Ταρώ 01-07/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-sex

Ταρώ 01-07/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 01-07/05 κριός: το αστέρι, ανάποδα .

Αφεθείτε σε μια νέα προοπτική, Κριέ. Οι πρόσφατες απογοητεύσεις σας έχουν καταβάλλει, αλλά τώρα είναι καιρός να επανέλθετε.

Η αρνητικότητα γεννά περισσότερη αρνητικότητα, γι’ αυτό διαλύστε την και αναζητήστε τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Αντιμετωπίστε την τρέχουσα κατάστασή σας με μια νέα πιο ανανεωμένη κι ενθουσιώδη προσέγγιση.

zodia-taro-45

ταύρος: 4 των ξιφών, ανάποδα

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, Ταύρε.

Δουλεύετε ασταμάτητα τον τελευταίο καιρό και δίνετε όλη σας την ενέργεια σε όσους χρειάζονται βοήθεια.

Όμως αυτός ο έντονος ρυθμός, δεν είναι βιώσιμος για την ευημερία σας. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.. πριν καείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ 01-07/05 δίδυμοι: 6 των ξιφών, ανάποδα

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν, Δίδυμε. Πώς μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε μπροστά αν κοιτάτε συνεχώς πίσω; Κάποιες καταστάσεις και σχέσεις απλά δεν συμβαδίζουν με εσάς. Για να συνεχίσετε να προοδεύετε, πρέπει να το αποδεχτείτε και να προχωρήσετε. Κλείστε αυτό το κεφάλαιο μια για πάντα για να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες.

καρκίνος: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Συντονιστείτε με τις απόψεις των άλλων, Καρκίνε. Έχετε μια ουσιαστική απόφαση να πάρετε αυτή την εβδομάδα. Ειλικρινά επιτρέψατε σε κάποιους, να σταθμίσουν τις σκέψεις και τις συμβουλές τους. Ακούστε την καρδιά σας για καθοδήγηση, γιατί ήδη γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Μάιος 2022 – Οι Ρούνοι αποκαλύπτουν Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα οικονομικά και ποια στην αισθηματική τους ζωή!

chartomantia-098

λέων: ο τρελός

Χαλαρώστε Λέοντα! Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τα πάντα με σοβαρότητα, όλη την ώρα! Προσπαθήστε να βρείτε το χιούμορ στα αδύνατα σημεία της τρέχουσας κατάστασής σας και εγκαταλείψτε την επιθυμία σας να ελέγξετε το αποτέλεσμα. Η κατάσταση, είναι αυτή που είναι… γι’ αυτό φροντίστε να διασκεδάσετε μαζί της.

παρθένος: ο ήλιος ανάποδα

Γίνετε πιο ρεαλιστής, Παρθένε. Σταματήστε να κάνετε τόσες πολλές υποθέσεις για άλλους ανθρώπους ή για τις καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε αυτή την εβδομάδα. Μην το παίρνετε προσωπικά, αφού δεν σας αφορά καν! Εστιάστε καλύτερα στις δουλειές σας και επικεντρωθείτε στα φωτεινά πράγματα της ζωής, για να αποφύγετε απογοητεύσεις… λόγω κακής διαχείρισης των προσδοκιών σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 01-07/05 ζυγός: η εγκράτεια, ανάποδα

Όλα με μέτρο, Ζυγέ. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί ένα νέο σύνθημα ζωής γιατί το «δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά» δεν εξισορροπεί πλέον το άγχος σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να «ριχτείτε» σε υπερβολικές απολαύσεις για να νιώσετε ανακούφιση, όταν αυτό που θα σας αναζωογονήσει, είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση.

σκορπιός: 9 των ξιφών

Μην αφήνετε τις ανησυχίες σας να πάρουν το καλύτερό σας, Σκορπιέ. Πρέπει να βοηθήσετε το μυαλό σας να ξεφύγει από όσα το απασχολούν αυτή την εβδομάδα και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε! Το να βυθίζεστε στα χειρότερα σενάρια ξανά και ξανά – ειδικά πριν τον ύπνο – αυξάνει το άγχος σας και μειώνει την ικανότητά σας να κοιμάστε καλά.

dream

τοξότης: ο αυτοκράτορας

Δημιουργήστε μια νέα ρουτίνα, Τοξότη. Το πρόγραμμά σας έχει αλλάξει, επομένως το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς, για να μεγιστοποιήσετε το ενεργειακό σας επίπεδο και να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Αναδιατάξτε τις ευθύνες σας, ώστε να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

αιγόκερως: η δικαιοσύνη

Η αλήθεια πάντα βγαίνει προς τα έξω, Αιγόκερε. Υπάρχουν ορισμένα σενάρια που αισθάνεστε πως είναι άδικα τον τελευταίο καιρό. Όμως δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε κουτσομπολιά και δράματα, για να διορθώσετε τα λάθη των άλλων. Μην εμπλακείτε. Να είστε σίγουροι ότι τα ψέματα των άλλων θα αποκαλυφθούν σύντομα, χωρίς τη δική σας συμμετοχή.

Διαβαστε επισης : Ζώδια Μάιος 2022 – Οι Ρούνοι αποκαλύπτουν Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα οικονομικά και ποια στην αισθηματική τους ζωή!

xartomanteia

Ταρώ 01-07/05 υδροχόος: ο άσσος των κυπέλλων

Ανοίξτε την καρδιά σας Υδροχόε. Οι δυνατότητες για νέες σχέσεις είναι σε πρωτοφανές υψηλό επίπεδο αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια με σύνεση! Αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας και να συνδεθείτε με νέα άτομα, ζητήστε από κάποιον να βγείτε ραντεβού – είτε είναι ρομαντικό είτε πλατωνικό.

ιχθύες: 2 των πεντάκτινων

Διαχειριστείτε τον χρόνο σας σχολαστικά, Ιχθύ. Πολλά θα συμβούν αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην αποσπαστείτε από τις ονειροπολήσεις σας ή τα λαμπερά αντικείμενα που συναντάτε. Προγραμματίστε τις μέρες σας κατάλληλα και δώστε στον εαυτό σας ρεαλιστικές προθεσμίες, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες σας και να νιώσετε καλύτερα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot