Ταρώ 10-16/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 10-16/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 10-16/01 κριός: η κρίση, ανάποδα .

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Μερικά πρόσφατα λάθη έχουν κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσετε τώρα.

Μην είστε τόσο αρνητικοί και μην κρίνετε τον εαυτό σας τόσο σκληρά. Μια μικρή ενθάρρυνση θα βοηθήσει πολύ, στην υποστήριξη των κινήτρων σας.

zodia-taro-45

ταύρος: ο θάνατος

Αγκαλιάστε την αλλαγή. Τι περιμένετε?

Το να νιώθετε άβολα μ’ αυτή τη μετατόπιση ή το να προσπαθείτε να αποφύγετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες, απλώς βασανίζεστε.

Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μπορέσετε να τα αφήσετε όλα πλέον πίσω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 10-16/01 δίδυμοι: 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Τι σας λείπει; Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τους στόχους σας με τη νέα χρονιά. Αντί να κάνετε αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς, προσπαθήστε να εστιάσετε σ’ αυτό που θέλετε να κάνετε εσείς για τον εαυτό σας. Αναρωτηθείτε τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους και ικανοποιημένους για να καλλιεργήσετε μια νέα αίσθηση προσωπικής επιτυχίας.

καρκίνος: ο ήλιος

Εστιάστε στα θετικά. Όλα συνδυάζονται όπως ακριβώς περιμένατε και υπάρχουν πολλά για να σας ενθουσιάσουν την επόμενη εβδομάδα. Αφήστε τον εαυτό σας να αποκτήσει ξανά ελπίδα και να νιώσει αγνή, ανόθευτη χαρά! Δεν είναι γρουσουζιά, το να βυθιστείτε σ’ αυτή την ευτυχισμένη στιγμή!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

zodia-zvdia-75

λέων: ο ιεροφάντης

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επαναξιολογήσετε τις προθέσεις σας. Ειλικρινά, γιατί τόση βιασύνη; Σας προσφέρεται μια στιγμή για να σταματήσετε και να επαναξιολογήσετε τα τρέχοντα σχέδιά σας πριν τα βάλετε σε εφαρμογή. Σκεφτείτε προσεκτικά αν οι προτεραιότητές σας εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντά σας.

παρθένος: 5 των ράβδων, ανάποδα

Πάψτε να προσποιείστε ότι όλα είναι «μια χαρά»! Κάτι σας ενοχλεί ξεκάθαρα και η αποφυγή της σύγκρουσης δεν το κάνει να εξαφανιστεί από μόνο του. Για να αποφύγετε να δημιουργήσετε την παραμικρή δυσαρέσκεια ή να αφήσετε κάτι δευτερεύον να γίνει σημαντικό, ενημερώστε τους γύρω σας αν κάτι σας ενοχλεί.. πριν ξεσπάσει ένα ακόμα μεγαλύτερο χάος.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 10-16/01 ζυγός: 2 των ράβδων, ανάποδα

Καιρός να απομακρυνθείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Όλα φαίνεται πως είναι αρκετά άνετα στην τρέχουσα κατάστασή σας, αλλά η πλήξη σας είναι αναμφισβήτητη. Ο εύκολος τρόπος λειτουργεί…. αλλά μόνο για λίγο. Μην φοβάστε να εγκαταλείψετε την ευκολία του οικείου και να τολμήσετε ένα άλμα στο άγνωστο για να νιώσετε ξανά μια σπίθα ενθουσιασμού.

σκορπιός: ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Πάρτε το χρόνο σας! Ξέρετε ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, σωστά; Χαλαρώστε και ζήστε λίγο, αυτή την εβδομάδα! Βγείτε έξω, κάντε κάτι διασκεδαστικό ή τουλάχιστον κάντε ένα μεγαλύτερο μεσημεριανό διάλειμμα. Πρέπει να αποσυμπιεστείτε λιγάκι… για να μην «καείτε» εντελώς.

zvdia-zwdia-tarw

τοξότης: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Ποια είναι η επόμενη κίνησή σας, Τοξότη; Οι δρόμοι μπροστά είναι δύσκολοι όταν η ορατότητά σας είναι σκεπασμένη με ομίχλη. Αφιερώστε μια στιγμή για να αναπνεύσετε. Όλα φαίνονται λίγο ανεξέλεγκτα, γι’ αυτό συγκεντρώστε τις σκέψεις σας για να δείτε καθαρά… και πάρτε μια κρίσιμη απόφαση με περισσότερη σιγουριά.

αιγόκερως: 10 των ξιφών, ανάποδα

Αυτή είναι μια καινούργια αρχή για εσάς. Οι καιροί ήταν δύσκολοι και ο πόνος του παρελθόντος που πιστεύατε πως αφήσατε πίσω σας, εμφανίζεται ξανά, απροσδόκητα. Δεν πειράζει, όλοι κουβαλάμε συναισθηματικές αποσκευές… κι αυτή η βαλίτσα σας ανήκει. Απελευθερώστε όμως τις παλιές αναμνήσεις και αγκαλιάστε με αισιοδοξία το μέλλον που βρίσκεται μπροστά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/01 Προβλέψεις 2ο δεκαήμερο Ιανουαρίου 2022

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ 10-16/01 υδροχόος: 5 των ξιφών

Θα απογοητευτείτε αυτή την εβδομάδα, επειδή οι άνθρωποι γύρω σας απλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες σας. Γι’ αυτό πρέπει να οργανωθείτε ανάλογα. Πριν ξεκινήσετε μια μεγάλη αντιπαράθεση, αναρωτηθείτε αν μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό που χρειάζεστε, για να αποφύγετε μεγάλες εκρήξεις… και να μειώσετε τη δική σας δυσαρέσκεια.

ιχθύες: η εγκράτεια

Καμία κίνηση δεν είναι καλή. Τα νέα που περιμένατε έχουν καθυστερήσει πολύ, αφήνοντάς σας να περιμένετε καθώς η απογοήτευσή σας μεγαλώνει. Αντισταθείτε στον πειρασμό της συνεχούς παρακολούθησης. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το επιταχύνετε… εκτός από το να συνεχίσετε να περιμένετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00