Ταρώ 09-15/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 09-15/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 09-15/10 κριός: 5 των πεντάκτινων

Ζητήστε βοήθεια, Κριέ. Τα ζητήματα στη δουλειά είναι άφθονα αυτή την εβδομάδα, αλλά για να μην κλιμακωθούν, ζητήσετε απλώς περισσότερη υποστήριξη.

Κανένας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας! Αν όμως απλώσετε το χέρι γι’ αυτό που χρειάζεστε, θα το αποκτήσετε εύκολα!

zodia-taro-45

ταύρος: 4 των ράβδων

Δημιουργήστε γερές βάσεις, Ταύρε. Πολλές νέες ευκαιρίες εμφανίζονται αυτή τη στιγμή! Αν όμως θέλετε μακροχρόνια επιτυχία και βιωσιμότητα, πρέπει να εστιάσετε στη δημιουργία μιας ισχυρής βάσης για να στηριχτείτε.

Η ανοιχτή επικοινωνία με όλους όσους μπορεί να συμμετέχουν, θα είναι πιο κρίσιμη από ποτέ αυτή την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ 09-15/10 δίδυμοι: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Συγκρατηθείτε, Δίδυμε. Μπορεί να θέλετε κάτι πολύ αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να παίξετε σωστά τα χαρτιά σας για να το αποκτήσετε. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε κάτι που δεν είναι αρκετά έτοιμο. Αν δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση αυτή την εβδομάδα, θα ωφεληθείτε πολύ.

καρκίνος: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Μετριάστε τη ζήλια σας, Καρκίνε. Όλοι νιώθουν φθόνο από καιρό σε καιρό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι τι κάνετε μ’ αυτά τα συναισθήματα. Σταματήστε να παίζετε το παιχνίδι της σύγκρισης και επικεντρωθείτε στο να κάνετε αυτό που πρέπει, για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Μπορείτε να το έχετε κι εσείς.

xartomanteia

λέων: 5 των ράβδων

Αντιμετωπίστε το ζήτημα, Λέοντα. Νιώθετε μεγάλη δυσαρέσκεια εδώ και λίγο καιρό και ήρθε η ώρα να την εξαλείψετε. Δεν πρόκειται να φύγει από μόνη της και σίγουρα δεν πρόκειται να βελτιωθεί μέχρι να πείτε κάτι. Απλά να είστε άμεσος.

παρθένος: η δύναμη ανάποδα

Πιστέψτε στον εαυτό σας, Παρθένε. Η υπομονή σας μπορεί να δοκιμαστεί αυτή την εβδομάδα, αλλά έχετε τις ικανότητες και την αντοχή για να ξεπεράσετε αυτό το χάος. Συντονίστε τον εξωτερικό θόρυβο και το δράμα, ώστε να παραμείνετε συγκεντρωμένος σ’ αυτό που πρέπει να κάνετε. Μπορείτε!

taro-6-9

Ταρώ 09-15/10 ζυγός: 4 των πεντάκτινων

Γίνετε πιο ευάλωτος, Ζυγέ. Όσο και να προσπαθείτε, δεν μπορείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και το πώς τα αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Αν λειτουργείτε επιφανειακά, μπορεί να χάσετε την απίστευτη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο… αν του ανοιχτείτε. Μην φοβάστε να ανοιχτείτε.

σκορπιός: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Επιβραδύνετε λίγο, Σκορπιέ. Τα συναισθήματα είναι στα ύψη αυτή την εβδομάδα και όλα είναι πιο έντονα από το συνηθισμένο. Αν αισθάνεστε πως μία συζήτηση είναι αδύνατον να προχωρήσει, τότε απλώς κάντε ένα βήμα πίσω και συγκεντρωθείτε. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σ’ αυτή τη συζήτηση αργότερα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

τοξότης: η αυτοκράτειρα

Εκφραστείτε, Τοξότη. Δεν είναι η ώρα να ντραπείτε για το πώς νιώθετε για κάποιον ή για μία κατάσταση με την οποία είστε παθιασμένος. Δεν είναι κακό να δείχνετε πόσο ενδιαφέρεστε. Οι άλλοι θα θαυμάσουν την αυθεντικότητά σας! Γι’ αυτό δώστε το παράδειγμα, αφήνοντας τα αληθινά σας συναισθήματα να λάμψουν!

αιγόκερως: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Παρατηρήστε τι σας κρατάει πίσω, Αιγόκερε. Αν νιώθετε ότι γυρίζετε συνεχώς γύρω από ένα σημείο, αλλά δεν πηγαίνετε πουθενά, τότε ήρθε η ώρα να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, που εμποδίζει την πρόοδό σας. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε κάποιες επαναξιολογήσεις και τις αναγκαίες προσαρμογές.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Ταρώ 09-15/10 υδροχόος: 6 των ξιφών

Κάντε την πρώτη κίνηση, Υδροχόε. Κάτι δεν λειτουργεί, αλλά αν θέλετε να αλλάξει η κατάστασή σας, πρέπει να την γνωστοποιήσετε. Στη συνέχεια, κάντε σοβαρές κινήσεις, για να πετύχετε αυτή την αλλαγή. Ο χρόνος είναι σημαντικός και δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο.

ιχθύες: ο ιεροφάντης, ανάποδα

Πηγαίνετε κόντρα στο κατεστημένο Ιχθύ. Αν θέλετε να σημειώσετε κάποια πρόοδο αυτή την εβδομάδα, πρέπει να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να κάνετε κάτι απροσδόκητο. Κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να σας δώσει την άδεια να κάνετε μια σημαντική κίνηση ή να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Οκτωβρίου 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia