Ταρώ 10-16/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 10-16/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 10-16/07 κριός: ο ερημίτης ανάποδα .

Προσφέρετε μια πολύτιμη προοπτική με σοφή διορατικότητα στο τραπέζι και πολλοί άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από τις γνώσεις σας.

Όσον αφορά τις εργασιακές καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, μην διστάζετε να συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις. Επειδή η εμπειρία σας υπογραμμίζει πτυχές στα τρέχοντα έργα, που οι άλλοι δεν κατάφεραν να διαμορφώσουν προς το καλύτερο.

zodia-taro-45

ταύρος: ο θάνατος ανάποδα

Αγκαλιάστε τις αλλαγές.

Μπορεί να μην είναι εύκολες για εσάς, όμως αυτή η εβδομάδα τονίζει την αναγκαιότητά τους.

Το πείσμα σας ή η προσπάθεια να προσποιηθείτε ότι δεν συμβαίνουν, απλά θα σας δυσκολέψουν περισσότερο. Φροντίστε τον εαυτό σας, καθώς κάνετε κάποιες νέες κινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ 10-16/07 δίδυμοι: οι εραστές ανάποδα

Καλή διασκέδαση, Δίδυμοι! Αυτή η εβδομάδα σας θυμίζει πως υπάρχουν πολύ περισσότερα στη ζωή από το να κοπιάζετε και να δουλεύετε σκληρά. Βρείτε χρόνο για να επανασυνδεθείτε με φίλους που είχατε καιρό να δείτε. Ένα χαλαρό ραντεβού για καφέ, θα σας φέρει ξανά κοντά.

καρκίνος: 9 των κυπέλλων

Κάντε μια ευχή, Καρκίνε! Αυτή είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εσάς. Αν λοιπόν μπορείτε να ονειρευτείτε, μπορείτε και να πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε εστιάζοντας την ενέργειά σας σ’ αυτό. Μην συγκρατείστε…. γιατί ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, θα έχει τρομερή επιτυχία!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zodia-zvdia-75

λέων: ο ακόλουθος των ξιφών

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Παρατηρήστε αν οι καταστάσεις στις οποίες βρίσκεστε αυτή την εβδομάδα χρειάζονται πράγματι τις απόψεις σας… ή αν είναι καλύτερα να κάνετε πίσω και να ακούσετε. Αν γίνουν κουτσομπολιά αυτό το διάστημα, απλώς αποφύγετέ τα… και μείνετε μακριά.

παρθένος: ο κόσμος ανάποδα

Μην τα παρατάτε, Παρθένε. Το γεγονός πως υπάρχει μια επιβράδυνση, δεν σημαίνει ότι τα σχέδιά σας έχουν σταματήσει εντελώς. Για να δείτε κάποια αποτελέσματα, θα χρειαστεί να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτή την εβδομάδα. Γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί για να ανάψετε ξανά τη σπίθα και να βάλετε τα πάντα σε κίνηση.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 10-16/07 ζυγός: η σελήνη ανάποδα

Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε, Ζυγέ. Μπορεί τώρα να επικρατεί σύγχυση αλλά μην παρασυρθείτε. Οι συζητήσεις με άλλους για τις προοπτικές τους, θα σας προκαλέσει περισσότερη σύγχυση αυτή την εβδομάδα. Δώστε προσοχή στη δική σας εσωτερική σοφία και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

σκορπιός: 7 των ξιφών

Μην διακόψετε μια σχέση χωρίς εξηγήσεις, Σκορπιέ. Μια κατάσταση έχει ενταθεί λιγάκι και ψάχνετε τρόπο για ξεφύγετε. Ωστόσο, είναι πολύ καλύτερα να αντιμετωπίσετε τη σύγκρουση κατά μέτωπο, αντί να υποχωρήσετε.. αργά και αθόρυβα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zwdia – love

τοξότης: το άρμα ανάποδα

Αισθάνεστε σαν να υπάρχει ένα αδιέξοδο το μονοπάτι που βαδίζετε τον τελευταίο καιρό. Αντί όμως να τα παρατήσετε εξαιτίας της απογοήτευσής σας, βρείτε χρόνο ν’ ανασάνετε και να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, πριν προχωρήσετε σε μια νέα διαδρομή. Πρέπει να πιστέψετε πως τελικά θα φτάσετε εκεί που πρέπει, ακόμα κι αν το ταξίδι διαρκέσει λίγο περισσότερο.

αιγόκερως: ο άσος των ράβδων ανάποδα

Τέρμα πια με τις αναβολές Αιγόκερε! Αν αναβάλλετε εργασίες που ξέρετε ότι πρέπει να ολοκληρώσετε, θα αποκτήσετε μεγαλύτερο άγχος από ό,τι χρειάζεται. Τι περιμένετε λοιπόν; Οργανωθείτε… ανανεώστε τη λίστα εργασιών σας και ξεκινήστε δουλειά. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις αναλάβετε δράση.

taro-zodia-098

Ταρώ 10-16/07 υδροχόος: ο ιππότης των ξιφών ανάποδα

Εστιάστε στο στόχο σας. Η έλλειψη κατεύθυνσης σας κάνει να δουλεύετε πιο σκληρά .. όχι όμως και πιο έξυπνα! Αυτή την εβδομάδα εστιάζετε άσκοπα σε πράγματα που πραγματικά δεν έχουν σημασία. Και δεδομένης αυτής της στάσης σας, μπορεί να χάσετε τελικά κάτι, που πραγματικά χρειάζεται την προσοχή σας.

ιχθύες: 8 των κυπέλλων ανάποδα

Νιώθετε κολλημένος, Ιχθύ; Είναι καιρός να κάνετε μια σημαντική αλλαγή – και το ξέρετε. Αυτή είναι λοιπόν η κοσμική σας υπενθύμιση, ότι αξίζετε καλύτερα πράγματα από όσα λαμβάνετε αυτήν τη στιγμή. Μην φοβάστε να αφήσετε κάτι πίσω σας….για κάτι καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot