Ταρώ 03-09/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 03-09/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 03-09/07 κριός: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα .

Ολοκληρώστε ό,τι έχετε αναλάβει Κριέ. Η λάμψη της αρχικής σπίθας, σας προσέλκυσε σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια, αλλά αν θέλετε να κάνετε κάτι εντυπωσιακό εδώ, πρέπει να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε.

Αν καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια αυτή την εβδομάδα, θα είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ερημίτης, ανάποδα

Αναπτύξτε την αίσθηση της προσμονής, Ταύρε. Η ζωή φαίνεται κάπως βαρετή τον τελευταίο καιρό και ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε απ’ αυτή την προσωρινή «μαυρίλα» είναι να έχετε κάτι ευχάριστο να περιμένετε!

Προγραμματίστε ένα πλούσιο δείπνο σε εκείνο το εστιατόριο που θέλατε να δοκιμάσετε το φαγητό του και προσκαλέστε την διασκεδαστική παρέα σας να γευματίσει μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρώ 03-09/07 δίδυμοι: ο τρελός

Βουτήξτε, Δίδυμοι! Μπορεί να μην ξέρετε ακριβώς σε τι πρόκειται να μπείτε, αλλά αυτό είναι μέρος της διασκέδασης! Ξεκινήστε την επόμενη περιπέτειά σας χωρίς να το σκεφτείτε υπερβολικά. Όλα θα εξελιχθούν όπως θα έπρεπε, αρκεί να αποδεχτείτε αυτή τη νέα ευκαιρία.

καρκίνος: ο τροχός της τύχης

Πάρτε πρωτοβουλίες Καρκίνε! Κάτι στη ζωή σας πρέπει να αλλάξει, γι’ αυτό μην το αναβάλλετε άλλο. Κάντε επιτέλους μια κίνηση, γιατί το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η ενίσχυση και η οργάνωση, πριν βάλετε «τη μπάλα να κυλήσει». Αυτή η στροφή, δεν παύει να είναι μια προσαρμογή… αλλά όλα έχουν τη δυνατότητα να καλυτερεύσουν προχωρώντας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

xartomanteia

λέων: ο ήλιος

Να έχετε θετική διάθεση Λέοντα. Αν εστιάσετε στο ότι όλα πάνε στραβά, είναι δύσκολο να δείτε πόσα πηγαίνουν καλά… παρά τις απογοητεύσεις των σημερινών σας περιστάσεων. Το ποτήρι σας είναι πραγματικά μισογεμάτο! Γιορτάστε τις νίκες σας και εκφράστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε αυτή τη στιγμή.

παρθένος: 3 των κυπέλλων

Να περνάτε καλά, Παρθένε! Πότε ήταν η τελευταία φορά που επιδιώξατε να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με τους δικούς σας ανθρώπους; Στείλτε μήνυμα στους αγαπημένους σας και κάντε σχέδια για ένα δείπνο ή ακόμα καλύτερα για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο σε ένα μέρος που θέλατε πάντα να επισκεφτείτε, αλλά δεν είχατε ποτέ το χρόνο να το κάνετε.

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ 03-09/07 ζυγός: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Νιώθετε πως έχετε κολλήσει Ζυγέ; Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε το βαρύ κλίμα ή να απελευθερωθείτε από το δημιουργικό μπλοκάρισμα, είναι να δοκιμάσετε νέους τρόπους έκφρασης. Προσπαθήστε να κάνετε κάτι καινούργιο ή απροσδόκητο! Ψάξτε στο Pinterest για φρέσκες συνταγές ή φορέστε ένα ρούχο που είχατε καιρό ξεχασμένο στη ντουλάπα σας.

σκορπιός: ο ιεροφάντης, ανάποδα

Μην αφήνετε να σας κυριεύουν οι απόψεις των άλλων Σκορπιέ. Οι τρέχουσες περιστάσεις σας είναι μπερδεμένες…γι’ αυτό και είναι κατανοητό να θέλετε να αναζητήσετε μια εξωτερική προοπτική για να αποκτήσετε κάποια διευκρινιστική καθοδήγηση. Όμως οι πολλές συζητήσεις με πολλούς ανθρώπους, θα σας δημιουργήσουν περισσότερη αβεβαιότητα. Περιορίστε τον αριθμό των καθοδηγητών σας, πριν εκραγεί το κεφάλι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

τοξότης: οι εραστές

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας, Τοξότη. Πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση, αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να βιαστείτε ακόμα. Πατήστε παύση για να δείτε ποιο μονοπάτι ευθυγραμμίζεται πραγματικά με τις αξίες σας, γιατί αυτό είναι το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή, για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας.

αιγόκερως: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Έρχονται αλλαγές, Αιγόκερε. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν προκλητικές, αλλά θα αρχίσετε να βλέπετε την παλίρροια να αλλάζει, καθώς τα βάρη εξαφανίζονται αποκαλύπτοντας μια αναγκαία πρόοδο. Δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, όμως όλα είναι πιο εύκολα τώρα. Θυμηθείτε πόσο ανθεκτικός είστε και προχωρήστε με ελπίδα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  04-6/07 Προτάσεις δέσμευσης – Επαγγελματικές εξελίξεις .

zwdia – love

Ταρώ 03-09/07 υδροχόος: το άρμα

Περιορίστε τους περισπασμούς σας, Υδροχόε. Όλοι γύρω σας μπορεί να σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεστε λειτουργία εργατικού δυναμικού. Οδηγήστε το κύμα της αποφασιστικότητας και των κινήτρων σας! Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε τους στόχους σας, γι’ αυτό σκύψτε το κεφάλι… και συνεχίστε.

ιχθύες: 6 των ράβδων

Γιορτάστε την επιτυχία σας, Ιχθύ! Σίγουρα δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά τα καταφέρατε. Παραμείνατε στην πορεία και φτάσατε σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή. Τιμήστε τα επιτεύγματά σας, προτού προχωρήσετε στον επόμενο μεγάλο στόχο σας! Και μην ξεχάσετε να προσκαλέσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να συμμετάσχουν στη γιορτή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66