Ταρώ 06-12/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 06-12/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 06-12/05  κριός: 5 των ράβδων .

Οι συγκρούσεις είναι ευεργετικές, Κριέ. Να είστε σταθερός στις πεποιθήσεις σας, γιατί αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει στην άμυνα και στην ανάγκη να διεκδικήσετε τη μοναδική άποψή σας.

Μην υποχωρήσετε, γιατί οι διαφωνίες είναι απαραίτητες κατά καιρούς. Η υγιής επικοινωνία και η ανταλλαγή προοπτικών, βοηθούν όλες τις πλευρές να αναπτυχθούν.

zodia-taro-45

ταύρος: 7 των ξιφών

Ψάξτε την αλήθεια, Ταύρε. Αν κάτι φαίνεται στραβό αυτή τη στιγμή, πολύ πιθανό να είναι! Γι’ αυτό μην πιστεύετε τίποτα, χωρίς να το σκεφτείτε καλά.

Υπάρχουν περισσότερα σ’ αυτή την ιστορία, οπότε μην φοβάστε να σκάψετε λίγο βαθύτερα, να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις για να ανακαλύψετε τα γεγονότα και να βγάλετε νόημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρώ 06-12/05  δίδυμοι: η σελήνη, ανάποδα

Αφήστε στην άκρη τους φόβους σας, Δίδυμοι. Ό,τι κι αν αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή είναι προκλητικό, καθώς αναδύει μερικά παλιά ξεχασμένα συναισθήματα. Μην παραλύσετε από αναποφασιστικότητα και άγχος. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνεχίστε, γιατί αυτή είναι η μόνη διέξοδος.

καρκίνος: ο άσος των ξιφών, ανάποδα

Διαλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας, Καρκίνε. Αποφύγετε τυχόν περιττές παρεξηγήσεις αυτή την εβδομάδα, διατηρώντας ξεκάθαρη επικοινωνία, ειδικά σε ό,τι αφορά email, μηνύματα ή οτιδήποτε γραπτό. Μην αφήνετε περιθώρια για παρερμηνείες, ώστε να αποφύγετε το περιττό δράμα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

λέων: 5 των κυπέλλων

Εστιάστε στο παρόν, Λέοντα. Αφήστε πίσω σας το παρελθόν αυτή την εβδομάδα και ακολουθήστε μια πιο θετική στάση σ’ αυτό που πρόκειται να έρθει. Κάποια πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για επική αποτυχία. Νιώστε ευγνώμον για όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα – και να ξέρετε ότι τα καλύτερα έρχονται.

παρθένος: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Εκτιμήστε την πρόοδό σας, Παρθένε. Έχετε αναλάβει μια σημαντική εργασία, αλλά δεν θα γίνει σε μια νύχτα, επειδή ασχολείστε μ’ αυτή μεγάλο χρονικό διάστημα! Σταματήστε να την βλέπετε σαν ένα συντριπτικό έργο και αντ’ αυτού χωρίστε τη σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα κομμάτια. Φροντίστε να γιορτάζετε κάθε βήμα καθώς την ολοκληρώνετε, για να νιώθετε παρακινημένος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ 06-12/05  ζυγός: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Μείνετε ήρεμος, Ζυγέ. Πολλά συμβαίνουν στη ζωή σας τώρα, αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε καταιγίδα διατηρώντας καθαρό μυαλό και γειωμένη προοπτική. Κάντε ένα βήμα τη φορά και παραμείνετε συγκεντρωμένος στην εργασία που έχετε αναλάβει, ώστε να μην νιώσετε καταπονημένος.

σκορπιός: η βασίλισσα των πεντάκτινων

Εστιάστε στη συγκεκριμένη στιγμή Σκορπιέ. Έχετε παρατηρήσει πόσο έχετε αλλάξει και πόσο καλύτερα νιώθετε τώρα; Αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει μια υπέροχη στιγμή για να απολαύσετε το καταφύγιό σας. Προσκαλέστε τους ανθρώπους που αγαπάτε σπίτι σας, μαγειρέψτε ένα καλό γεύμα και γιορτάστε την χαρά και την ικανοποίησή σας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

τοξότης: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Προσπαθήστε να συνέλθετε γρήγορα Τοξότη. Δυστυχώς, τα πρόσφατα γεγονότα αποκάλυψαν τα αληθινά τους χρώματα.. και είναι αποχρώσεις που δεν θέλατε να δείτε. Από τη θετική πλευρά, τώρα έχετε τις πληροφορίες… και μπορείτε να απομακρυνθείτε γνωρίζοντας ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι για εσάς. Να είστε βέβαιος ότι θα συνέλθετε από αυτό το περιστατικό.

αιγόκερως: 5 των πεντάκτινων

Μάθετε από το παρελθόν σας, Αιγόκερε. Οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας μπορεί να σας ωθήσουν να επαναλάβετε λάθη και να γλιστρήσετε ξανά σε παλιές συνήθειες – αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι! Συγκρατηθείτε και προσπαθήστε να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση. Όταν κάνετε κάτι διαφορετικά, παύει πλέον να είναι μοτίβο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Ταρώ 06-12/05 υδροχόος: 10 των κυπέλλων

Περάστε καλά Υδροχόε! Αν δεν αφιερώσετε ποτέ χρόνο για να παρατηρήσετε τη μαγεία γύρω σας, δεν θα τη βρείτε ποτέ! Γι’ αυτό αλλάξτε τη στάση σας, αυτήν την εβδομάδα! Κάντε μια συντονισμένη προσπάθεια για να παρατηρήσετε ό,τι όμορφο έχετε δημιουργήσει και να το γιορτάσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ιχθύες: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην τα δίνετε όλα, Ιχθύ. Είναι υπέροχο να είστε γενναιόδωρος, αλλά αν δώσετε περισσότερα από όσα διαθέτετε, θα καταλήξετε εξαντλημένος και ίσως λίγο αγανακτισμένος! Μοιραστείτε μέρος των πόρων σας, χωρίς να υπερβείτε τα όρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis