Ταρώ 04-10/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 04-10/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 04-10/01  Κριός- Ο βασιλιάς των ράβδων ανεστραμμένος .

Αγαπητοί Κριοί, νιώθετε απογοητευμένοι από τον εαυτό σας τελευταία; Ίσως είναι καιρός να κυνηγήσετε τις προσδοκίες σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας.

Είναι υπέροχο να είστε φιλόδοξοι, αλλά όταν ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας, αναλαμβάνετε πάρα πολλά και ορίζετε μη ρεαλιστικές προθεσμίες, όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συναισθήματα απογοήτευσης και ηττοπάθειας. Μην τα παρατάτε, απλώς δώστε προσοχή ξανά και γίνετε πιο πρακτικοί.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος- Ο ιππότης των κυπέλλων

Αγαπητοί Ταύροι, παρασυρθείτε από τον ρομαντισμό! Αφήστε την καρδιά σας να σας δείξει τον δρόμο και εκφράστε τα συναισθήματά σας σε αυτό το ιδιαίτερο άτομο που είναι κοντά σας.

Γράψτε ένα ερωτικό γράμμα και μην συγκρατηθείτε. Βγάλτε τα συναισθήματα σας στο χαρτί!

Σφραγίστε το με ένα φιλί και στείλτε το στο ταχυδρομείο – τόσο κλασικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 04-10/01 Δίδυμοι- Ο ιεροφάντης ανεστραμμένος

Αγαπητοί Δίδυμοι, σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα. Για να πετύχετε αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να γίνετε δημιουργικοί και να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις στα ζητήματα που συνεχίζουν να εμφανίζονται. Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση, και μην φοβηθείτε να σπάσετε τη ρουτίνα σας. Εάν αισθάνεστε λίγο επαναστατικοί, τότε είστε στο σωστό δρόμο!

Ταρώ Καρκίνος- Ο ιππότης των πεντάκτινων ανεστραμμένος

Αγαπητοί Καρκίνοι, χαλαρώστε και μη είστε τελειομανείς. Κανείς δεν μπορεί να πληροί τα πρότυπα σας αυτήν τη στιγμή, ούτε καν εσείς! Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας, επειδή το να κάνετε τόσο έντονη κριτική στον εαυτό σας και στους άλλους δεν σας δίνει καμία εύνοια. Χαλαρώστε, μαλακώστε τις απαιτήσεις σας και προσπαθήστε να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση.

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

zwdia-3-zodia

Ταρώ 04-10/01 Λέων- Ο  Άσος των ράβδων ανεστραμμένος

Αγαπητοί Λέοντες, τι σας κρατάει πίσω; Ό, τι κι αν είναι, είναι καιρός να του ρίξετε μια ματιά και να το αντιμετωπίσετε! Έχετε κάποιες νέες ιδέες που θέλετε να εφαρμόσετε, αλλά αισθάνεστε τόσο αναποφάσιστοι και ανησυχείτε για την αποτυχία που δεν μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας καν να ξεκινήσει! Χαλαρώστε με αυτήν τη σκληρή αυτο-κριτική και τον περιορισμό των πεποιθήσεων σας και απλώς ξεκινήστε.

Ταρώ Παρθένος- Ο Άσος των πεντάκτινων

Αγαπητοί Παρθένοι, αδράξτε αυτήν τη στιγμή! Σας παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία εργασίας και οι κάρτες λένε ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε! Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό των δυνατοτήτων σας, αλλά εμπιστευτείτε την κοινή λογική σας. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ό, τι θέλετε μετά από σκέψη και να εστιάστε στο σχέδιό σας.

μελλοντολόγος

Ταρώ 04-10/01 Ζυγός- Το τρία των ξιφών

Αγαπητοί Ζυγοί, αναγνωρίστε τον πόνο σας. Αυτή θα είναι μια συναισθηματική εβδομάδα και αντί να το αρνηθείτε, αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει όλα τα συναισθήματά του. Οι απογοητεύσεις από το παρελθόν σας επανέρχονται στην επιφάνεια και ήρθε η ώρα να τις αντιμετωπίσετε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τις αφήσετε μια για πάντα και να προχωρήσετε πραγματικά.

Ταρώ Σκορπιός- Η βασίλισσα των πεντάκτινων ανεστραμμένη

Αγαπητοί Σκορπιοί, επικεντρωθείτε στην φροντίδα του εαυτού σας. Είναι τόσο συνηθισμένο για εσάς να φροντίζετε όσους βρίσκονται γύρω σας, αλλά έχετε παραμελήσει τις δικές σας ανάγκες. Δώστε στον εαυτό σας προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα και καλομάθετέ τον με μπάνια που περιλαμβάνουν πολυτέλεια και υπέροχα γεύματα. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι μια χαρά αν δώσετε στον εαυτό σας λίγη περισσότερη προσοχή αυτό το διάστημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταρώ Τοξότης- Ο τροχός της τύχης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτό είναι ένα σημείο καμπής για εσάς. Σας παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία που είναι πέρα από τα πιο άγρια όνειρά σας! Θα την εκμεταλλευτείτε; Αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε το “ναι”.

Ταρώ Αιγόκερως- Το έξι των ξιφών 

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αφήστε να περάσουν όσα έγιναν και ξεχάστε τα. Όποιο βάρος σας κι αν σας κρατά πίσω, τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να τα αφήσετε πίσω και να απελευθερωθείτε. Είναι λογικό να λυπάστε για κάτι που δεν λειτουργεί ή δεν πηγαίνει όπως περιμένατε να πάει. Ωστόσο, το να ζείτε στο παρελθόν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας την άδεια να προχωρήσει.

Διαβαστε επισης: Αγγελικά Ταρώ – Ιανουάριος 2021

taro-6-9

Ταρώ Υδροχόος- Το οκτώ των ξιφών

Αγαπητοί Υδροχόοι, σταματήστε να σκέφτεστε συνεχώς συγκεκριμένα πράγματα! Είστε κολλημένοι σε έναν ατελείωτο κύκλο αυτο-αμφιβολίας και αρνητικότητας και ήρθε η ώρα να σπάσετε το μοτίβο αυτό. Το μόνο που σας κρατά πίσω είναι ΕΣΕΙΣ! Αφήστε πίσω τις ανοησίες που σας περιορίζουν και τις πεποιθήσεις που σας κρατούν στάσιμους και αφήστε τον εαυτό σας να εξελιχθεί. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας! Όταν αλλάζετε τη σκέψη σας, δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα.

Ταρώ Ιχθύες- Ο Τρελός

Αγαπητοί Ιχθύες, γίνετε αυθόρμητοι και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία! Τι είναι αυτό που πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε; Αυτή είναι η στιγμή για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή και να το κάνετε πραγματικότητα. Αφεθείτε στο ελεύθερο πνεύμα σας και αγκαλιάστε αυτήν τη νέα ευκαιρία! Εάν το σκεφτείτε υπερβολικά, θα χάσετε την ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66