδυναμίας! Αυτό σημαίνει πως το σαββατοκύριακο, δεν θα σας αρέσει κάποια ετυμηγορία εις βάρος σας. Και παρόλο που μπορεί να μην είναι νόμιμη, θα είναι προσωπική και θα διαπιστώσετε ότι είστε πολύ πιο αμυντικοί από όσο θα έπρεπε. Αυτό το διήμερο θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε και να δείξετε στους άλλους τον υπερβολικό – ίσως και λίγο ανόητο – τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε την απόρριψη.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Είστε η φωνή της λογικής αυτό το διήμερο! Η ικανότητά σας να βρείτε μια λογική λύση σε ένα πρόβλημα… όχι μόνο θα βοηθήσει τους άλλους, αλλά θα είναι και το κλειδί της επιτυχίας στο μέλλον.

Καλείστε να αναλάβετε αυτό το έργο και τελικά θα τα καταφέρετε. Όταν όλοι γύρω σας φαίνονται χαμένοι, εσείς θα λάμψετε σαν ο κεντρικός πυλώνας της σταθερότητας. Είστε αυτός που συγκρατεί τις καταστάσεις αυτό το σαββατοκύριακο και όλοι στηρίζονται πάνω σας με εμπιστοσύνη κι ελπίδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ 01-02/10 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Θα ολοκληρώσετε ένα έργο αυτό το διήμερο. Δουλεύατε πάνω σε κάτι που χρειάστηκε πολύ καιρό για να το τελειώσετε. Αυτή η κάρτα δηλώνει πως η δουλειά σας φτάνει επιτέλους στο τέλος της. Μπορεί να δουλεύετε μαζί με άλλους -ίσως φίλους – και καθώς τα πράγματα ολοκληρώνονται, θα αποφασίσετε να γιορτάσετε όλοι μαζί τα επιτεύγματά σας. Το σαββατοκύριακο στο σύνολό του, θα είναι παραγωγικό κι επιτυχημένο!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά βρεθείτε να ανταγωνίζεστε κάποιον άλλο για κάτι… που ποτέ δεν είχατε ιδέα ότι θα έπρεπε να κάνετε. Αυτό που υποθέτατε ότι είναι δικό σας και μόνο δικό σας… είναι τώρα κάτι, που κάποιος άλλος ποθεί και θέλει. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και κάνοντάς το, ασυνείδητα θα αποδεχτείτε την πρόκληση του. Ο αγώνας είναι τώρα σε εξέλιξη. Μακάρι οι πιθανότητες να είναι με το μέρος σας!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29/09-01/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των ράβδων

Απόδραση είναι το όνομα του παιχνιδιού για εσάς, αυτό το σαββατοκύριακο. Θα βρείτε τρόπο για να απομακρυνθείτε από τον «τόπο του εγκλήματος»… ή θα αφήσετε σε κάποιον άλλον την ευθύνη που σας βάραινε. Ίσως αποφύγετε μια οικογενειακή υποχρέωση ή απλά δεν εμφανιστείτε στη δουλειά ή σ’ ένα φιλικό δείπνο. Θα δικαιολογήσετε ευγενικά τον εαυτό σας για να μην τους αναστατώσετε, αλλά θα ξεφύγετε! Κι αυτό είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Είναι ένα θεαματικό σαββατοκύριακο για εσάς.. κι απ’ ότι φαίνεται ο μεγαλύτερος φόβος σας, είναι αβάσιμος. Δεν νιώθετε άνετα όταν πρόκειται να ζητήσετε χρήματα ή αύξηση. Όμως μάλλον δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε μ’ αυτό, καθώς κάποιος άλλος τελικά, θα σας προλάβει. Αυτό σημαίνει πως θα λάβετε πολλά χρήματα αυτό το διήμερο. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να μην το αμφισβητήσετε και να είστε ανοιχτοί στην αφθονία του σύμπαντος, καθώς είναι προφανές πως σας υποστηρίζει αυτό το διήμερο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 01-02/10 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Έχετε ήδη άσχημη διάθεση, αλλά θα διαπιστώσετε πως χειροτερεύει αυτό το διήμερο. Θα το καταλάβετε επειδή θα συμπεριφερθείτε με κακία σε κάποιον. Κι ενώ ξέρετε πως δεν πρέπει να λέτε άσχημα πράγματα, θα το κάνετε ούτως ή άλλως. Στο τέλος μπορεί να νιώσετε ενοχές – κάτι που δύσκολα θα παραδεχτείτε. Δεν σας αρέσει να είστε ο «κακός» της υπόθεσης, αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε διαφορετικά αυτό το διήμερο.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος, ανάποδα

