Ταρώ 09-15/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 09-15/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 09-15/05 Κριός: 5 των κυπέλλων .

Ακυρώστε το πάρτι της αυτολύπησής σας Κριοί! Τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως περιμένατε αυτή την εβδομάδα, αλλά μην πτοηθείτε και προπάντων μην απογοητευθείτε!

Νέες ευκαιρίες εξακολουθούν να σας περιμένουν, αλλά δεν θα τις δείτε αν συνεχίσετε να εστιάζετε στον καημό σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: η βασίλισσα των πεντάκτινων

Το μήνυμα γι’ αυτή την εβδομάδα είναι να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε έξω!

Πρέπει να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις και ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το μυαλό σας είναι να χαλαρώσετε στη φύση.

Κάντε προτεραιότητα τις μακρινές καθημερινές βόλτες για να μπορέσετε να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ 09-15/05 Δίδυμοι: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Επανασυνδεθείτε με το πάθος σας, Δίδυμοι. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι μόνο για να διασκεδάσετε; Όταν αποδεσμευτείτε από την πίεση των ευθυνών ή τις απόψεις και τις επιθυμίες των άλλων, θα αποκαταστήσετε τη χαρά των αναζητήσεών σας.

Καρκίνος: ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Μην αμφιβάλλετε με τον εαυτό σας, Καρκίνοι. Παρά τις όποιες αποτυχίες, είστε ακόμα στο σωστό δρόμο! Ακριβώς επειδή η πρόοδός σας φαίνεται καθυστερημένη, δεν σημαίνει ότι αντικατοπτρίζει τα ταλέντα ή τις ικανότητές σας. Μερικές φορές είναι απλά θέμα χρονισμού. Γι’ αυτό μην φοβάστε να συνεχίσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

μελλοντολόγος

Ταρώ 09-15/05 Λέων: ο βασιλιάς των ξιφών

Παραμείνετε αμερόληπτοι, Λέοντες. Θα υπάρχει μια τάση στους ανθρώπους γύρω σας να προσπαθούν να σας εμπλέξουν στο δράμα τους αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι κακό να ακούσετε και τις δύο πλευρές. Όμως μην εμπλακείτε υπερβολικά στο πρόβλημά τους, γιατί θα είναι σημαντική σπατάλη του χρόνου και της ενέργειάς σας.

Παρθένος: 3 των πεντάκτινων

Ήρθε η ώρα να συνεργαστείτε, Παρθένοι! Για να προχωρήσετε περαιτέρω στις εργασιακές σας αναζητήσεις, πρέπει να απευθυνθείτε σε άτομα με τα οποία θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια δυναμική ομάδα. Να γνωρίζετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε τα άτομα που θα έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες στον εργασιακό τομέα που σας ενδιαφέρει.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 09-15/05 Ζυγός: 5 των ράβδων

Να κοιτάτε τη δουλειά σας, Ζυγοί! Αντί να εστιάζετε στη δουλειά σας, φαίνεται πως παρασύρεστε στο δράμα των άλλων. Αντισταθείτε στον πειρασμό να παγιδευτείτε στις συγκρούσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας τώρα. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να αποσπάται η προσοχή σας από ανοησίες, αλλά η ενέργειά σας πρέπει να διοχετευθεί, σε κάτι πολύ πιο παραγωγικό.

Σκορπιός: η σελήνη, ανάποδα

Μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, Σκορπιοί. Όλα φαίνονται συγκεχυμένα και θολά αυτή τη στιγμή, οπότε η καλύτερη κίνηση…είναι να μην κάνετε καμία κίνηση! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας, αλλά μην αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις μέχρι αργότερα αυτόν τον μήνα, όταν θα υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια.

taro-zodia-76

Τοξότης: η βασίλισσα των ξιφών

Μην συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας Τοξότες… και πείτε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Οι άλλοι προσβλέπουν στην ειλικρινή σας άποψη (επομένως μιλήστε ωμά!) Η εποικοδομητική κριτική είναι η πιο χρήσιμη συμβουλή. Δεδομένου ότι ξέρουν πως δεν πρόκειται να κρύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα, εκτιμούν τη σαφήνεια που μπορείτε να τους παρέχετε τώρα.

Αιγόκερως: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Μην αποθαρρύνεστε από την έλλειψη κινήτρων, Αιγόκεροι. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνετε, αλλά είναι τόσο λίγος ο χρόνος! Κι αντί να ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας, είστε συγκλονισμένοι και σπαταλάτε το χρόνο σας. Πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου, γι’ αυτό δημιουργήστε μια λίστα και δώστε προτεραιότητα σ’ αυτό που πρέπει να γίνει. Έτσι θα ξέρετε πού να εστιάσετε την ενέργειά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/05 Προβλέψεις για 2ο 10μερο Μαΐου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υδροχόος: 8 των ράβδων

Διατηρήστε τα ηνία Υδροχόοι! Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή, καθώς όλα συγχρονίζονται και ενώνονται ομαλά και εύκολα! Είναι πολύ καλό να είναι αληθινό αυτό που συμβαίνει; Καθόλου! Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην κάνετε συντομεύσεις καθώς ακολουθείτε το ρεύμα προς την επιτυχία.

Ιχθύες: ο μάγος, ανάποδα

Αποσυμφορηθείτε, Ιχθύες! Είναι δύσκολο να ξέρετε τις κινήσεις που θα ακολουθήσετε, όταν το μυαλό σας τριβελίζουν ατέλειωτες σκέψεις και ιδέες αναμεμιγμένες με περιοριστικές πεποιθήσεις που σας συγκρατούν. Περάστε περισσότερο χρόνο αυτήν την εβδομάδα εξαλείφοντας την αβεβαιότητα που αισθάνεστε, σιγώντας τον σκληρό εσωτερικό κριτή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988