Ταρώ 08-14/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

 Ταρώ 08-14/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

 Ταρώ 08-14/04 κριός: ο πύργος .

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα όσων πρέπει να αλλάξουν δραστικά στη ζωή σας – και δεν υπάρχει λόγος να το αναβάλλετε άλλο!

Τίποτα δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε ασταθή βάση, οπότε γκρεμίστε τα όλα και ξεκινήστε από την αρχή. Αγκαλιάστε τη στιγμή, γιατί είναι το σημείο καμπής.. όπου μεταμορφώνεται η ιστορία σας.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ακόλουθος των κυπέλλων

Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, Ταύρε. Θα ξεπεράσετε τον πόνο που νιώθετε αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικός και να δώσετε στον εαυτό σας λίγο χώρο για να το ξεπεράσει.

Μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος επενδύοντας σε ανθρώπους και αναζητήσεις που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, αντί να τον σπαταλάτε εκεί που δεν σας εκτιμούν.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

 Ταρώ 08-14/04 δίδυμοι: το άρμα, ανάποδα

Όταν τα πάντα φαίνεται πως βρίσκονται στον αέρα, είναι κατανοητό να θέλετε να πιέσετε και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πάντα! Όμως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, να τους πείσετε για τις δυνατότητες που σκέφτεστε, ούτε να κάνετε τον χρόνο να κινείται πιο γρήγορα. Σταματήστε να προσπαθείτε να επιβάλλετε την άποψή σας και δώστε τους χώρο.

καρκίνος: ο θάνατος

Αγκαλιάστε την αλλαγή, Καρκίνε. Οι τελευταίες εβδομάδες σας έδειξαν ποιες καταστάσεις έχετε ήδη ξεπεράσει και ποιες είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας. Επομένως γιατί τόσος δισταγμός; Οι μεγάλες αλλαγές μπορεί να είναι προκλητικές, αλλά δεν πρέπει να τις φοβάστε. Αγκαλιάστε τες κι απελευθερώστε ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον στη ζωή σας.

tilefonikes-provlepsis

λέων: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Επιμείνετε στον προϋπολογισμό σας, Λέοντα. Τα άσκοπα έξοδα μπορεί να σας προσφέρουν την έκρηξη της ντοπαμίνης που λαχταράτε αυτήν την εβδομάδα, αλλά αυτές οι κινήσεις δεν θα ικανοποιήσουν ουσιαστικά τις ανάγκες σας. Αν βαριέστε, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι να ξοδέψετε τον χρόνο και τα χρήματά σας!

παρθένος: η αυτοκράτειρα ανάποδα

Δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας, Παρθένε. Αν φροντίζετε τις ανάγκες όλων των άλλων το τελευταίο διάστημα παραμελώντας τις δικές σας, αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία να ισορροπήσετε λιγάκι τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε και να εστιάσετε σε εσάς! Περιορίστε το δράμα, πηγαίνετε για ύπνο νωρίς και βάλτε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο.

zodia-0988

 Ταρώ 08-14/04 ζυγός: η δύναμη, ανάποδα

Κάντε υπομονή Ζυγέ. Εξαιτίας της απογοήτευσης και του εκνευρισμού για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε αυτή την εβδομάδα, μην πληγώσετε αθώους παρευρισκόμενους. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως κι αυτό θα περάσει – απλά θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

σκορπιός: ο βασιλιάς των ράβδων

Ρισκάρετε, Σκορπιέ. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί από εσάς να κάνετε μια σημαντική κίνηση για να αποκτήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Μείνετε πιστός στο όραμά σας και μη διστάσετε να αναλάβετε την ηγεσία. Δεν είναι ώρα για να κάνετε πίσω. Περιμένατε αυτήν την ευκαιρία καιρό… οπότε κάντε τη δική σας!

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

τοξότης: ο ακόλουθος των ξιφών

Κάντε περισσότερες ερωτήσεις, Τοξότη. Είναι δύσκολο να κάνετε υπομονή καθώς περιμένετε κάποιες ειδήσεις. Όμως μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά άλλα στο μεταξύ. Είναι καιρός να συγκεντρώσετε περισσότερα στοιχεία, γι’ αυτό να είστε περίεργοι στην αναζήτησή σας για τις απαντήσεις που αναζητάτε.. και να επιλέγετε τα λόγια σας με σύνεση.

αιγόκερως: ο μάγος, ανάποδα

Όχι άλλες δικαιολογίες, Αιγόκερε! Τι αποφεύγετε; Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι, είναι πολύ εύκολο να βρείτε ένα εκατομμύριο λόγους για να μην το κάνετε. Όμως πρέπει να το κάνετε – γι’ αυτό αποδεχτείτε το! Και μην ξεχνάτε, πως όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε, τόσο πιο γρήγορα θα τελειώσετε..

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

 Ταρώ 08-14/04 υδροχόος: 9 των ξιφών

Αποβάλλετε την αρνητικότητα, Υδροχόε. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μια σημαντική αλλαγή προοπτικής για να καταπολεμήσετε το άγχος σας. Αν σκέφτεστε συνεχώς να πραγματοποιηθεί το χειρότερο σενάριο, τότε σίγουρα θα συμβεί. Τι γίνεται όμως αν όλα πάνε προς το καλύτερο; Προσπαθήστε να κάνετε αυτή την ιδέα το νέο σας μότο!

ιχθύες: 8 των ράβδων, ανάποδα

Υπομονή, Ιχθύες. Δύσκολα μπορείτε να περιμένετε κάτι, ειδικά κάποια νέα στα οποία βασίζεστε, για να προχωρήσετε. Όμως φαίνεται ότι πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις σε μια προσπάθεια να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους… γιατί δεν θα λειτουργήσει όπως νομίζετε!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4