Ταρώ 01-07/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 01-07/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 01-07/04 κριός: ο άσσος των κυπέλλων .

Ακολουθήστε την καρδιά σας, Κριέ. Όλα είναι καινούργια για εσάς αυτή τη στιγμή! Νέες ευκαιρίες αφθονούν, νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και νέες καταστάσεις ξεδιπλώνονται. Με όλες αυτές τις αλλαγές, αισθάνεστε ανασφάλεια.

Αφιερώστε χρόνο για να αξιοποιήσετε την συναισθηματική σας ενέργεια και αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν.

zodia-taro-45

ταύρος: 8 των ξιφών, ανάποδα

Αλλάξτε την οπτική σας, Ταύρε. Φυσικά θα νιώσετε κολλημένοι αν συνεχίσετε να λέτε στον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει διέξοδος από την τρέχουσα κατάστασή σας! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε την κατάσταση από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας: μπορείτε να κάνετε τα πάντα.. απλά χρειάζεται μόνο λίγο θάρρος. Το μόνο πράγμα που σας εμποδίζει, είναι ο εαυτός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ 01-07/04 δίδυμοι: 8 των πεντάκτινων, ανάποδα

Χαλαρώστε λιγάκι, Δίδυμοι. Αν φτάσετε σε σημείο εμμονής για μία κατάσταση, χάνετε από τα μάτια σας οτιδήποτε άλλο, πολύ πιο σημαντικό. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα για να ξεκουραστείτε και να αποκτήσετε την απαραίτητη προοπτική. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε κάτι – οτιδήποτε – άλλο αυτή την εβδομάδα.

καρκίνος: ο ερημίτης

Βρείτε λίγο χρόνο για να ηρεμήσετε Καρκίνε. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε αυτή τη θολή έλλειψη σαφήνειας που παραμερίζετε εδώ και πολύ καιρό. Η ακινησία θα δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε! Επομένως περιορίστε τους περισπασμούς και καθαρίστε το μυαλό σας για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας αυτή την εβδομάδα. Χαθείτε σε ένα καλό βιβλίο, περάστε χρόνο στη φύση και διαλογιστείτε περισσότερο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

λέων: ο ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, Λέοντα. Αν πρόκειται να υποκινήσετε λογομαχίες αυτή την εβδομάδα, σκεφτείτε τουλάχιστον προσεκτικά αν ξέρετε για τι μιλάτε. Δεν χρειάζονται όλοι τη συμβολή σας και δεν είναι υποχρεωτικό να αποδεικνύετε πάντα πως έχετε δίκιο. Ίσως είναι καλύτερα να μην αναλάβετε καμία κατάσταση, αλλά ν’ αφήσετε στους άλλους την ευθύνη.

 

παρθένος: ο βασιλιάς των ξιφών

Παραμείνετε λογικός, Παρθένε. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από την ένταση της στιγμής, αλλά το δράμα των άλλων δεν χρειάζεται την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Αν πρέπει να δώσετε συμβουλές, μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα: ακούστε όλες τις πλευρές, αλλά κρατήστε τα συναισθήματά σας μακριά από αυτό. Τα γεγονότα… θα οδηγήσουν στην αλήθεια.

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 01-07/04 ζυγός: ο μάγος ανάποδα

Κάντε ένα διάλειμμα Ζυγέ. Αν κινείστε πάντα τόσο γρήγορα, εύκολα θα χάσετε την αρχική σας κατεύθυνση! Ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφίσετε την αίσθηση πως νιώθετε χαμένος ή κολλημένος είναι απλώς να πατήσετε το κουμπί της παύσης. Λίγη ξεκούραση, θα σας δώσει τη διαύγεια που χρειάζεστε.

 

σκορπιός: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Εξαλείψτε τα ενεργειακά βαμπίρ, Σκορπιέ! Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό των σχέσεων σας και να εστιάσετε σε όσες είναι ιδιαίτερα μονόπλευρες ή εξαντλητικές. Αν διοχετεύετε συνεχώς την ενέργειά σας κάπου χωρίς θετικά αποτελέσματα, είναι καιρός να τερματίσετε αυτές τις καταστάσεις, ακόμα κι αν σας είναι δύσκολο να πείτε αντίο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

τοξότης: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ζητήστε βοήθεια, Τοξότη. Μπορεί να θεωρείτε πως είναι άσκοπο να αναθέσετε μέρος των καθηκόντων σας σε κάποιον άλλον! Κι αυτό επειδή νιώθετε πως θα χάσετε χρόνο εξηγώντας του πώς πρέπει να γίνει, ειδικά όταν μπορείτε να το κάνετε μόνος σας. Όμως ήρθε η ώρα να αλλάξετε αυτή τη νοοτροπία! Θα ωφεληθείτε πολύ από κάποια βοήθεια τώρα. Γι’ αυτό μην είστε πολύ περήφανος για να την αναζητήσετε.

 

αιγόκερως: ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Μείνετε συγκεντρωμένος, Αιγόκερε. Έχετε θέσει ξεκάθαρους στόχους για τον εαυτό σας και τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε το σχέδιό σας πράξη! Αφιερώστε χρόνο αυτήν την εβδομάδα για να βελτιώσετε το όραμά σας, αναλύοντας τις εργασίες σας, με ένα λογικό χρονοδιάγραμμα για να παραμείνετε σε καλό δρόμο. Να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Ταρώ 01-07/04 υδροχόος: 2 των ξιφών

Υπομονή Υδροχόε. Η ώρα για να κάνετε μια κίνηση θα έρθει σύντομα, αλλά δεν είναι ακόμα ακριβώς αυτή η ώρα. Αν πάρετε μια βιαστική απόφαση τώρα, σίγουρα θα το μετανιώσετε. Αφήστε τα πάντα να ξεδιπλωθούν φυσικά και περιμένετε λίγο ακόμα. Θα ξέρετε τι να κάνετε σύντομα.

ιχθύες: 9 των ξιφών, ανάποδα

Αξίζετε καλύτερα, Ιχθύες. Ένα πρόσφατο χτύπημα στον εγωισμό σας φαίνεται πως σας έκανε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας – και ακόμη χειρότερα, να μην καταλαβαίνετε την αξία σας! Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλετε περισσότερα, ειδικά όταν ξέρετε ότι δεν χορταίνετε από την τρέχουσα κατάσταση. Σταματήστε να δέχεστε ψίχουλα… όταν πρέπει να έχετε ολόκληρο το κέικ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098