Ταρώ 02-08/05 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 02-08/05 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 02-08/05 Κριός: ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα .

Συνεχίστε να προσπαθείτε, Κριέ. Επειδή η πρώτη προσπάθεια για την πραγματοποίηση του οράματός σας δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, δεν σημαίνει πως πρόκειται για απόλυτη καταστροφή!

Σχεδιάστε από την αρχή ένα καινούργιο πλάνο και σκεφτείτε νέες ιδέες για την επίτευξη του στόχου σας. Μην τα παρατάτε!

zodia-taro-45

Ταύρος: ο βασιλιάς των ξιφών

Εκφράστε τον εαυτό σας, Ταύρε.

Βρήκατε επιτέλους την αίσθηση σαφήνειας που αναζητούσατε… και το μυαλό σας στροβιλίζεται από τόσες πολλές σκέψεις και ιδέες που περιμένουν να τις μοιραστείτε! Είναι μια καλή εβδομάδα για να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 02-08/05 Δίδυμοι: 2 των ξιφών

Πάρτε επιτέλους μια απόφαση, Δίδυμοι. Τι περιμένετε? Ζυγίζετε τις επιλογές σας και δημιουργείτε επαγγελματικές λίστες…..αλλά φαίνεται να βρίσκεστε σε ακινησία. Ποιες είναι οι βασικές πληροφορίες που αναζητάτε για να δεσμευτείτε και να προχωρήσετε; Αναζητήστε αυτή τη γνώση αυτή την εβδομάδα, ώστε να μπορέσετε τελικά να αποφασίσετε την επόμενη κίνηση σας.

Καρκίνος: 4 των ράβδων

Πώς μπορείτε να κάνετε το σπίτι σας πιο άνετο Καρκίνε; Επενδύετε σε ένα πολυτελές νέο σετ σεντονιών, κουρτίνες, πίνακες…. ή προχωρήστε σε μία ανακαίνιση που αναβάλλετε συνεχώς. Είναι μια καλή εβδομάδα για να εστιάσετε στο σπίτι και την οικογένεια.

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 02-08/05 Λέων: 8 των πεντάκτινων, ανάποδα

Επικεντρωθείτε περισσότερο Λέοντα αυτή την εβδομάδα. Η έλλειψη εστίασης ολοένα και μεγαλώνει…και δυσκολεύεστε να ανταπεξέλθετε στα επαγγελματικά σας. Αντί να απογοητεύεστε… κάντε ένα διάλειμμα για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Πηγαίνετε μια βόλτα, διαλογιστείτε ή περάστε λίγο χρόνο στη φύση, ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στη δουλειά σας ανανεωμένοι.

Παρθένος: η σελήνη, ανάποδα

Φροντίστε να ηρεμήσετε για να έχετε γαλήνιο ύπνο, Παρθένε. Οι σκέψεις που κάνετε, σας προκαλούν αϋπνία και σας σηκώνουν από το κρεβάτι τη νύχτα. Εφαρμόστε ένα χαλαρωτικό νυχτερινό τελετουργικό πριν πέσετε για ύπνο, για να μπορέσετε να αποβάλλετε το άγχος και να κοιμηθείτε ευχάριστα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 02-08/05 Ζυγός: 9 των κυπέλλων

Γιορτάστε τις επιτυχίες σας, Ζυγέ! Παρατηρήστε τα πρόσφατα επιτεύγματά σας και απολαύστε την αίσθηση μιας δουλειάς… που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Γιορτάστε αυτήν τη στιγμή… με ένα εορταστικό δείπνο παρέα με αυτούς που αγαπάτε…ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, που σας επιτρέπει να νιώσετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας.

Σκορπιός: 8 των πεντάκτινων

Όποιος κινείται αργά και σταθερά, κερδίζει αυτόν τον αγώνα Σκορπιέ. Για να πετύχετε τους στόχους σας αυτήν τη στιγμή, θα πρέπει να είστε επιμελείς και επικεντρωμένοι στο έργο που έχετε αναλάβει. Η σταδιακή πρόοδος θα αυξηθεί αυτήν την εβδομάδα, αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε διαλείμματα για να αποφύγετε μια ολική εξάντληση.

taro-zodia-76

Τοξότης: η βασίλισσα των κυπέλλων

Είστε ένας πυλώνας δύναμης, Τοξότη! Η συναισθηματική σας φύση, σας εξυπηρετεί καλά αυτήν την εβδομάδα, καθώς όλοι έρχονται σε σας, για καλές συμβουλές. Συχνά, οι άνθρωποι θέλουν απλώς να ακουστούν, οπότε προσφέρετε τη συναισθηματική σας υποστήριξη στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακούγοντας τα θέματα που τους απασχολούν.

Αιγόκερως: ο τροχός της τύχης

Αγκαλιάστε την αλλαγή, Αιγόκερε! Αν αισθάνεστε βαριεστημένοι ή λίγο ανήσυχοι, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια σημαντική αλλαγή στη ρουτίνα σας. Αναζητήστε νέες ευκαιρίες – είτε πρόκειται για νέα δουλειά είτε για μια αλλαγή τοποθεσίας. Αν θέλατε να μετακινηθείτε, τώρα είναι η ώρα να εξερευνήσετε τις δυνατότητες!

xartomanteia

Υδροχόος: οι εραστές, ανάποδα

Εξερευνήστε αυτή τη στιγμή της αναποφασιστικότητας που νιώθετε Υδροχόε. Δεν είναι κάθε επιλογή εύκολη αυτή τη στιγμή, αλλά οι δυνατότητες φαίνονται λιγότερο σκοτεινές…. όταν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας, αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Αν αισθάνεστε αβέβαιοι για τις δεσμεύσεις που θέλετε να κάνετε αυτήν τη στιγμή, αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να φτάσετε στη ρίζα του ζητήματος που συνδέεται με τις βασικές σας αξίες.

Ιχθύες: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Αντισταθείτε στην επιθυμία να είστε παρορμητικοί, Ιχθύες. Αν δυσκολεύεστε να εστιάσετε, κάντε ένα διάλειμμα από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας και διοχετεύστε όλη την νευρικότητά σας, στο γυμναστήριο. Δοκιμάστε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής που ταυτόχρονα θα σας ευχαριστεί και θα σας διασκεδάζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988