Ταρώ 02-08/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

 Ταρώ 02-08/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

 Ταρώ 02-08/10 κριός: η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, Κριέ. Αν νιώθετε κουρασμένοι ή στα πρόθυρα της εξάντλησης, αυτό είναι σημάδι για να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

Δώστε στον εαυτό σας ό,τι χρειάζεστε για να συνέλθει και να αναζωογονηθεί αυτή την εβδομάδα.

zodia-taro-45

ταύρος: ο κόσμος

Εκτιμήστε τα επιτεύγματά σας, Ταύρε. Καθώς κάτι σπουδαίο πλησιάζει στο τέλος του, είναι σημαντικό να το γιορτάσετε πριν προχωρήσετε στον επόμενο στόχο σας!

Ανατρέξτε τη μνήμη σας στις θυσίες και τις στιγμές της σκληρής δουλειάς που καταβάλατε, για να φτάσετε εδώ που είστε σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

 Ταρώ 02-08/10 δίδυμοι: 2 των κυπέλλων

Κρατήστε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας, Δίδυμε. Αν θέλετε να ζήσετε με ειρήνη και αρμονία αυτή την εβδομάδα, ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε κάποιες συζητήσεις που είναι αναγκαίες να γίνουν. Αν κάτι σας δυσκολεύει με κάποιον που σας ενδιαφέρει, συζητήστε το με ανοιχτή καρδιά και ειλικρίνεια προτού κλιμακωθεί σε κάτι πολύ μεγαλύτερο.

καρκίνος: ο κρεμασμένος

Κάντε ένα διάλειμμα, Καρκίνε. Θα είναι πολύ δύσκολο να πάρετε τις σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεστε, όταν το μυαλό σας κατακλύζεται από τόσες πολλές σκέψεις και την θολούρα της λεπτομέρειας. Πατήστε παύση και κάντε πίσω αυτή την εβδομάδα για να συνέλθετε… και αντιμετωπίστε τα πάντα αργότερα.

xartomanteia

λέων: 2 των πεντάκτινων

Κόψτε ταχύτητα, Λέοντα. Αν νιώθετε καταβεβλημένοι τον τελευταίο καιρό, πρέπει να καταλάβετε πως πρέπει να αναθέσετε μέρος της δουλειάς σε άλλους αυτή την εβδομάδα, επειδή ο τρέχων φόρτος εργασίας σας δεν είναι βιώσιμος. Αν δεν απαιτεί απαραίτητα την προσοχή σας και δεν υπάρχει πραγματικά επείγουσα ανάγκη, αφήστε το στην άκρη, για να εστιάσετε στις πραγματικές σας προτεραιότητες αυτή τη στιγμή.

παρθένος: 2 των ξιφών, ανάποδα

Μη χάνετε τον χρόνο σας, Παρθένε. Κάτι πρέπει να ειπωθεί… και να ληφθεί μια απόφαση. Αν όμως το σκέφτεστε υπερβολικά ή καθυστερείτε, ο χρόνος που περνάει θα κάνει την επόμενη κίνηση για εσάς. Μην το αφήσετε να συμβεί αυτή την εβδομάδα, γιατί είναι πολύ καλύτερα να ελέγχετε εσείς την κατάσταση.

dream

 Ταρώ 02-08/10 ζυγός: 4 των ράβδων, ανάποδα

Δεν θέλετε δράματα, Ζυγέ. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το να είστε σταθεροί και προβλέψιμοι δεν είναι το ίδιο …. με το να είστε βαρετοί. Μια πιο προσγειωμένη τακτική και λίγη περισσότερη αξιοπιστία από τους ανθρώπους που αλληλεπιδράτε περισσότερο, θα σας εξυπηρετούσαν καλά αυτή τη στιγμή.

σκορπιός: ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Μη διστάζετε, Σκορπιέ! Αν νιώθατε συγκρατημένος για κάτι που επιθυμούσατε, ήρθε η ώρα να αλλάξετε νοοτροπία και να αναλάβετε δράση. Δεν χρειάζεστε την άδεια κανενός για να κάνετε αυτό που θέλετε. Αν δεν προχωρήσετε τον μόνο που σαμποτάρετε, είναι τον εαυτό σας. Απλά ξεκινήστε!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

τοξότης: ο ερημίτης, ανάποδα

Βγείτε από το καβούκι σας, Τοξότη! Μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης και μοναξιάς, ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Επικαλεστείτε το κοινωνικό σας πνεύμα και κάντε σχέδια για να διασκεδάσετε! Θα νιώσετε υπέροχα, αν δοκιμάσετε κάτι νέο και περιπετειώδες.

αιγόκερως: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Εμπιστευτείτε τη διαδικασία, Αιγόκερε. Αυτό που θέλετε αυτή τη στιγμή, θα πάρει χρόνο! Και θα χάσετε τη μαγεία του ταξιδιού, αν προσπαθήσετε να ακολουθήσετε συντομεύσεις για να προχωρήσετε! Κάντε υπομονή και αφήστε τα πάντα να εξελιχθούν όπως πρέπει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

 Ταρώ 02-08/10 υδροχόος: 9 των πεντάκτινων

Απολαύστε τις επιτυχίες σας αυτή την εβδομάδα Υδροχόε. Πώς θα νιώσετε παρακινημένοι για να συνεχίσετε την κατάκτηση των στόχων σας, αν δεν αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε τα επιτεύγματα που έχετε πετύχει;

ιχθύες: 8 των ράβδων, ανάποδα

Χαλαρώστε Ιχθύ! Είναι δύσκολο να περιμένετε για σημάδια προόδου, αλλά σίγουρα δεν θέλετε να βιαστείτε αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να δημιουργήσετε περιττό δράμα προσπαθώντας να επιβάλετε κάτι, που απλά δεν είναι έτοιμο! Πάρτε το χρόνο σας αυτή την εβδομάδα και να θυμάστε.. πως τα καλά πράγματα έρχονται σ’ αυτούς που περιμένουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76