Θα είστε αυτός που συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα. Όμως σας δίνεται η δυνατότητα να απομακρυνθείτε και να τα ξεπεράσετε. Τίποτα δεν είναι τόσο κακό όσο το κάνετε να φαίνεται – και σίγουρα θα κάνετε τα πράγματα να φανούν πολύ άσχημα. Ό,τι κι αν δημιουργήσετε, θα το καταστρέψετε μόνοι σας. Κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να σκεφτείτε καλά τα πράγματα, πριν προχωρήσετε σε μια αυτοκαταστροφική αδηφαγία.

taro-zodia-76

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών, ανάποδα

Πρόκειται να έχετε ένα απότομο ξύπνημα αυτό το διήμερο, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος στη ζωή σας, που απλά δεν μπορεί να σας αντιμετωπίσει και επιθυμεί διακαώς να σας μιλήσει άσχημα. Το καλό είναι να μην επηρεαστείτε από τη συμπεριφορά του, γιατί στο κέντρο της μνησικακίας του κυριαρχεί τεράστια ζήλια. Κι έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε τους ζηλιάρηδες όπως και τη μανιασμένη βλακεία τους. Νομίζουν ότι μπορούν να σας εκνευρίσουν, ενώ το μόνο που κάνουν ουσιαστικά, είναι να δείχνουν πόσο μικροπρεπείς είναι.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων, ανάποδα

Η στιγμή που αποφεύγατε είναι εδώ για άλλη μια φορά, παίρνοντας απειλητική μορφή στο μυαλό σας – και δεν λέει να φύγει. Αυτό το διήμερο ξαναφέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα που νομίζατε ότι είχε πεθάνει εδώ και καιρό. Όμως δεν είναι εδώ για να σας βασανίσει. Φαίνεται πως αυτό ήταν πάντα εκεί… και το ότι εμφανίζεται τώρα, είναι απλώς ο τρόπος του να σας πει, ότι πρέπει να το αντιμετωπίσετε καταμέτωπο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29/09-01/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ 01-02/10 ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Ετοιμαστείτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, καθώς η ακόρεστη όρεξή σας για αλόγιστες δαπάνες εξαντλείται. Αν θέλετε κάτι.. το παίρνετε. Κι αυτό για εσάς σημαίνει ευτυχία! Και γιατί όχι; Δεν θα σας χαλάσει τη διάθεση καμία κρίση συνείδησης αυτό το διήμερο. Και αν θέλετε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, δεν ζείτε αυτή τη ζωή για να ευχαριστήσετε την αίσθηση οποιουδήποτε, για το τι είναι σωστό ή λάθος. Θα κάνετε ό,τι θέλετε αυτό το σαββατοκύριακο – και τα περισσότερα θα κοστίζουν ακριβά.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Να είστε σε επιφυλακή γιατί κάποιος είναι έτοιμος να σας κλέψει ή να σας εξαπατήσει. Είναι ένα άτομο που εμπιστεύεστε! Και θα σκεφτείτε πως αφού το έκανε, έπρεπε να στραφεί σε εσάς για να αποτρέψετε την καταστροφή. Αυτό που θα ανακαλύψετε όμως, είναι πως δεν είναι μόνο κάποιος ανάξιος εμπιστοσύνης, αλλά και κάποιος που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Αυτό το διήμερο σας προειδοποιεί να μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτώβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot