Ταρώ 04-10/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 04-10/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 04-10/09  κριός: ο τρελός, ανάποδα .

Ήρθε η ώρα να θέσετε σε εφαρμογή το σχέδιό σας και να σταματήσετε να κρατάτε τον εαυτό σας πίσω.

Αν αμφιταλαντεύεστε συνεχώς κάνοντας ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, χάνετε όλες τις πιθανότητες να γευτείτε την ικανοποίηση της επιτυχίας! Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας! Απλά προχωρήστε για την κατάκτηση των στόχων σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αντισταθείτε να προσφέρετε τα πάντα σε όλους όσους σας το ζητάνε. Αυτή την εβδομάδα, έχετε μεγάλη ζήτηση, καθώς όλοι θέλουν την προσοχή και τη βοήθειά σας.

Να θυμάστε ότι η ενέργειά σας είναι πολύτιμη και περιορισμένη. Δεν χρειάζεται να αναλάβετε όλα όσα σας παρουσιάζονται ή να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας. Αφήστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 04-10/09 δίδυμοι: ο διάβολος

Νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, αλλά δεν είναι όλες ακριβώς όπως φαίνονται. Καθώς εξετάζετε τις πιθανότητες, αναρωτηθείτε αν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας ή αν είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μη διστάσετε να παραλείψετε ό,τι σας φαίνεται εκτός ευθυγράμμισης.

καρκίνος: ο άσος των ξιφών, ανάποδα

Βρείτε το κομμάτι του παζλ που λείπει. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε αποφάσεις, μέχρι να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες! Και όπως φαίνεται, κάτι παραμένει ολοφάνερα ασαφές. Η αποστολή σας είναι να λάβετε όλα τα στοιχεία αυτή την εβδομάδα, ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

chartomantia-098

λέων: η εγκράτεια

Δεν υπάρχει βιασύνη. Σας κυριεύει η προσμονή αυτή τη στιγμή; Όσο δύσκολο κι αν είναι να περιμένετε μια απόφαση ή μια μεγάλη είδηση, πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να το επιταχύνετε, οπότε νιώστε άνετα με την αναμονή.

παρθένος: ο ιππότης των πεντάκτινων

Αργά και σταθερά, κερδίζεται αυτή η κούρσα. Ενώ κάποιοι μπορεί να τρομοκρατούνται από μια μακρά λίστα υποχρεώσεων, εσείς δεν συγκαταλέγεστε σ’ αυτούς. Επειδή για εσάς, μια πληθώρα εργασιών είναι εμπνευσμένη και δυναμωτική! Μείνετε οργανωμένοι και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο αυτή την εβδομάδα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 04-10/09 ζυγός: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Τι θέλετε να κάνετε; Όλα είναι καλά όταν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας προσφέρουν τις απόψεις και τη διορατικότητά τους. Γίνεται όμως στενάχωρο, όταν η βοήθειά τους, φτάνει στα όρια της επιθετικής πίεσης. Μη διστάσετε να κάνετε πίσω και να συλλέξετε τις σκέψεις σας, ώστε να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις χωρίς εξωτερική επιρροή.

σκορπιός: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Χαλαρώστε αυτό το διάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να χρειάζεστε λίγο επιπλέον χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Αν θέλετε να μείνετε μέσα, τότε μείνετε σπίτι! Χρησιμοποιήστε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για να διαβάσετε το βιβλίο που δεν ολοκληρώσατε ή για να ακούσετε τη μουσική που σας ευχαριστεί χαλαρώνοντας στον καναπέ του σπιτιού σας.

taro-zodia-098

τοξότης: η βασίλισσα των ράβδων

Να είστε ο εαυτός σας. Έχει πραγματικά σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς; Σίγουρα όχι! Να θυμάστε ότι η μοναδικότητά σας, είναι πλεονέκτημα. Επομένως αφήστε όλες τις ιδιορρυθμίες σας, τα κρυμμένα ταλέντα και τις υπέροχες ιδιότητες σας να αναδυθούν αυτήν την εβδομάδα. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς όταν νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας. Γι’ αυτό λάμψτε έντονα και με αυτοπεποίθηση!

αιγόκερως: 3 των ξιφών, ανάποδα

Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας. Κανείς δεν μπορεί να έχει συγκρατημένα τα συναισθήματά του συνεχώς. Κι αυτή η εβδομάδα είναι ένα καλό διάστημα, για να αναγνωρίσετε πώς νιώθετε πραγματικά . Είναι περιττό να συμπεριφέρεστε σαν να είναι όλα «μια χαρά»… όταν σαφώς δεν είναι. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν ανοιχτείτε στους αγαπημένους σας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

zodia-taro-45

Ταρώ 04-10/09 υδροχόος: 3 των ράβδων

Μην παίζετε εκ του ασφαλούς. Αυτή είναι η δική σας στιγμή για να κάνετε μια τολμηρή κίνηση! Οπότε τι περιμένετε; Μπορεί να νιώθετε άβολα και μόνο στη σκέψη να εκτεθείτε στον κόσμο.. όμως θα ανταμειφθείτε αδρά, παίρνοντας ένα τέτοιο ρίσκο.

ιχθύες: ο ιππότης των ράβδων

Να είστε ατρόμητοι! Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε.. κι αυτό είναι το κοσμικό σας πράσινο φως, για να κάνετε μια σημαντική κίνηση προς τον τελικό σας στόχο. Δείξτε απόλυτη εμπιστοσύνη και τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου, αυτή την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75