Ταρώ 04-10/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

 Ταρώ 04-10/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

 Ταρώ 04-10/12 κριός: ο αυτοκράτορας ανάποδα

Βάλτε εφικτούς στόχους και αφιερώστε χρόνο για να τους πετύχετε Κριέ. Αν η διαχείριση του χρόνου σας είναι πρόβλημα τον τελευταίο καιρό, τότε πρέπει να αντιμετωπιστεί το θέμα άμεσα.

Αναθεωρήστε το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε άπλετο χρόνο για να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε και να φτάσετε εκεί που επιθυμείτε. Θα είστε λιγότερο αγχωμένος αν δεν βιάζεστε συνεχώς ή δεν αισθάνεστε πως έχετε μείνει πίσω.

zodia-taro-45

ταύρος: ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Είναι σωστό το timing, Ταύρε; Αυτή την εβδομάδα λαχταράτε μια μεγάλη αλλαγή! Πριν πουλήσετε όμως όλα τα υπάρχοντά σας και μετακινηθείτε σε άλλη χώρα αφιερώστε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε καλά.

Μην τινάζετε τη ζωή σας στον αέρα, απλά και μόνο επειδή νιώθετε βαριεστημένος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 Ταρώ 04-10/12 δίδυμοι: η εγκράτεια, ανάποδα

Λίγη επιείκεια εδώ κι εκεί είναι απαραίτητη, Δίδυμε. Όμως είστε υπερβολικά επιεικής τον τελευταίο καιρό. Αυτή η εβδομάδα δημιουργεί το έδαφος για να δημιουργήσετε κάποιες ισορροπίες, επειδή ο ρυθμός που ακολουθείτε δεν είναι βιώσιμος. Το πάρα πολύ καλό… εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ!

καρκίνος: 9 των ράβδων

Μην τα παρατάτε, Καρκίνε. Παλεύετε μεγάλο χρονικό διάστημα για τους στόχους σας… όμως υπάρχουν φορές που οι κανόνες αλλάζουν και ξαφνικά σας φαίνονται όλα δύσκολα και συντριπτικά. Κάντε ένα διάλειμμα αυτή την εβδομάδα για να ξεκουραστείτε και να συγκεντρώσετε δυνάμεις για να συνεχίσετε. Αν χρειάζεστε κάποια επιπλέον υποστήριξη, τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή να την αναζητήσετε.

tilefonikes-provlepsis

λέων: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα ταυτόχρονα Λέοντα! Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τις προτεραιότητές σας και να είστε ρεαλιστές σχετικά με τις δυνατότητές σας. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να αναθέσετε σε κάποιον άλλο; Κάντε το αυτήν την εβδομάδα για να ελαφρύνετε το φορτίο σας.

παρθένος: η δύναμη

Επικαλεστείτε την αυτοπεποίθησή σας, Παρθένε. Μια ευκαιρία που επιθυμούσατε εδώ και καιρό, κάνει την εμφάνισή της τώρα. Είναι τόσο κοντά… που σχεδόν μπορείτε να την γευτείτε! Δεν είναι η ώρα να αφήσετε τις αμφιβολίες σας να κυριαρχήσουν. Δουλεύατε γι’ αυτό τόσο καιρό, γι’ αυτό και σας αξίζει αυτή η στιγμή.

zwdia-zodia-astrologia-65

 Ταρώ 04-10/12 ζυγός: 6 των ξιφών

Σχεδιάστε ένα ταξίδι, Ζυγέ. Ο καλύτερος τρόπος για να πάψετε να νιώθετε στάσιμος, είναι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας για να εξερευνήσετε κάτι άλλο. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και εστιάστε στα ταξίδια! Δεν χρειάζεται να είναι κάτι σημαντικό για να νιώσετε προτροπή.

σκορπιός: το άρμα, ανάποδα

Αφήστε στην άκρη τους φόβους σας Σκορπιέ. Αν δεν αποφασίσετε σύντομα τι θα κάνετε, δεν θα πάτε πουθενά! Η στασιμότητα δεν είναι επιλογή, επομένως πρέπει να κάνετε μια κίνηση. Μην φοβάστε να δεσμευτείτε σε κάτι ολοκληρωτικά, για να μπορέσει πραγματικά να απογειωθεί.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

τοξότης: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Κάντε λιγάκι υπομονή Τοξότη. Ο ενθουσιασμός αναβλύζει μέσα σας και σας εμπνέει να κάνετε μια τολμηρή κίνηση. Όμως καλύτερα να επιβραδύνετε και να το σκεφτείτε διεξοδικά. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να βιαστεί για οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, πριν το σκεφτείτε καλά. Χρησιμοποιήστε τον ενθουσιασμό σας, για να οργανώσετε λεπτομερώς το σχέδιό σας.

αιγόκερως: το αστέρι

Όλα θα καλυτερεύσουν Αιγόκερε. Οι καταστάσεις και τα συναισθήματα αλλάζουν! Υπάρχουν μάλιστα φορές, που αυτό συμβαίνει αρκετά γρήγορα. Ακόμα κι αν περνάτε κάποιες αντιξοότητες αυτή τη στιγμή, η καλύτερη κίνηση είναι να κρατήσετε την ελπίδα και να συνεχίσετε. Θα νιώσετε ανακούφιση και θα θεραπεύσετε τις πληγές σας. Γι’ αυτό ψηλά το κεφάλι!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-3-zodia

 Ταρώ 04-10/12 υδροχόος: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να ζητήσετε συγγνώμη, Υδροχόε. Ξέρετε ότι κάνατε λάθος αλλά μπορείτε ακόμα να το διορθώσετε. Παρόλο που σας φαίνεται προκλητικό, πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να επανορθώσετε. Μάλιστα θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα μπορεί να σας δοθεί η συγχώρεση… όταν είστε ειλικρινής.

ιχθύες: 5 των πεντάκτινων

Δώστε προτεραιότητα στην ευημερία σας, Ιχθύ. Αν αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα εδώ και καιρό, η καλύτερη κίνηση να εστιάσετε μόνο στη θεραπεία σας. Χαλαρώστε και μην πιέζετε τον εαυτό σας να αναλάβει περισσότερα από όσα αντέχετε αυτή τη στιγμή. Και αν χρειάζεστε βοήθεια, ζητήστε τη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw