Ταρώ 01-07/11 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 01-07/11 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 01-07/11 Κριός: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα .

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, μέσα σ’ όλο αυτό το χάος. Ξεκινάτε μια ξέφρενη συναισθηματική βόλτα αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό κρατηθείτε γερά καθώς περιμένετε το απροσδόκητο!

Προσπαθήστε να μην κάνετε ανόητα λάθη και μην τσιμπήσετε το δόλωμα, όταν κάποιοι προσπαθήσουν να πατήσουν τα κουμπιά σας. Αφήστε τα όλα πίσω σας στην προσπάθειά σας να βρείτε το δρόμο σας, μέσα από την τρέχουσα αναταραχή. Θα το ξεπεράσετε κι αυτό!

zodia-taro-45

Ταύρος: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Πρέπει να έχετε ήρεμο μυαλό για να βλέπετε να πράγματα ξεκάθαρα. Πώς μπορείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση όταν οι σκέψεις σας είναι τόσο διάσπαρτες?

Αλλάξτε την εστίασή σας αυτήν την εβδομάδα.

Κάντε ένα διανοητικό διάλειμμα και απομακρυνθείτε από την τρέχουσα κατάσταση που σας προκαλεί τόσο πολύ άγχος. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να επιστρέψετε σε αυτήν… ανανεωμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ 01-07/11 Δίδυμοι: 10 των ξιφών

Αγκαλιάστε το τέλος! Ο πόνος και η απελπισία μπορεί να είναι μεγάλοι καταλύτες για την αλλαγή.. και σίγουρα έχετε περάσει κάποιες δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Τι μπορείτε να μάθετε από αυτές τις οδυνηρές στιγμές? Αυτή είναι η στιγμή που θα κάνετε τα πράγματα διαφορετικά και πιο βιώσιμα για τη δική σας συναισθηματική ευημερία.. που θα οδηγήσει σε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον.

Καρκίνος: 4 των ράβδων, ανάποδα

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα και επιδιορθώστε τυχόν άσχημες καταστάσεις. Αποκαταστήστε την αρμονία σε ό,τι σας φαίνεται άσχημο. Μήπως υπάρχουν κάποια λόγια ανείπωτα? Τότε μιλήστε για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, γιατί η σύγκρουση δεν θα φύγει μόνη της! Προλάβετε τις εντάσεις πριν κλιμακωθούν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Νοέμβριος 2021 Ερμηνεύει τα ερωτικά μελλούμενα

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 01-07/11 Λέων: ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Τα χρήματα δεν είναι το παν! Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στη επιτυχία σας τον τελευταίο καιρό που η εργασιομανία σας, έχει αρχίσει να εξαντλεί την υπομονή των αγαπημένων σας. Πώς μπορείτε να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για τους άλλους τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει τελευταία? Εστιάστε σ’ αυτό λοιπόν, αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος: η εγκράτεια

Κάντε υπομονή. Μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να μην κάνετε τίποτα… να μείνετε άπραγοι. Η κατάσταση που αντιμετωπίζετε τώρα, θα απαιτήσει τεράστιο σθένος! Επομένως εμπιστευτείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και τον συγχρονισμό του Σύμπαντος. Σταματήστε να κρίνετε τον ρυθμό που κινούνται όλα….και αφήστε τα να ξεδιπλωθούν.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 01-07/11 Ζυγός: 4 των κυπέλλων

Κοιτάξτε γύρω σας! Αισθάνεστε βαριεστημένοι και χωρίς έμπνευση τον τελευταίο καιρό ή σαν να γλιστράει κάτι από τα δάχτυλά σας…συνεχώς? Όταν είστε τόσο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες, είναι εύκολο να ξεχάσετε τη μεγαλύτερη εικόνα. Αλλάξτε την προοπτική σας για να ανοίξετε έναν ευρύτερο κόσμο ευκαιριών, που είναι στη διάθεσή σας αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Να είστε αυθόρμητοι! Η συνηθισμένη σας ρουτίνα βοηθά την παραγωγικότητά σας, όμως τελευταία, οι καθημερινές σας δραστηριότητες έχουν γίνει αποπνικτικές! Ήρθε η ώρα να τις αλλάξετε και να δείτε πού θα σας οδηγήσει ο άνεμος. Κάντε κάτι που δεν θα κάνατε συνήθως μεσοβδόμαδα… για να νιώσετε μεγαλύτερη έμπνευση!

δωρεάν-προβλέψεις

Τοξότης: 5 των ξιφών

Αξίζει αυτό πραγματικά την ενέργειά σας? Αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι αυτή την εβδομάδα, επομένως τα δευτερεύοντα ζητήματα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε μεγάλες εκρήξεις. Αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες περιορίζοντας τη δέσμευσή σας και προσαρμόζοντας ανάλογα τη στάση σας.

Αιγόκερως: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Εξετάστε τις σχέσεις σας. Παρατηρήστε ποιος εξαντλεί την ενέργειά σας και ποιος την αναπληρώνει αυτή τη στιγμή. Αν συνειδητοποιήσετε πως ορισμένες σχέσεις φαίνεται πως έχουν χάσει τις ισορροπίες τους σχετικά με κάποιες άλλες… σκεφτείτε τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε. Μ’ αυτό τον τρόπο θα διορθώσετε αυτές τις καταστάσεις, ώστε να νιώθετε λιγότερο αγανακτισμένοι στο μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Νοέμβριος 2021 Ερμηνεύει τα ερωτικά μελλούμενα

xartomanteia

Υδροχόος: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Να μείνετε ή να φύγετε? Έχετε φτάσει σε αδιέξοδο αυτή τη στιγμή λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε και είναι καιρός να προσδιορίσετε αν υπάρχει κάτι που αξίζει να κρατήσετε εδώ. Παρόλο που οι φίλοι μοιράζονται μαζί σας τις απόψεις τους, θα πρέπει να αφήσετε την καρδιά σας να σας οδηγήσει.

Ιχθύες: η αρχιέρεια

Ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε. Δώστε προσοχή στα ένστικτά σας και αν κάτι σας φαίνεται στραβό, τότε ξέρετε πως σίγουρα δεν είναι σωστό. Σταματήστε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και εμπιστευτείτε αυτά τα συναισθήματα! Η διαίσθησή σας είναι κοφτερή, γι’ αυτό επιτρέψτε στην εσωτερική σας σοφία να καθοδηγήσει τη λήψη των αποφάσεών σας, αυτήν την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Νοεμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot