Ταρώ 12/07 Δευτέρα

tarw-taro

Ταρώ 12/07 Δευτέρα .

Ταρώ 12/07 Κριός (21 Μαρτίου/ 20 Απριλίου) .

9 των ξιφών .

Κοιμάστε καλά αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας ζητά να κάνετε μια βαθύτερη ενδοσκόπηση στα ζητήματα που μαστίζουν την ψυχή σας.

zodia-taro-45

Επανακτήστε τον έλεγχο των καταστάσεων χρησιμοποιώντας την ευφυία σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας επηρεάζουν. Και αν δεν μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθαρό διάλειμμα από τις ανησυχίες που σας δεσμεύουν, ζητήστε βοήθεια για να απελευθερωθείτε – δεν χρειάζεται να το περάσετε όλο μόνοι σας.

Ταύρος (21 Απριλίου / 21 Μαΐου):

5 των πεντάκτινων

Η σημερινή κάρτα σας καλεί να αναρωτηθείτε πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από την έλλειψη μετρητών, ή να αντιμετωπίζετε κάποιες επιχειρηματικές δυσκολίες.

Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει στα οικονομικά σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκλησή σας για σήμερα είναι να εντοπίσετε αυτό που σας θρέφει πραγματικά. Μια μεγάλη περιουσία δεν έχει σημασία αν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ 12/07 Δίδυμοι (22 Μαΐου / 21 Ιουνίου):

10 των κυπέλλων

Ένα καλό πράγμα δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετό στη ζωή μας, και έτσι η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απολαύσετε όλα τα καλά πράγματα που σας συμβαίνουν, τις προσωπικές σας επιτυχίες, τους δεσμούς αγάπης, την οικογενειακή αρμονία και ό,τι άλλο σας γεμίζει. Απλά θυμηθείτε να μοιράζεστε τα καλά πράγματα με τους γύρω σας και να δείχνετε κατανόηση.

Καρκίνος (22 Ιουνίου / 23 Ιουλίου):

3 των ξιφών

Είναι ώρα να μεταμορφώστε τη θλίψη σας σε κατανόηση. Αν υπάρχει κάτι που σας ενοχλεί, θα πρέπει να διακρίνετε αν πρόκειται πράγματι για κάτι σημαντικό, ή μήπως εσείς το έχετε μεγεθύνει καθώς είστε πληγωμένοι από εμπειρίες του παρελθόντος. Για ό,τι κι αν πρόκειται να θυμάστε πως είναι άσκοπο να στενοχωριέστε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

Διαβαστε επισης: Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/07 Σκεφτείτε με την καρδιά σας

taro-zodia-098

Ταρώ 12/07 Λέων (24 Ιουλίου / 23 Αυγούστου):

Ο άσος των ξιφών

Σε αυτή τη φάση μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο πνευματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Η γνώση είναι δύναμη, και μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε.

Εναλλακτικά, εάν ερευνάτε μια κατάσταση για πολύ καιρό, χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να φτάσετε στην αλήθεια.

Παρθένος (24 Αυγούστου / 23 Σεπτεμβρίου):

6 των ράβδων

Μετά από όλη την προσπάθεια που καταβάλλατε το τελευταίο διάστημα, έρχεται η δικαίωσή σας, και η αίσθηση της είναι πολύ γλυκιά. Πρόκειται να λάβετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που περιμένατε όλο αυτό τον καιρό, γι’ αυτό απολαύστε το.

zwdia-9-zvdiaΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 12/07 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου / 23 Οκτωβρίου):

Ο τρελός

Σε οτιδήποτε τρελό έχετε σκεφτεί να πάρετε μέρος ή να το επιχειρήσετε οι ίδιοι το τελευταίο διάστημα, είναι ώρα να το κάνετε. Απλά βεβαιωθείτε πως σε οποιαδήποτε συνθήκη προκύψει θα έχετε το έλεγχο της κατάστασης και δεν θα διακινδυνεύσετε κάτι πολύτιμο γα εσάς. Έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου / 22 Νοεμβρίου):

2 των κυπέλλων

Αν αισθάνεστε μόνοι, ή σημερινή κάρτα υπόσχεται οτι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Θα συναντήσετε τον σύντροφο ή τον φίλο που θα σας καταλάβει πραγματικά. Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση αφιερώστε χρόνο για να την αναζωογονήσετε και να δείξετε στον σύντροφό σας όλα όσα αισθάνεστε γι’ αυτόν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης (23 Νοεμβρίου / 21 Δεκεμβρίου):

O Βασιλιάς των ράβδων

Ώρα να εκμεταλλευτείτε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να κάνετε πραγματικότητα τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Δείξτε ενθουσιασμό και μην τα παρατάτε στην πρώτη δυσκολία. Αξίζει να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να καταφέρετε αν το θέλησετε πολύ.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου / 20 Ιανουαρίου):

3 των πεντάκτινων

Τι μεγάλο έργο θα μπορούσατε να πετύχετε αν είχατε κι άλλους για να σας βοηθήσουν; Το τρία των πεντάκτινων μας καλεί να γίνουμε ρεαλιστές αλλά και φιλόδοξοι. Δημιουργήστε μια λίστα εποικοδομητικών βημάτων που θα σας μεταφέρουν από το σημείο Α έως το Ω. Βρείτε ανθρώπους των οποίων τα ταλέντα θα βοηθήσουν τα όνειρά σας να πάρουν μια αληθινή μορφή.

Διαβαστε επισης: Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/07 Σκεφτείτε με την καρδιά σας

zwdia-66

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου / 19 Φεβρουαρίου):

Η Βασίλισσα των ξιφών

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι να αποσυρθείτε από τον εξωτερικό κόσμο και να δείτε μέσα σας. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος για να βρείτε μια νέα αντιμετώπιση στις τωρινές συνθήκες. Η ηρεμία θα επιτρέψει και πάλι στη ζωή σας.

Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου / 20 Μαρτίου):

Ο ιππότης των πεντάκτινων

Είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά τη σημερινή μέρα! Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τις χρυσές ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο δρόμο σας. Αυτή τη στιγμή θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν. Για να επωφεληθείτε από την θεά τύχη, θα χρειαστεί να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι. Υπάρχουν πολλά να κερδίσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις