Ταρώ 08-14/11 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 08-14/11 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 08-14/11 Κριός: 10 των κυπέλλων .

Έχετε παρατηρήσει πόσο μακριά έχετε φτάσει? Κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, γιορτάστε τις μεγάλες σας νίκες κι επιτυχίες σας.

Επίσης αναγνωρίστε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα που σας βοήθησαν να φτάσετε σε αυτό το σημείο. Μετρήστε τις ευλογίες σας και εκφράστε τις ευχαριστίες σας σε όλους!

zodia-taro-45

Ταύρος: ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Μια απίστευτη ευκαιρία σας παρουσιάζεται τώρα, αλλά φοβάστε να την εκμεταλλευτείτε.

Τι σας εμποδίζει να προχωρήσετε, καταβάλλοντας το μέγιστο των δυνατοτήτων σας?

Μην αφήνετε τους φόβους σας να καταστρέψουν την αυτοπεποίθησή σας. Ανεβείτε ψυχολογικά… και γίνετε ο ηγέτης που όλοι ξέρουν ότι είστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ 08-14/11 Δίδυμοι: η εγκράτεια

Παρόλο που η κατάστασή σας αλλάζει, δεν συμβαίνει τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε αυτή τη στιγμή. Εμπιστευτείτε ότι συμβαίνει μια αλλαγή, αλλά δεν χρειάζεται να την βιάσετε, κάνοντας μια δραματική κίνηση. Διατηρήστε ανοιχτό μυαλό καθώς εξερευνάτε τις επιλογές σας και αντιμετωπίζετε την τρέχουσα αναταραχή.

Καρκίνος: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μάθετε από τα λάθη σας! Δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιό σας αυτή τη στιγμή, αλλά μην τα παρατάτε και μην αισθάνεστε ότι ήταν χάσιμο χρόνου! Τα λάθη που κάνατε πρόσφατα, παρέχουν στην πραγματικότητα μια χρήσιμη ευκαιρία να μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά την επόμενη φορά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/11 Νέος σύντροφος – Επισκέψεις φίλων

zwdia-zvdia-taro-00

Ταρώ 08-14/11 Λέων: ο ιππότης των ράβδων

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πείτε ναι, να πιέσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και να κυνηγήσετε τους στόχους σας με μια μεγάλη δόση φιλοδοξίας. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την επιθυμία σας, επομένως είναι κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά και να φτάσετε τελικά στην προαγωγή που επιθυμείτε.

Παρθένος: 6 των κυπέλλων

Απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής! Κάντε χώρο για περισσότερη χαρά στην ατζέντα σας αυτή την εβδομάδα, πετώντας τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, από το παράθυρο. Ακυρώστε μερικές συναντήσεις, μετακινείστε κάποια ραντεβού και επικεντρώστε την ενέργειά σας στο να διασκεδάσετε, εκτιμώντας την ομορφιά του περιβάλλοντός σας. Αυτή είναι η αναζωογονητική ενέργεια που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 08-14/11 Ζυγός: ο μάγος, ανάποδα

Χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας. Εκδηλώνετε τα όνειρά σας σιγά σιγά, αλλά αν θέλετε να δείτε ταχύτερη πρόοδο, πρέπει να βασιστείτε στα κρυμμένα ταλέντα σας. Κάντε κάτι λίγο απροσδόκητο αυτή την εβδομάδα, για να προχωρήσετε τους στόχους σας. Τι άλλο υπάρχει στην εργαλειοθήκη σας? Γίνετε λίγο δημιουργικοί καθώς μεγιστοποιείτε τις μεγαλύτερες δυνατότητές σας.

Σκορπιός: 7 των ράβδων, ανάποδα

Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Αυτή την εβδομάδα, χρειάζεστε λίγη τόνωση της αυτοπεποίθησής σας και μια υπενθύμιση του ποιοι είστε βαθιά μέσα σας! Αντί να εστιάσετε σε όλα τα χιλιόμετρα που δεν έχετε διανύσει ακόμα, σκεφτείτε περισσότερο….όλα όσα έχετε καταφέρει. Αυτή η αλλαγή προοπτικής θα ανακουφίσει τα συναισθήματα ανεπάρκειας που νιώθετε.

zodia-zvdia-75

Τοξότης: ο θάνατος ανάποδα

Αγκαλιάστε αυτή τη στιγμή της αλλαγής. Είναι καιρός να προχωρήσετε και να ωριμάσετε. Μόλις αφήσετε το παρελθόν και προθυμοποιηθείτε να συμμετέχετε στο παρόν σας, όλα θα κυλήσουν πιο απρόσκοπτα. Η αλλαγή δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάστε, καθώς σας ανοίγει πόρτες…σε άπειρες νέες δυνατότητες.

Αιγόκερως: ο ιεροφάντης

Μείνετε στο δοκιμασμένο και αληθινό. Προκειμένου να πετύχετε αυτήν την εβδομάδα, ακολουθήστε μια πρακτική προσέγγιση καθώς χρησιμοποιείτε μεθόδους που έχουν τιμηθεί στο χρόνο. Για χάρη της εξοικονόμησης χρόνου, δεν είναι απαραίτητο να γίνετε πολύ δημιουργικοί ή αντισυμβατικοί για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας και να πετύχετε τους στόχους σας αυτή τη στιγμή. Αν κάτι δεν είναι χαλασμένο, δεν χρειάζεται να το φτιάξετε!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 07-09/11 Νέος σύντροφος – Επισκέψεις φίλων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ 08-14/11 Υδροχόος: 5 των ράβδων

Θα αντιμετωπίσετε τεταμένες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα με τάση για δυνατές συγκρούσεις… επειδή όλοι οι εμπλεκόμενοι παλεύουν για να ακουστούν. Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτήν την ενέργεια, είναι να μην εμπλακείτε, αλλά να κάνετε πίσω. Κάντε μια παύση και ακούστε τις αντίθετες απόψεις. Δίνοντας χώρο στην άλλη πλευρά, θα εξομαλυνθούν οι εντάσεις.

Ιχθύες: ο κόσμος ανάποδα

Μην κάνετε συντομεύσεις, Ιχθύες. Είστε τόσο κοντά στη γραμμή τερματισμού αυτή τη στιγμή! Γι’ αυτό μην τα παρατάτε και μην προσπαθείτε να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο θυσιάζοντας την ποιότητα. Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος και ενέργεια, αλλά βάζοντας τα δυνατά σας, θα εξασφαλίσετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot