Ταρώ 07-08/01 Σαββατοκύριακο

tarot-m

Ταρώ 07-08/01 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ 07-08/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος .

Με το ξεκίνημα της χρονιάς θα ακολουθήσετε μια νέα προοπτική. Έχετε σημειώσει τι δεν λειτούργησε πέρυσι… και επειδή είστε πολύ έξυπνοι, δεν θα επαναλάβετε την ίδια συμπεριφορά ή τις ίδιες σκέψεις. Η κάρτα του κρεμασμένου σας προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση στις ήδη δοκιμασμένες κινήσεις σας, καθώς θα κάνετε πολλά από τα ίδια πράγματα αυτό το διήμερο, αλλά με διαφορετική προσέγγιση. Αυτό θα ανανεώσει το στυλ σας και θα σας προσφέρει μια καινούργια δημιουργική έμπνευση.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η κρίση, ανάποδα

Αυτό το διήμερο θα διαπιστώσετε πως αυτό που πιστεύατε πως θα αποκτούσατε…δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί – κι αυτό είναι εντάξει γιατί το έχετε ήδη υιοθετήσει.

Έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και ξέρετε πως όποιες ανατροπές κι αν προκύψουν, εσείς θα επιδιώξετε τους στόχους σας. Μπορεί να είχατε δοθεί ολοκληρωτικά σε κάτι, αλλά μπορείτε εύκολα να κάνετε την επόμενη καλύτερη κίνηση σας. Και το γεγονός ότι δεν είστε μόνοι, θα κάνει τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ 07-08/01 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών, ανάποδα

Είστε γενικά έτοιμοι για οποιοδήποτε κάλεσμα. Ωστόσο, αυτό το διήμερο θα εμφανιστείτε αργά στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι ενώ είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας, δεν νιώθετε αρκετά θαρραλέοι για να συμμετάσχετε. Έχετε επίσης τόσες υποχρεώσεις που μπορεί να ξεχάσετε κάποιες απ’ αυτές ή τη σπουδαιότητά τους. Μην ανησυχείτε όμως. Απλά θα αργοπορήσετε λίγο στην αρχή… αλλά μόλις συνεργαστείτε με τους άλλους, θα είστε ασταμάτητοι.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων

Αυτό το διήμερο φέρνει στην επιφάνεια τη διπλωματική σας πλευρά. Είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με όποιον επιζητά την προσοχή σας και αν χρειαστεί τη βοήθειά σας οικονομικά, δεν θα διστάσετε. Δεν είστε όμως ανόητοι και δεν πρόκειται να σας εκμεταλλευτούν. Είστε γενναιόδωροι με τα χρήματα, αλλά εξακολουθείτε να είστε αρκετά έξυπνοι για να καταλάβετε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Με άλλα λόγια, είστε εκεί για αυτούς που σας χρειάζονται.. κι όχι για αυτούς που θέλουν να «βάλουν χέρι» στις τσέπες σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL-G 07/01 Πανσέληνος – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των πεντάκτινων

Είναι αρκετά ενδιαφέρον το ότι επιστρέφετε στη δουλειά και πάλι. Είναι υπέροχο ωστόσο, γιατί αντικατοπτρίζει αυτό που αρχίζετε να γνωρίζετε πως είναι αλήθεια: είστε ένας απαραίτητος, εξειδικευμένος εργάτης και τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν χωρίς το ταλέντο σας. Και αυτό το διήμερο θα εμπλακείτε ουσιαστικά σ’ ένα έργο, που είναι νέο και προκλητικό.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Θα έχετε ένα λάθος ξεκίνημα σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Αν και θα είναι ένα καλό διήμερο, μπορεί να εξακολουθείτε να θέλετε να τακτοποιήσετε μερικά παλαιότερα ζητήματα. Δεν θέλετε να αρχίσετε να κατηγορείτε κανέναν στις αρχές της χρονιάς, αλλά σαφώς δεν έχετε λάβει όλα το οφειλόμενα χρήματά σας. Είναι όμως δικά σας…και είναι στο χέρι σας να βρείτε πώς θα τα αποκτήσετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 07-08/01 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Αυτό το διήμερο ακολουθείτε μια στάση αυτοπροστασίας κι έχετε μια απόλυτη ανάγκη να κρατηθείτε σφιχτά από τα κεκτημένα σας. Χάσατε πολλά τον τελευταίο χρόνο και δεν σκοπεύετε να χάσετε τίποτα άλλο, γιατί ο πόνος της απώλειας είναι υπερβολικός για εσάς. Προσκολλάστε σε υλικά «πράγματα», καθώς αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να ελέγξετε. Το καλό όμως είναι, πως μπορείτε να διατηρήσετε αυτή την επιτυχημένη στάση, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Τα άσχημα όνειρα σας κάνουν να πιστεύετε ότι κάτι δεν πάει καλά, όμως καταφέρνετε έτσι να απομακρυνθείτε από ψυχολογικά σκουπίδια. Οι σκέψεις στο κεφάλι σας είναι ακριβώς αυτό: κατάλοιπα σκέψεων. Όντας δημιουργικοί, μπορεί να βρείτε έμπνευση σε μερικά από αυτά τα εφιαλτικά τοπία. Το καλό είναι ότι αναγνωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα σ’ αυτό που σας φοβίζει και σ’ αυτό που είναι αληθινό! Και αυτή τη στιγμή, η πραγματικότητα μοιάζει αρκετά υποσχόμενη για εσάς!

