Ταρώ 06-12/03 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

taro

Ταρώ 06-12/03 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

 Ταρώ 06-12/03  κριός: 4 των κυπέλλων, ανάποδα .

Αγκαλιάστε μια νέα αρχή. Τα πρόσφατα γεγονότα και οι μεγάλες αλλαγές, σας έκαναν να καταλάβετε πόσο σύντομη είναι η ζωή και πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος.

Ανοίγοντας μια νέα προοπτική, συνδέεστε με διαφορετικούς ανθρώπους και επισκέπτεστε νέα μέρη. Αυτές οι κινήσεις θα σας δώσουν την αίσθηση της περιπέτειας που επιθυμούσατε.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των ξιφών

Νιώθετε πως έχετε κολλήσει; Είναι δύσκολο να είστε υπομονετικοί αυτή την εβδομάδα όταν η τρέχουσα κατάστασή σας βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Δυστυχώς, αυτή η απόφαση δεν είναι στο χέρι σας για να λυθεί… επομένως πρέπει να περιμένετε μέχρι το άλλο άτομο, να κάνει την επιλογή του.

Στο μεταξύ, προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας αλλού, γιατί όσο προσπαθείτε να ελέγχετε την κατάσταση…δεν φαίνεται πως θα φέρει αποτέλεσμα ποτέ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

 Ταρώ 06-12/03 δίδυμοι: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Μην ρίχνετε ευθύνες στους άλλους. Ήρθε η ώρα να αφήσετε το παρελθόν και να εγκαταλείψετε τη μνησικακία που κρατάτε μέσα σας εδώ και πολύ καιρό. Χωρίς να κατηγορείτε για τα πάντα το άλλο μέρος, προσπαθήστε να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας, μέσα σ’ αυτό το χάος.

καρκίνος: 9 των κυπέλλων

Ανεβάστε τα ποσοστά σας. Έχετε εργαστεί σκληρά και έχετε δει θετικά αποτελέσματα για να επιβεβαιώσετε πως αυτό που κάνετε, αξίζει την επιπλέον προσπάθεια! Αυτή η εβδομάδα παρέχει τον κατάλληλο χρόνο για να προσεγγίσετε επιτέλους το αφεντικό σας σχετικά με τη λήψη αυτής της αύξησης. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, σκεφτείτε να αυξήσετε το ποσοστό σας, ώστε να αντικατοπτρίζει περαιτέρω την αξία και τα επιτεύγματά σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

dream

λέων: ο κόσμος, ανάποδα

Τι σας λείπει; Καθώς ολοκληρώνετε ένα τρέχον έργο και ετοιμάζεστε να κατακτήσετε έναν περιζήτητο στόχο, έχετε παρατηρήσει ότι η νίκη δεν έχει τόσο γλυκιά γεύση όσο νομίζατε αρχικά. Απολαύστε αυτή τη στιγμή περισσότερο, εστιάζοντας στις δικές σας προσδοκίες παρά σ’ αυτές που ορίζουν οι άλλοι, για την επιτυχία.

παρθένος: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτή η εβδομάδα φέρνει έναν μικρό έλεγχο της πραγματικότητας μέσω μιας υπενθύμισης, ώστε να δείτε την τρέχουσα κατάστασή σας πιο καθαρά. Αξίζει όντως να παλέψετε γι’ αυτό πια; Αν κάτι απλά δεν λειτουργεί, μην φοβάστε να το εγκαταλείψετε και να απομακρυνθείτε. Αφήνοντάς το να πάει, δημιουργείτε χώρο για κάτι νέο που θα σας ενθουσιάσει.

zwdia-zodia-33Ταρώ 06-12/03 ζυγός: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Νιώθετε ανήσυχοι; Η πλήξη, σας προκαλεί φαγούρα για σημαντικές αλλαγές, αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι εντελώς παρορμητικό. Πιστέψτε με, θα μετανιώσετε για αυτή την απόφαση. Καλύτερα διοχετεύστε την περίσσεια ενέργειά σας σε κάτι πιο παραγωγικό (και λιγότερο καταστροφικό).. όπως μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή μια ανανέωση στη ντουλάπα σας.

σκορπιός: ο θάνατος

Έρχονται αλλαγές! Βιώνετε μια σημαντική μετάβαση καθώς αφήνετε το παρελθόν και κλείνετε πλέον αυτό το κεφάλαιο. Είτε πρόκειται για μια νέα δουλειά είτε για μια νέα σχέση, είναι καλύτερο για εσάς να συνεχίσετε να προχωράτε με ανοιχτό μυαλό και αισιόδοξη στάση… καθώς αγκαλιάζετε ό,τι πρόκειται να έρθει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

τοξότης: ο ιεροφάντης, ανάποδα

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Πείτε αυτό που πραγματικά έχετε στο μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα και όχι αυτό που πιστεύετε ότι θέλουν ν’ ακούσουν οι άλλοι. Πηγαίνετε ενάντια στο κατεστημένο και γίνετε λίγο επαναστάτες καθώς ικανοποιείτε τις δικές σας ανάγκες παρά τις προσδοκίες των άλλων για εσάς και το πώς «πρέπει» να είστε. Αφήστε τον αληθινό σας εαυτό να λάμψει και βαδίστε στον ρυθμό του δικού σας τυμπάνου!

αιγόκερως: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Μην αφήσετε μια απρόβλεπτη οπισθοδρόμηση να σας παρασύρει αυτή την εβδομάδα! Συνεχίστε να προχωράτε βλέποντας αυτή τη στιγμή σαν εμπειρία μάθησης και σαν μια ευκαιρία να αποκτήσετε μια νέα προοπτική για την τρέχουσα κατάστασή σας. Βλέποντας τα πάντα διαφορετικά, μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμη σοφία που σας έλειπε στο παρελθόν.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 06-08/03 Αντιζηλίες – Ευτυχισμένο ζευγάρι

δωρεάν-προβλέψεις

 Ταρώ 06-12/03 υδροχόος: ο ήλιος

Όλα μπαίνουν στη θέση τους και οι καταστάσεις πάνε όπως πρέπει. Όμως έχετε γιορτάσει τις επιτυχίες σας τον τελευταίο καιρό; Αφιερώστε χρόνο αυτή την εβδομάδα για να συγχαρείτε τον εαυτό σας για όλη τη σκληρή δουλειά σας με ένα ειδικό δείπνο ή την αγαπημένη σας χαλαρή δραστηριότητα. Φροντίστε να προσκαλέσετε τους ανθρώπους που σας βοήθησαν, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης.

ιχθύες: 9 των ξιφών, ανάποδα

Όλα θα πάνε καλά, Ιχθύες! Παρόλο που νιώσατε τεράστιο άγχος τον τελευταίο καιρό, οι περιστάσεις σας αλλάζουν και όλα αρχίζουν να κοιτάζουν προς τα πάνω. Αγκαλιάστε μια πιο αισιόδοξη στάση και να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας. Εστιάστε στη φροντίδα του εαυτού σας αυτή την εβδομάδα και μην υποτιμάτε τη θεραπευτική δύναμη μιας καλής νυχτερινής ξεκούρασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66