Ταρώ 02-08/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 02-08/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 02-08/01  κριός: ο θάνατος .

Αγκαλιάστε την αλλαγή Κριέ. Φαίνεται πως έχετε αναβάλει κάτι, που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή εκτός από το ξεκίνημα της χρονιάς για να ξεκολλήσετε επιτέλους από το τέλμα και να προχωρήσετε;

zodia-taro-45

Εμπιστευτείτε ότι θα νιώσετε απείρως καλύτερα, μόλις αφοσιωθείτε σ’ αυτή τη μετάβαση… μια για πάντα.

ταύρος: η αρχιέρεια ανάποδα

Προσγειωθείτε Ταύρε! Μπορεί να νιώθετε ότι το σύμπαν σας τραβάει σε πολλές κατευθύνσεις αυτή τη στιγμή, αφήνοντάς σας συγχυσμένους και μέσα στην αβεβαιότητα για τις επόμενες κινήσεις σας.

Αντί να υποκύψετε στο χάος ή να πάρετε μια παρορμητική απόφαση, επιβραδύνετε, ώστε να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Αν κάτι φαίνεται στραβό…σίγουρα είναι. Γι’ αυτό δώστε λίγη προσοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 02-08/01 δίδυμοι: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Μείνετε μέσα, Δίδυμοι. Παρόλο που όλοι θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σας αυτή την εβδομάδα, είναι εντάξει να απορρίψετε τις προσκλήσεις και να περάσετε λίγο απαραίτητο χρόνο μόνοι σας στο σπίτι. Νιώστε άνετα και ήρεμα στη μοναξιά σας και φορτίστε τις μπαταρίες σας.. πριν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

καρκίνος: 6 των ράβδων, ανάποδα

Για τι ακριβώς είστε περήφανος Καρκίνε; Πριν προχωρήσετε στον επόμενο στόχο, στο επόμενο όνειρο ή στην επόμενη επιτυχία σας, αφιερώστε λίγο χρόνο εστιάζοντας στα επιτεύγματα που έχετε φέρει σε πέρας μέχρι τώρα. Είναι δύσκολο να συνεχίσετε να έχετε κίνητρα… αν δεν σταματάτε από καιρό σε καιρό, για να απολαύσετε τα επιτεύγματά σας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

 

λέων: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Σταματήστε να ψάχνετε, Λέοντα. Η αναζήτησή σας για απαντήσεις θα είναι ατελείωτη, αν δεν σταματήσετε να αναλογίζεστε τα μαθήματα που έχετε μάθει μέχρι τώρα. Έχετε παρατηρήσει πόσες γνώσεις έχετε ήδη; Έχετε τη λύση που αναζητούσατε, αλλά αν δεν σταματήσετε να κινείστε, μπορεί να μην τη δείτε ποτέ. Πατήστε παύση αυτή την εβδομάδα.

παρθένος: 5 των ράβδων, ανάποδα

Σκεφτείτε πριν ενεργήσετε, Παρθένε. Καθώς οι άλλοι προσπαθούν να σας παρασύρουν στο δράμα τους αυτή την εβδομάδα, αναρωτηθείτε αν αυτή η κατάσταση χρειάζεται πραγματικά τη συμβολή ή τη γνώμη σας. Σας απασχολεί πραγματικά αυτό ; Πιθανότατα όχι… γι’ αυτό ακούστε υπομονετικά και κρατήστε την ενέργειά σας για κάτι που πραγματικά έχει σημασία για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 02-08/01  ζυγός: ο βασιλιάς των ξιφών

Πάρτε το χρόνο σας Ζυγέ. Πριν αποφασίσετε για τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί να λάβετε περισσότερες πληροφορίες. Αν αισθάνεστε μπερδεμένος και αβέβαιος… είναι επειδή δεν έχετε συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία. Γι’ αυτό αντί να μαντεύετε, κάντε τις σωστές ερωτήσεις και σκεφτείτε προσεκτικά.

σκορπιός: ο ερημίτης ανάποδα

Επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, Σκορπιέ. Η περίοδος των γιορτών, σας κάνει να νιώθετε έτοιμος να βγείτε έξω και να συναναστραφείτε με παλιούς φίλους. Δουλέψατε πολύ σκληρά! Και τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε από το καβούκι σας και να διασκεδάσετε! Καλέστε κάποιον που δεν έχετε δει εδώ και καιρό και κάντε σχέδια να συναντηθείτε και να διασκεδάσετε.

tarw-taro-xartomanteia

τοξότης: ο τρελός

Δοκιμάστε το, Τοξότη. Αν λαχταράτε να ζήσετε την περιπέτεια.. μια συναρπαστική ευκαιρία είναι εδώ. Απλώς πείτε ναι.. πριν προλάβετε να το καλοσκεφτείτε και αρνηθείτε. Αν σταματήσετε να το σκέφτεστε για πολύ, η στιγμή θα σας προσπεράσει. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για εσάς, από το να νιώθετε κολλημένος, χωρίς σχέδια και… να βαριέστε.

αιγόκερως: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ισορροπήστε τον χρόνο σας, Αιγόκερε. Επειδή μπορείτε να τα κάνετε όλα, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τα κάνετε. Προσέξτε την ενέργειά σας αυτή την εβδομάδα, ώστε να μην δεσμευτείτε με πολλά και καείτε. Δώστε προτεραιότητα σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και οδηγηθείτε στο σημείο που θα δεχτείτε τη διασκέδαση και την χαλάρωση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρώ 02-08/01 υδροχόος: 8 των ξιφών, ανάποδα

Αλλάξτε την ιστορία, Υδροχόε. Έχετε παρατηρήσει ότι ο μόνος που σας κρατάει πίσω αυτή τη στιγμή είστε εσείς; Ανατρέψτε λοιπόν το σενάριο την καινούργια χρονιά και σταματήστε να λέτε στον εαυτό σας πως δεν μπορείτε. Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας να αναζητήσει μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες για να επιδείξετε τα ταλέντα σας.

ιχθύες: η σελήνη

Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, Ιχθύ. Μερικές φορές οι καταστάσεις απλά δεν έχουν κανένα λογικό νόημα! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά ή ότι δεν αξίζει να το επιδιώξετε. Αν σας φαίνεται σωστό, θα πρέπει να το κάνετε χωρίς να δικαιολογήσετε τις πράξεις σας στους άλλους. Απλά κάντε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera