Ταρώ 03-09/04 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

taro

Ταρώ 03-09/04 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 03-09/04  κριός: 10 των κυπέλλων, ανάποδα .

Δημιουργήστε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Αυτή την εβδομάδα, τρέχετε σε πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα, κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε διασκορπισμένοι και υπερβολικά πιεσμένοι.

Εστιάστε στο πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας για να έχετε χρόνο να περάσετε ευχάριστα με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των πεντάκτινων

Βρείτε τις ισορροπίες σας. Αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες αυτή την εβδομάδα καθώς περισσότερες ευκαιρίες και υποχρεώσεις εμφανίζονται στο ήδη βαρύ πρόγραμμά σας.

Μπορείτε να τα καταφέρετε, αλλά μην φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια, αν χρειαστείτε επιπλέον υποστήριξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ 03-09/04 δίδυμοι: 4 των κυπέλλων

Αισθάνεστε βαριεστημένοι; Οι πρόσφατες απογοητεύσεις σας έχουν στερέψει την έμπνευση και τα κίνητρα.. με αποτέλεσμα να έχετε μια άτονη στάση απέναντι στη ζωή. Όμως ήρθε η ώρα να βγάλετε τον εαυτό σας από αυτό το χάλι! Ακολουθήσετε μια πιο αισιόδοξη στάση καθώς βρίσκετε σιγά σιγά το δρόμο της επιστροφής στο πάθος σας.

καρκίνος: 9 των ράβδων, ανάποδα

Μην είστε τόσο πεισματάρηδες. Το να προσπαθείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά με μικρή επιτυχία, σας εξαντλεί.. κι επιπλέον η αποτυχία σας να συμβιβαστείτε, σας κρατάει στην ίδια στάσιμη θέση. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή και να δοκιμάσετε μια διαφορετική λύση αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να τελειώσει επιτέλους αυτή η σύγκρουση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

zodia-0988

λέων: ο κόσμος ανάποδα

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας. Κάτι έμεινε ανολοκλήρωτο στην προσωπική σας ζωή και σας βασανίζει τελευταία. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να τελειώσετε οριστικά με το ζήτημα. Είτε αυτό σημαίνει να ζητήσετε συγγνώμη και να εκφράσετε τη λύπη σας είτε να το διορθώσετε με λιγότερο συγκρουσιακό τρόπο, προκειμένου τελικά, να προχωρήσετε.

παρθένος: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην καθυστερείτε άλλο. Έχετε αφήσει μικροπράγματα να σας αποσπούν την προσοχή εδώ και καιρό. Όμως τώρα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να προχωρήσετε αυτό το έργο που έχετε αναβάλει. Είτε πρόκειται για έλλειψη εστίασης είτε για ένα γενικό αίσθημα τεμπελιάς (ή και τα δύο!), αφήστε την ανάγκη σας για τελειομανία… και ξεκινήστε την προσπάθεια!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 03-09/04 ζυγός: ο άσος των ράβδων

Εμπνευστείτε, Ζυγέ! Ένα κύμα ενθουσιασμού σας κατακλύζει αυτή την εβδομάδα και σας παρακινεί επιτέλους να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες για τον εαυτό σας, ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια του παρελθόντος, που μπλόκαραν την πρόοδό σας, ώστε να προχωρήσετε χωρίς περιορισμούς.

σκορπιός: ο αυτοκράτορας

Ήρθε η ώρα για να αναδιοργανωθείτε! Για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο αυτή την εβδομάδα, πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι και πιο αποτελεσματικοί. Τακτοποιήστε την ακαταστασία από τον χώρο εργασίας σας και γίνετε πιο ρεαλιστές με τη διαχείριση του χρόνου και των ικανοτήτων σας. Μερικές μικρές τροποποιήσεις θα επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή.

dream

 

τοξότης: 4 των πεντάκτινων

Χωρίς ρίσκο, δεν υπάρχει ανταμοιβή. Όλα ήταν μάλλον σταθερά τον τελευταίο καιρό – κάτι που είναι σίγουρα καλό – όμως παράλληλα δηλώνει πως και η ζωή ήταν ελαφρώς βαρετή! Το να πάρετε ένα καλά υπολογισμένο ρίσκο αυτή την εβδομάδα θα σας δώσει λίγη από αυτή την περιπέτεια που λαχταρούσατε τον τελευταίο καιρό.

αιγόκερως: ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας. Μεγάλες δαπάνες είναι στον ορίζοντα! Επομένως είναι καλή ιδέα να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να εξοικονομήσετε κάποια επιπλέον χρήματα τώρα. Το να είστε δημοσιονομικά υπεύθυνοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να κανακεύετε τον εαυτό σας. Σημαίνει πως πρέπει να συγκρατηθείτε από τις παρορμητικές σπατάλες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά διλήμματα για όλους!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ 03-09/04 υδροχόος: η αυτοκράτειρα, ανάποδα

Δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας. Η τάση σας να φροντίζετε για τις ανάγκες των άλλων σας έχει εξαντλήσει ενεργειακά και τα αποτελέσματα θα σας αγγίξουν αυτή την εβδομάδα. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να αναλαμβάνετε συνεχώς τα προβλήματα όλων και πως δεν είναι κακό να λέτε όχι…λίγο πιο συχνά.

ιχθύες: η δικαιοσύνη

Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας. Όλοι κάνουν λάθη, όμως το σημαντικότερο είναι το πώς τα διορθώνετε. Έχετε το δικό σας ρόλο σε αυτή την κατάσταση, αλλά μην μένετε στο παρελθόν για πολύ. Αντίθετα, εστιάστε στο πώς μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά… και συνεχίστε να προχωράτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot