Ταρώ 11-17/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 11-17/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 11-17/01 κριός: ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Μην αφήσετε κάποιες απροσδόκητες καθυστερήσεις να σας απογοητεύσουν, Κριέ! Είστε ενθουσιασμένοι με τις νέες προσπάθειές σας, όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πρώτα κάποια εμπόδια…. πριν ξεκινήσετε.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά μη χάνετε την ελπίδα σας. Όλα θα επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς, μόλις αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις.

zodia-taro-45

ταύρος: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνος σας, Ταύρε!

Είστε απόλυτα ικανοί να αναλάβετε όλες τις ευθύνες, αλλά αυτή η κάρτα σας επισημαίνει πως κανείς δεν περιμένει από σας ν’ αναλάβετε όλα τα βάρη.

Σας προσφέρεται βοήθεια αυτό το διάστημα! Γιατί δεν την δέχεστε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 11-17/01 δίδυμοι: ο κρεμασμένος

Ανοίξτε τα μάτια σας, Δίδυμοι και ρίξτε μια ματιά τριγύρω! Ηρεμήστε για λίγο κι αφεθείτε σε μια νέα προοπτική, για να αποκτήσετε ένα πιο σαφές όραμα. Σημαντικές ευκαιρίες σας προσφέρονται αυτήν τη στιγμή, αλλά η αδυναμία σας να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα…δεν σας αφήνει να τις αποδεχτείτε.

καρκίνος: ο βασιλιάς των ξιφών

Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας όρια Καρκίνε. Αν κάτι (ή κάποιος!) εξαντλεί την ενέργειά σας, κάντε πίσω και επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους σας. Μην ανησυχείτε για το αν θα φανείτε στους άλλους ψυχροί ή εχθρικοί….επειδή τα προσωπικά σας όρια, είναι η υγιής φροντίδα του εαυτού σας, που σας επιτρέπει να αναπτυχθείτε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/01 Αντρική απόφαση – Καλή σχέση – γάμος

xartomanteia

Ταρώ 11-17/01 λέων: 7 των ξιφών

Αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε συντομεύσεις Λέοντα! Αντιμετωπίστε το τρέχον πρόβλημα και αφιερώστε τον χρόνο που απαιτείται, για να το χειριστείτε. Η προσπάθεια που καταβάλλετε τώρα θα είναι επικερδής, καθώς η φαινομενικά «εύκολη» διέξοδος δεν θα είναι τόσο απλή… όταν σας γυρίσει μπούμεραγκ στο εγγύς μέλλον!

παρθένος: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Αξίζει την προσπάθεια αυτή η ευκαιρία, Παρθένε; Αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα για το αν πρέπει να συνεχίσετε ή να σταματήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι ακόμη για το ποια απόφαση πρέπει να πάρετε, δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο και χώρο για να σκεφτείτε τις επιλογές σας. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, θα είναι η σωστή κίνηση.

zwdia-zvdia-alex

Ταρώ 11-17/01 ζυγός: ο μάγος, ανάποδα

Αισθάνεστε στάσιμοι και μια γενική έλλειψη ενέργειας, Ζυγέ; Μπορεί να οφείλεται στη μελαγχολία του Ιανουαρίου ή απλά σε μια γενική αδιαθεσία λόγω πλήξης. Ό,τι κι αν είναι όμως, δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Αφιερώστε χρόνο αυτήν την εβδομάδα για να ξεκουραστείτε περισσότερο κι αναζητήστε την έμπνευση που θα σας κινητοποιήσει. Θα νιώσετε πολύ σύντομα και πάλι ο εαυτός σας!

σκορπιός : 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μη χρονοτριβείτε Σκορπιέ. Θα είναι εύκολο να αποσπαστεί η προσοχή σας αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό καταβάλλετε κάθε προσπάθεια για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι! Πριν ξεκινήσετε ένα καινούργιο έργο, αναρωτηθείτε αν αυτό είναι αντάξιο του χρόνου σας ή αν είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού την ενέργειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

τοξότης: ο βασιλιά των ξιφών

Αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει Τοξότη! Υπάρχουν μερικές σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε αυτήν την εβδομάδα, που απαιτούν ορθή κρίση και αμεροληψία. Χρησιμοποιήστε τη λογική πλευρά σας και την έντονη νοημοσύνη σας, ώστε να καταλάβετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Μόλις κάνετε την επιλογή σας, ακολουθήστε τη με αυτοπεποίθηση.

αιγόκερως: ο αυτοκράτορας

Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, Αιγόκερε. Δημιουργήστε μια δομή που λειτουργεί και υποστηρίζει το τρέχον ενεργειακό σας επίπεδο. Είστε τύπος πρωινός ή νυκτόβιος; Κάντε μερικές αλλαγές στο παλιό σας πρόγραμμα και προσαρμόστε το ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μόλις το ολοκληρώσετε και το ακολουθήσετε, οι μέρες σας θα ρέουν πολύ πιο εύκολα.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 10-12/01 Αντρική απόφαση – Καλή σχέση – γάμος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

υδροχόος: 8 των ράβδων, ανάποδα

Σταματήστε να κάνετε τις καταστάσεις πιο δύσκολες για τον εαυτό σας, Υδροχόε! Μην προσπαθείτε πλέον να ελέγχετε τα πάντα και ακολουθήστε καλύτερα το ρεύμα της εποχής. Αν κάτι δεν λειτουργεί αυτήν την εβδομάδα, κάντε ένα βήμα πίσω και καθαρίστε το δρόμο σας από τα εμπόδια. Θα είναι λιγότερο απογοητευτικό αν αποδεχτείτε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε τώρα.

ιχθύες: 3 των ράβδων

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, Ιχθύες. Θα δείτε κάποια πρόοδο στις προσπάθειές σας αυτήν την εβδομάδα. Για να συνεχίσετε όμως αυτήν την αναζωογονητική ορμή, είναι καιρός να επεκτείνετε τις γνώσεις σας. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επενδύσετε στην εκπαίδευσή σας και στην αύξηση των δεξιοτήτων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00