zodia-zwdia-9988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Όσο κι αν θέλατε αυτό το διήμερο να είναι μέσα στις παρελάσεις και τις φανφάρες, αυτό που θα ζήσετε είναι το ίδιο με πέρυσι. Και σχετίζεται με τα εργασιακά σας. Έχετε μια εξαιρετική δουλειά.. πάντα εμπνευσμένη για το μέλλον. Όμως δεν παύει να είναι η ίδια δουλειά για εσάς… χωρίς καμία αλλαγή. Θα κάνετε βέβαια αυτό που πρέπει, χωρίς παράπονο. Η δουλειά σημαίνει πολλά για εσάς και τιμάτε τον εργασιακό σας χώρο και την ηθική που φέρνει την επιτυχία.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε πέρυσι.. και αυτό το διήμερο θα ρίξετε μια ματιά σε όσα δημιουργήσατε. Μπορεί να μην είστε τόσο απασχολημένοι όσο κάποια άλλα ζώδια, καθώς αυτή η κάρτα δείχνει πως έχετε ελεύθερο χρόνο, κυρίως για προβληματισμό. Ό,τι δημιουργήσατε προηγουμένως, μπορεί τώρα να αναπτυχθεί και να ανθίσει! Και κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα καταρτίσετε ένα νέο σχέδιο, ώστε η προηγούμενη εργασία σας όχι μόνο να συνεχιστεί.. αλλά και να επεκταθεί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL-G 07/01 Πανσέληνος – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

zodia-0988

Ταρώ 07-08/01 ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Αυτό το διήμερο αναδεικνύει την ατόφια φύση σας, που σημαίνει ότι θα τα κάνετε ΟΛΑ με τον τρόπο σας. Αν θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια στην κοινωνία, θα το κάνετε. Αν θέλετε να μείνετε στο κρεβάτι όλο το διήμερο, αυτό θα κάνετε. Και αν θέλετε να πιστέψετε ότι αυτή τη χρονιά θα έρθουν οι εξωγήινοι, τότε θα αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να επιμείνετε στη φαντασία σας. Με άλλα λόγια, δεν κάνετε αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι… και έτσι ακριβώς σας αρέσει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε σαν να έχετε γίνει πιο σκληροτράχηλοι μέσα από τους αγώνες της ζωής σας. Είστε αυτοί που είστε, γιατί παλέψατε για να φτάσετε στο σημείο που βρίσκεστε…και τώρα περιμένετε. Αυτό το διήμερο δεν είναι ενεργό για εσάς, αν και θα είναι γεμάτο με βαθιές σκέψεις και μελλοντικά σχέδια δράσης. Κινείστε με τον δικό σας ρυθμό! Κι ενώ μπορεί να φαίνεστε κάπως αμυντικοί όταν σας μιλάνε οι άλλοι, ξέρετε τι κάνετε. Θα διατηρήσετε τη συμπεριφορά κάποιου, που θα αγωνιστεί γι’ αυτό στο οποίο πιστεύει. Θέλετε να εδραιώσετε αυτό το δικαίωμα στο τέλος του έτους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia