Ταρώ 06-12/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 06-12/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη ,

Ταρώ 06-12/12 Κριός: ο άσος των ξιφών, ανάποδα .

Κάντε λιγάκι πίσω… πριν αποφασίσετε την επόμενη κίνησή σας, Κριέ. Είστε έτοιμοι να κάνετε μια σημαντική αλλαγή, αλλά η χρονική στιγμή δεν είναι ακριβώς η κατάλληλη, αυτή την εβδομάδα.

Υπάρχει ακόμα λίγη σύγχυση σχετικά με τις επιλογές σας που οδηγεί σε πιθανότητες παρεξηγήσεων. Αναζητήστε κάποιες απαραίτητες πληροφορίες για να ξεκαθαρίσετε τα δεδομένα σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: το άρμα ανάποδα

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία, Ταύρε. Η έλλειψη κινήτρων που νιώθετε τον τελευταίο καιρό, δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι!

Είναι δύσκολο να παραμείνετε εμπνευσμένοι για να προχωρήσετε μπροστά… όταν κάθε μονοπάτι οδηγεί σε αδιέξοδο.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε πίσω, να επαναξιολογήσετε και να αλλάξετε ταχύτητα. Όλα θα ανεβάσουν ξανά ρυθμό, σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ 06-12/12  Δίδυμοι: η εγκράτεια

Μείνετε ήρεμοι, Δίδυμοι. Η ζωή είναι αγχωτική αυτή τη στιγμή και τα συναισθήματα είναι αυξημένα, καθώς πολλοί εξωτερικοί παράγοντες παρουσιάζουν εμπόδια στο δρόμο σας. Σταματήστε για λίγο… και απλά αναπνεύστε! Σκεφτείτε τις μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στην καθημερινότητά σας, για να νιώθετε πιο ισορροπημένοι κάθε μέρα.

Καρκίνος: ο ήλιος

Αγκαλιάστε μια αισιόδοξη στάση, Καρκίνε! Οι προσωπικές προκλήσεις που έχετε αντιμετωπίσει πλησιάζουν στο τέλος τους, καθώς όλα αρχίζουν να κοιτάζουν προς τα πάνω. Αυτό είναι το σημείο καμπής σας! Εστιάστε την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα στο να κάνετε αυτό που αγαπάτε, με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 05/12 Οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της Μοίρας

tarw-taro-xartomanteia

Λέων: ο ιεροφάντης

Ψάξτε μια νέα άποψη, Λέοντα. Αν αισθάνεστε κολλημένοι αυτή τη στιγμή, ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε, είτε ενός μέντορα είτε του σοφότερου έμπιστού σας. Η οπτική ενός τρίτου, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αποκτήσετε τη σαφήνεια που χρειάζεστε για να καταλάβετε τι να κάνετε στη συνέχεια.

Παρθένος: ο ακόλουθος των ράβδων

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δοκιμάσετε κάτι νέο Παρθένε, ιδιαίτερα στον τομέα της δημιουργικής έκφρασης. Χαθείτε στις πιθανότητες! Σας εξυπηρετεί καλά το να μην έχετε ξεκάθαρο σχέδιο αυτή τη στιγμή. Μην το πολυσκέφτεστε… πράξτε ανάλογα με τα γούστα σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 06-12/12 Ζυγός: 4 των ράβδων, ανάποδα

Μείνετε μακριά από το δράμα, Ζυγέ. Οι παρεξηγήσεις στην οικογένειά σας μεγαλώνουν και όλοι προσπαθούν να σας παρασύρουν στο χάος! Χρειάζεται πραγματικά να εμπλακείτε σε κάτι τέτοιο; Μην φοβάστε να θεσπίσετε αυτά τα όρια… για τη δική σας ηρεμία.

Σκορπιός: 7 των ράβδων

Συνεχίστε να παλεύετε Σκορπιέ. Όταν έχετε δίκιο… έχετε δίκιο! Κι αυτή είναι μια από αυτές τις φορές. Οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν την άποψή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λάθος. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας κι αυτό στο οποίο πιστεύετε, συμμετέχοντας σε υγιείς συζητήσεις και υποστηρίζοντας τα επιχειρήματά σας προσεκτικά.

taro-zodia-76

Τοξότης: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ήρεμα Τοξότη! Πολλά συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες ευθύνες θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, με αποτέλεσμα να κάνετε περιττά ανόητα λάθη. Κάντε περικοπές στη λίστα με τις υποχρεώσεις σας, για να είστε παρόντες και να έχετε χρόνο να χαλαρώσετε με τα άτομα που αγαπάτε.

Αιγόκερως: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Δώστε προτεραιότητα στον χρόνο που περνάτε με τον εαυτό σας Αιγόκερε. Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας σας κάνει να νιώθετε πιο εσωστρεφείς και στοχαστικοί. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτόν τον χρόνο, επιδοθείτε σε ήσυχες δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, όπως το διάβασμα, το σχέδιο και η γιόγκα. Σύντομα θα νιώσετε σαν τον παλιό καλό εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία 05/12 Οι αλάνθαστοι συνδυασμοί της Μοίρας

xartomanteia

Ταρώ 06-12/12 Υδροχόος: ο κρεμασμένος, ανάποδα

Μειώστε τους περισπασμούς σας, Υδροχόε. Αντί να γεμίζετε τις μέρες και τις νύχτες σας με ατελείωτες δραστηριότητες, είναι καιρός να επιβραδύνετε και να επικεντρωθείτε σε σημεία της ζωής σας που χρειάζονται πραγματικά την προσοχή σας. Να θυμάστε πως το γεγονός ότι αποφεύγετε κάτι…δεν σημαίνει ότι θα φύγει μόνο του!

Ιχθύες: 10 των ξιφών, ανάποδα

Κλείστε την πόρτα, Ιχθύες. Γνωρίζετε ότι έχει έρθει η ώρα να τελειώσει αυτή η κατάσταση, οπότε γιατί συνεχίζετε να καθυστερείτε αυτή τη διαδικασία; Απλά καθυστερείτε το αναπόφευκτο.. και το κάνετε πιο οδυνηρό από όσο χρειάζεται. Στηριχτείτε στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε και πάψτε να ασχολείστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot