Ταρώ 09-15/08 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 09-15/08 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 09-15/08 Κριός: 3 των κυπέλλων, ανάποδα .

Ασχοληθείτε λιγάκι με τον εαυτό σας Κριέ. Η παρέα με τους φίλους ήταν ένα υπέροχο διάλειμμα από τη δουλειά, όμως τώρα όλη αυτή η συναναστροφή, σας κουράζει και σας αποσπά την προσοχή.

Ανακτήστε τις ισορροπίες σας για να μπορέσετε να εστιάσετε στις ευθύνες της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: η εγκράτεια

Επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας, Ταύρε.

Διατηρήστε τις ισορροπίες σας αυτή την εβδομάδα κι αναρωτηθείτε… αν οι ευθύνες που αναλαμβάνετε αυτή τη στιγμή αξίζουν πραγματικά την εστίαση και την προσοχή σας.

Δώστε λιγότερη από την ενέργειά σας όπου μπορείτε, ώστε να προσφέρετε περισσότερα σ’ αυτό που πραγματικά αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 09-15/08 Δίδυμοι: 9 των ράβδων

Έχετε σχεδόν φτάσει στη γραμμή του τερματισμού, Δίδυμοι! Μην τα παρατάτε ακόμα γιατί είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας! Ακόμα και αν αντιμετωπίσετε μια πρόκληση αυτή την εβδομάδα, κάντε υπομονή και συνεχίστε. Θα τα καταφέρετε και η νίκη θα είναι γλυκιά!

Καρκίνος : ο άσος των πεντάκτινων

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις Καρκίνε. Όταν σας παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας πριν αναλάβετε οποιαδήποτε δέσμευση. Αν αισθάνεστε πως κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε μάλλον έτσι είναι! Οπότε προχωρήστε με προσοχή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

xartomanteia

Ταρώ 09-15/08 Λέων: 9 των κυπέλλων

Γιορτάστε την επιτυχία σας, Λέων! Ένα μεγάλο επίτευγμα και ένας σκληρά κερδισμένος στόχος, έχει επιτευχθεί. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με λίγη πολυτέλεια και απολαύστε τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Κακομάθετε λιγάκι τον εαυτό σας γιατί το αξίζετε!

Παρθένος: η αυτοκράτειρα ανάποδα

Αυτή η ταρώ, θέλει να φροντίσετε τον εαυτό σας, Παρθένε. Έχετε επικεντρωθεί τόσο στις ανάγκες όλων των άλλων, ώστε ξεχάσατε εντελώς τις δικές σας. Ήρθε η ώρα να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας πριν νιώσετε σωματικά και πνευματικά αποστραγγισμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 09-15/08 Ζυγός: ο ιππότης των πεντάκτινων

Ακολουθήστε τις δοκιμασμένες μεθόδους σας, Ζυγέ. Όποιος κινείται αργά και σταθερά, κερδίζει αυτόν τον αγώνα! Και η αφοσίωση στο αρχικό σας σχέδιο είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας αυτή τη στιγμή. Παρόλο που μπορεί να θέλετε να ανεβάσετε ρυθμούς και να δείτε πιο άμεσα αποτελέσματα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να απομακρυνθείτε από την πορεία σας ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Σκορπιός: 3 των ξιφών

Βιώστε το βάθος των συναισθημάτων σας, Σκορπιέ. Αν αισθάνεστε λυπημένοι ή πληγωμένοι αυτήν την εβδομάδα, δεν χρειάζεται να προσποιηθείτε ότι αισθάνεστε διαφορετικά. Η έκφραση του πώς αισθάνεστε πραγματικά, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτήν τη στιγμή. Να θυμάστε… ότι κι αυτό θα περάσει.

zwdia – love

Τοξότης: 10 των ράβδων

Αποφύγετε να εξουθενωθείτε, Τοξότη. Όλα πήγαιναν τόσο καλά στη δουλειά σας που σας έκανε να θέλετε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Πριν όμως αναλάβετε περαιτέρω δεσμεύσεις, αποκτήστε πρόσβαση στις προτεραιότητές σας και αναρωτηθείτε αν μπορείτε πραγματικά να το χειριστείτε κι αυτό. Ίσως δεν είναι ώρα να δημιουργήσετε πρόβλημα σ’ αυτό που ήδη λειτουργεί για εσάς.

Αιγόκερως: 3 των ράβδων

Ζητήστε βοήθεια αν τη χρειάζεστε, Αιγόκερε! Προοδεύετε και προχωράτε σταθερά προς τους στόχους σας, αλλά δεν μπορείτε να τους πετύχετε μόνοι σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ανεβάσετε τη δουλειά σας στο επόμενο επίπεδο, επιστρατεύοντας την εμπειρία των άλλων. Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτούς τώρα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 08-10/08 – Ερωτικές εκπλήξεις

κρυσταλλομαντεία

Υδροχόος: η δύναμη, ανάποδα

Μην αφήσετε μια πρόσφατη αποτυχία να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας, Υδροχόε! Ο καθένας αντιμετωπίζει απρόσμενες προκλήσεις και εμπόδια, οπότε φροντίστε να λύσετε τα προβλήματά σας. Ο αληθινός χαρακτήρας, φαίνεται μέσα από τις αντιξοότητες. Θα τα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτή τη στιγμή και θα βγείτε πιο δυνατοί από την άλλη πλευρά.

Ιχθύες: 7 των ράβδων, ανάποδα

Μην πιέζεστε, Ιχθύες. Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να θυμηθείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Αυτές οι μικρές ενοχλήσεις είναι απλά.. ενοχλητικές λεπτομέρειες. Συνεχίστε να κινείστε και δείξτε εμπιστοσύνη στη λήψη των αποφάσεών σας. Αυτή η ενόχληση, θα είναι σύντομα μια μακρινή ανάμνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia