Ταρώ 05-11/09 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

taro

Ταρώ 05-11/09 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 05-11/09 Κριός: 2 των ράβδων, ανάποδα .

Τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια? Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να ελέγξετε τον εαυτό σας και τους προσωπικούς σας στόχους, προκειμένου να δημιουργήσετε νέες προκλήσεις για τον εαυτό σας.

Μην φοβάστε να κάνετε μεγάλα όνειρα και να σπρώξετε τον εαυτό σας πέρα από τη ζώνη άνεσής σας!

zodia-taro-45

Ταύρος: ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας!

Πρόσφατα εμφανίστηκαν μερικές αποτυχίες που σας ταρακούνησαν και καταρράκωσαν την αυτοπεποίθησή σας, αλλά μην αφήσετε αυτές τις στιγμές, να σας αποσυνδέσουν από την αίσθηση του εαυτού σας.

Η μείωση των προσδοκιών σας και η αντιμετώπιση του εαυτού σας με μεγαλύτερη ευαισθησία είναι ιδιαίτερα επωφελής για τη δική σας φροντίδα και ηρεμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 05-11/09 Δίδυμοι: 4 των ράβδων, ανάποδα

Γιορτάστε την πρόοδό σας, Δίδυμοι. Δεν είστε ακριβώς εκεί που θέλετε να είστε ακόμα, αλλά βρίσκεστε σε καλό δρόμο προς τον προορισμό σας. Αφιερώστε χρόνο αυτήν την εβδομάδα για να γιορτάσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει πριν κοιτάξετε μπροστά, για πιο ήρεμες θάλασσες.

Καρκίνος: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Αναζητήστε κοινό έδαφος στις σχέσεις σας. Νιώθετε πως όλα έχουν αποσυντονιστεί σε ότι αφορά το ταίρι σας ή τους στενούς σας φίλους? Καταβάλλετε λίγη επιπλέον προσπάθεια στην επικοινωνία και τη σύνδεση με τους αγαπημένους σας αυτήν την εβδομάδα. Όλα θα κυλήσουν ομαλά αν δείξετε συμπόνια για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/09 Ερωτικές εκκρεμότητες

xartomanteia

Ταρώ 05-11/09 Λέων: 10 των ράβδων, ανάποδα

Αναλάβετε τις ευθύνες σας, Λέοντα. Όλα φαίνονται βαριά αυτή τη στιγμή λόγω περιστάσεων που είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Έχετε πάρει το συναισθηματικό βάρος των άλλων ανθρώπων και έχει αρχίσει να σας βαραίνει πραγματικά. Απομακρυνθείτε από το δράμα των άλλων και επικεντρωθείτε στην προσωπική σας φροντίδα αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος: 7 των ράβδων, ανάποδα

Απομακρυνθείτε από την τρέχουσα κατάστασή σας. Η σαφήνεια που αναζητάτε δεν μπορεί να αποκαλυφθεί αυτή τη στιγμή επειδή είστε ακόμα θολωμένοι! Κάντε ένα διάλειμμα, καθαρίστε το μυαλό σας και επιστρέψτε σ’ αυτό… με φρέσκα μάτια. Τότε θα εμφανιστούν οι απαντήσεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 05-11/09 Ζυγός: 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Γιατί τα κρατάτε κρυφά από τους άλλους τον τελευταίο καιρό? Για να αποκτήσετε την οικειότητα που επιθυμείτε στις σχέσεις σας, πρέπει να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε! Τολμήστε να είστε πιο ευάλωτοι με το ταίρι σας, καθώς και με την οικογένεια και τους φίλους σας, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν αυτό που περνάτε αυτήν τη στιγμή.

Σκορπιός: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Η ζωή δεν πηγαίνει πάντα σύμφωνα με το σχέδιο, Σκορπιέ, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το αναγνωρίσετε, επειδή είστε πολύ απασχολημένοι. Έχετε υπερφορτώσει το πρόγραμμά σας με τόσες εργασίες και ευθύνες, που δεν έχετε την ικανότητα να σκεφτείτε καθαρά ή να είστε παρόντες στις τρέχουσες συνθήκες σας. Αναθέστε μερικές από τις εργασίες σας…. και ανασυγκροτηθείτε!

dream

Τοξότης: ο ερημίτης ανάποδα

Σας λείπουν οι φίλοι σας τελευταία ? Η εσωτερική σας κοινωνική πεταλούδα πεθαίνει να βγει και να κάνει κάποια σχέδια! Αφιερώστε χρόνο αυτήν την εβδομάδα εστιάζοντας στις σχέσεις σας και επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε προσωπικά, αφιερώστε χρόνο για να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά.

Αιγόκερως: 9 των ράβδων, ανάποδα

Μην αφήνετε την αρνητικότητα να σας βαραίνει. Αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις τον τελευταίο καιρό και πέφτετε κάτω, αλλά συνεχίζετε να σηκώνεστε ξανά! Αυτή η κάρτα θέλει να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας καθώς περνάτε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Πάψτε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τιμήστε την εσωτερική σας δύναμη.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 13-16/09 Ερωτικές εκκρεμότητες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος: 6 των πεντάκτινων

Να είστε γενναιόδωροι! Πώς μπορείτε να δώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια αυτή την εβδομάδα στους άλλους? Φτιάξτε τη μέρα κάποιου με μερικές πράξεις καλοσύνης: κάντε έκπληξη σ’ έναν φίλο στέλνοντάς του γεύμα, αγοράστε καφέ για το άτομο που βρίσκεται πίσω σας στη σειρά, στείλτε λουλούδια στον έρωτά σας μόνο και μόνο επειδή το θέλετε. Το να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν καλά, θα σας κάνει να νιώσετε κι εσείς καλά με τη σειρά σας.

Ιχθύες: 8 των πεντάκτινων

Επενδύστε στον εαυτό σας, Ιχθύες. Τώρα είναι η ώρα να αναπτύξετε περαιτέρω τις ικανότητές σας! Αναζητήστε μια σειρά μαθημάτων στον τομέα που επιλέξατε και επιτέλους δεσμευτείτε να αποκτήσετε περισσότερη εκπαίδευση. Είτε πρόκειται για ανανέωση είτε για κάτι εντελώς καινούργιο, αυτή είναι μια συναρπαστική πρόκληση που χρειάζεστε, για να βελτιώσετε την τεχνογνωσία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot