Ταρώ 02-08/08 Εβδομαδιαίες προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 02-08/08 Εβδομαδιαίες προβλέψεις .

Ταρώ 02-08/08 Κριός: 6 των κυπέλλων, ανάποδα .

Μερικές φορές είναι καλύτερα να αφήνουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει – στο παρελθόν. Επειδή κάποιος που γνωρίζατε παλιά έρχεται και σας χτυπάει την πόρτα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του ανοίξετε και να τον αφήσετε να περάσει.

Απολαύστε τις γλυκές αναμνήσεις χωρίς να κάνετε πισωγυρίσματα, αφήνοντάς τον να ξαναμπεί στη ζωή σας τόσο εύκολα.

zodia-taro-45

Ταύρος: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Απομακρυνθείτε από την πλήξη, Ταύρε.

Η επανάληψη μιας συνηθισμένης ρουτίνας μπορεί να σας πρόσφερε άνεση μέχρι τώρα, αλλά κατάντησε βαρετή και μονότονη.

Μην κολλάτε στην ρουτίνα. Ξεκινήστε την εβδομάδα σας προγραμματίζοντας μια νέα δραστηριότητα και δοκιμάστε κάτι καινούργιο που θα ακολουθήσετε από δω και πέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ 02-08/08 Δίδυμοι: το άρμα ανάποδα

Αφήστε τα πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τον εαυτό σας, σχετικά με όσα μπορείτε ή όχι να ελέγξετε. Αν κάτι δεν μπορείτε να το κατανοήσετε, αφήστε το και εστιάστε σε ό, τι μπορείτε πραγματικά να αλλάξετε… για να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάσταση.

Καρκίνος: 2 των πεντάκτινων

Διαχειριστείτε το χρόνο σας με σύνεση, Καρκίνε. Τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική σας ζωή απαιτούν πολύ ενέργεια και προσοχή αυτή την εβδομάδα. Δεν θα ήταν ωραίο να είστε σε δύο μέρη ταυτόχρονα; Δεδομένου ότι το να επιλέγετε συνεχώς πού να τοποθετήσετε την εστίασή σας μπορεί να γίνει εξαντλητικό, φροντίστε να εξοικονομήσετε αρκετό χώρο για ξεκούραση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 02-08/08 Λέων : 8 των ράβδων, ανάποδα

Προχωρήστε αργά, Λέοντα! Πριν ξεκινήσετε την επόμενη περιπέτειά σας, είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο σχέδιο. Πώς θα ξέρετε πού να πάτε αν αφήσετε τον χάρτη σας στο σπίτι; Μια καθορισμένη διαδρομή είναι ζωτικής σημασίας, για να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα.

Παρθένος: ο βασιλιάς των ξιφών

Πρέπει να παραμείνετε αμερόληπτοι, Παρθένε. Πριν κρίνετε κάποια γεγονότα, πρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία που αφορούν την τρέχουσα κατάστασή σας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν καθώς η εβδομάδα συνεχίζεται, οπότε μείνετε ουδέτεροι ενώ παίρνετε όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να επεξεργαστείτε και να προχωρήσετε σε μια τελική απόφαση.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 02-08/08 Ζυγός: η αυτοκράτειρα, ανάποδα

Κάντε προτεραιότητα την προσωπική σας φροντίδα, Ζυγέ! Πώς περιμένετε να εμπνευστείτε και να αποκτήσετε κίνητρα όταν είστε συναισθηματικά αποστραγγισμένοι ; Σταματήστε να αγνοείτε τις ανάγκες σας και κάντε ό, τι μπορείτε αυτήν την εβδομάδα για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να αναζωογονηθείτε και να αποκτήσετε μια πιο δημιουργική νοοτροπία.

Σκορπιός: ο ακόλουθος των ράβδων

Ενθουσιαστείτε για τις δυνατότητες που σας παρέχονται, Σκορπιέ! Σας ζητείται να ξεχωρίσετε μόνοι σας και να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι. Μπορεί να νιώσετε λίγη ανησυχία, καθώς δεν έχετε ακόμα ένα πλήρως διαμορφωμένο σχέδιο – αλλά μην το αφήσετε να σας συγκρατήσει! Το μονοπάτι θα γίνει σαφέστερο όταν βυθιστείτε βαθύτερα στις δυνατότητες.

zwdia – love

Τοξότης: ο διάβολος ανάποδα

Τι σας κρατάει πίσω, Τοξότη; Είναι ο φόβος της αποτυχίας ή μήπως ο φόβος της επιτυχίας; Ο μόνος που σας εμποδίζει να προχωρήσετε αξιοποιώντας το έπακρο των δυνατοτήτων σας είστε εσείς οι ίδιοι. Γι’ αυτό να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να πιστεύετε στις δικές σας ικανότητες. Μην φοβάστε να αποδεχτείτε αυτήν τη νέα πρόκληση.

Αιγόκερως: η δύναμη, ανάποδα

Μην αφήσετε μια πρόσφατη πρόκληση να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας, Αιγόκερε. Όλα ήταν δυσκολότερα απ’ ότι συνήθως τον τελευταίο καιρό, αλλά εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε οποιαδήποτε πρόκληση. Κάντε ένα διάλειμμα για να επανεκτιμήσετε την κατάστασή σας και να βρείτε μια λογική λύση για να λυθεί το τρέχον πρόβλημα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/08 – DESTE. Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Αυγούστου

taro-6-9

Υδροχόος: η κρίση

Ήρθε η ώρα να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας Υδροχόε! Ελπίζατε κρυφά να προωθηθείτε ή απλώς λαχταρούσατε την επόμενη πρόκληση; Τώρα είναι η ώρα να κινηθείτε! Γνωστοποιήστε στους άλλους ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη δουλειά και στη συνέχεια, τηρήστε τις υποσχέσεις σας.

Ιχθείς: η βασίλισσα των ράβδων

Βγείτε έξω στον κόσμο, Ιχθύες. Αν είστε απασχολημένοι και κοινωνικοί, αυτό θα τροφοδοτήσει τη δημιουργική σας φωτιά τώρα. Προσεγγίστε και επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν σας με τα οποία πάντα θέλατε να εργαστείτε, αλλά ο συγχρονισμός δεν ήταν ποτέ σωστός. Όλα είναι πιο ευθυγραμμισμένα τώρα για να συμβεί μια μεγάλη μαγεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia