Ταρώ 08-14/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-sex

Ταρώ 08-14/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 08-14/05  κριός: 5 των ξιφών .

Αν χρειαστεί.. συμβιβαστείτε. Καθώς προκύπτουν συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα, αναρωτηθείτε αν αξίζει πραγματικά να κερδίσετε με κάθε κόστος ή θα ήταν καλύτερα να ηρεμήσετε και να προχωρήσετε;

Πιθανότατα, αυτή η κατάσταση δεν αξίζει για να ξοδέψετε όλη σας την ενέργεια.. οπότε προσπεράστε τη ή βρείτε μια μέση λύση.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των ξιφών ανάποδα

Μην αφήσετε μια φανταστική ευκαιρία να σας ξεφύγει.

Μια δύσκολη επιλογή σας έχει γεμίσει αναποφασιστικότητα αυτή την εβδομάδα, καθώς σταθμίζετε τις επιλογές σας.

Μην μπερδευτείτε και μην παραλύσετε από φόβο μήπως κάτι πάει στραβά. Επειδή σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε την μαγεία που σας προσφέρεται τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 08-14/05  δίδυμοι: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Κάντε μια συζήτηση με τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτά τα ενοχλητικά συναισθήματα ανασφάλειας που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Χρειάζεστε μια μεγάλη τόνωση στην αυτοπεποίθησή σας αυτή την εβδομάδα! Ξεκινήστε την ημέρα σας υπενθυμίζοντας στον εαυτό σας όλα τα θετικά σας χαρακτηριστικά. Αυτό το κόλπο κάνει θαύματα!

καρκίνος: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην καθυστερείτε άλλο. Μια αξιόλογη επαγγελματική ευκαιρία συνεχίζει να σας χτυπάει την πόρτα, επομένως γιατί δεν την έχετε εκμεταλλευτεί ακόμα; Σταματήστε τις δικαιολογίες και απλά ξεκινήστε! Έχετε πολύ περισσότερες δεξιότητες από ό,τι νομίζετε, για να αναλάβετε αυτήν την δουλειά.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

taro-6-9

λέων: 4 των κυπέλλων

Να αγαπάτε τα μικρά πράγματα, της ζωής. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα όλα τα όμορφα πράγματα που έχουμε μπροστά μας, επειδή επικεντρωνόμαστε περισσότερο σ’ αυτά που δεν έχουμε ή σε όσα έχουν πάει στραβά. Ανατρέψτε την προοπτική σας και ξεκινήστε την εβδομάδα σας μετρώντας τις ευλογίες σας, δείχνοντας εκτίμηση για όλες τις πρόσφατες επιτυχίες σας.

παρθένος: το αστέρι ανάποδα

Εστιάστε στην φροντίδα του εαυτού σας. Έχετε πιέσει τον εαυτό σας πολύ πέρα από τα όριά του και τώρα η ενέργειά σας έχει εξαντληθεί τελείως. Χρειάζεστε μια σημαντική ενίσχυση της ζωτικότητάς σας, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για μια θρεπτική περιποίηση που θα σας ανανεώσει σε χρόνο μηδέν.

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ 08-14/05  ζυγός: 6 των ξιφών, ανάποδα

Αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας. Επειδή αποφεύγετε κάτι άβολο, δεν σημαίνει ότι θα φύγει ως δια μαγείας από μόνο του. Για να προχωρήσετε, πρέπει να λύσετε τα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά και ανεπίλυτα. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις τα αφήσετε επιτέλους πίσω σας.

Διαβαστε επισης : Λένορμαν χαρτομαντεία  08-10/05 Αντρική παρουσία – Καλός γάμος

σκορπιός: ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Κάντε διπλό έλεγχο πριν πατήσετε αποστολή. Αν δεν προσέχετε, ίσως κάνετε κάποια λάθη, που θα μπορούσατε να αποφύγετε αυτή την εβδομάδα. Κοιτάξτε το έργο σας πριν το υποβάλετε και σίγουρα ελέγξετε το δυο φορές πριν το στείλετε στο σωστό προορισμό. Σίγουρα δεν θέλετε να το στείλετε σε λάθος παραλήπτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

τοξότης: ο αυτοκράτορας, ανάποδα

Μείνετε συγκεντρωμένοι. Όσο σκληρά και αν προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και να διαχειριστείτε τις ευθύνες σας, οι περισπασμοί αφθονούν αυτή την εβδομάδα. Μπορείτε να καταγράψετε μια λίστα με τις υποχρεώσεις σας για να τις διαχειριστείτε ανάλογα και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να παραμείνετε στο πρόγραμμά σας. Θα προλάβετε τα πάντα, την επόμενη εβδομάδα.

αιγόκερως: η δικαιοσύνη

Να είστε υπόλογοι. Τα λάθη του παρελθόντος έρχονται στο φως αυτή την εβδομάδα και ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση είναι απλώς να την αποδεχτείτε. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος διαχείρισης αυτών των σφαλμάτων. Μάθετε πότε πρέπει να ζητάτε συγγνώμη, αν είναι απαραίτητο.

taro-zodia-098

Ταρώ 08-14/05  υδροχόος: ο ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Αναζητήστε μια νέα προοπτική. Δεν έχετε αποξενωθεί από τους φίλους σας, επειδή αδιαφορείτε για αυτούς! Απλά τον τελευταίο καιρό, σας έχει απορροφήσει το δικό σας δράμα. Αυτή η εβδομάδα σας καλεί να ξεφύγετε από την τρέχουσα θεώρηση σας και να δείτε πώς επηρεάζουν οι πράξεις σας τους άλλους ανθρώπους, ώστε να μπορέσετε να επανορθώσετε.

ιχθύες: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Προσέξτε τις ανισορροπίες στις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε καταπονήσει τον εαυτό σας σε σημείο, να νιώθετε αγανάκτηση τον τελευταίο καιρό; Η γενναιοδωρία του χρόνου και της ενέργειάς σας πρέπει να δίνεται χωρίς προσδοκίες. Αλλά αν αισθάνεστε εξαντλημένοι χωρίς σημάδια εκτίμησης, είναι καιρός να συζητήσετε με το ταίρι σας, πριν επιδεινωθούν αυτά τα συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia