Ταρώ 12 -18/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarw-taro

Ταρώ 12 -18/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 12 -18/12  κριός: η βασίλισσα των κυπέλλων .

Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας Κριέ. Εξωτερικεύστε όσα έχετε στο μυαλό σας και μην αφήνετε ανείπωτα συναισθήματα.

Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση, αλλά μην διστάσετε να μοιραστείτε αυτό που νιώθετε. Η ειλικρινής επικοινωνία αυτή την εβδομάδα, θα ξεκαθαρίσει κάθε σύγχυση.

zodia-taro-45

ταύρος: 9 των κυπέλλων

Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας, Ταύρε! Μετά από έναν κακοτράχαλο δρόμο γεμάτο σκαμπανεβάσματα, αυτή η εβδομάδα σας προσφέρει ισορροπία και ικανοποίηση.

Παρατηρήστε τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειά σας και αποφασίστε τους στόχους σας για τη νέα χρονιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ 12 -18/12 δίδυμοι: ο ιεροφάντης ανάποδα

Εξερευνήστε δημιουργικές και ασυνήθιστες ιδέες Δίδυμοι. Αν νιώθετε πως μένετε πίσω επειδή καμία από τις ιδέες σας δεν λειτουργεί αυτή τη στιγμή, είναι σίγουρα καιρός να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση. Βρείτε δημιουργικές λύσεις και θα καταφέρετε να διορθώσετε το χάος… και να σημειώσετε πρόοδο.

καρκίνος: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Νιώθετε πως έχετε κολλήσει Καρκίνε; Είναι δύσκολο να ξεκινήσετε κάτι νέο αυτή την εποχή. Αντί να απογοητεύεστε από την έλλειψη έμπνευσης, παραδοθείτε στη στιγμή και εστιάστε την προσοχή σας αλλού! Φροντίστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, αντί να ξεκινήσετε μια εντελώς νέα προσπάθεια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 11-21/12 – Δεύτερο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022 .

xartomanteia

λέων: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Κατανοήστε την αξία σας Λέοντα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε αύξηση στη δουλειά; Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, πότε ήταν η τελευταία φορά που ανεβάσατε τα ποσοστά σας; Αυτή η εβδομάδα βοηθά στο να διαπραγματευτείτε εκ νέου τυχόν συμβόλαια ή να ετοιμάσετε ένα σχέδιο για να ζητήσετε περισσότερα χρήματα για τα επαγγελματικά σας ταλέντα.

παρθένος: ο άσσος των ξιφών

Να είστε άμεσος, Παρθένε. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί σαφήνεια μέσω ξεκάθαρης και άμεσης επικοινωνίας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας ή να μαντέψει τις σκέψεις σας. Κάντε τους λοιπόν τη χάρη, μιλώντας γι’ αυτές!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 12 -18/12 ζυγός: Ο κόσμος

Συνεχίστε, Ζυγέ. Αν ψάχνατε ένα κοσμικό σημάδι για να σας διαβεβαιώσει ότι αυτό που κάνετε λειτουργεί, τότε είναι εδώ! Αυτό είναι το πράσινο φως για να συνεχίσετε να προσπαθείτε για την επίτευξη των στόχων σας και την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Κι αυτό επειδή οι προσπάθειές σας δεν έχουν πάει χαμένες – και η επιτυχία είναι προ των πυλών!

σκορπιός: 8 των ξιφών

Το σκέφτεστε υπερβολικά, Σκορπιέ. Πρέπει να βρείτε μια λύση για τη δύσκολη θέση στην οποία έχετε βρεθεί, αλλά είναι δύσκολο να είστε δημιουργικοί, όταν υπάρχει ένα εμπόδιο σε κάθε στροφή! Δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο. Μην κουράζετε το μυαλό σας με αναλύσεις και σκέψεις! Κάντε μια βόλτα και αναζητήστε μια ευρύτερη προοπτική για να απελευθερώσετε αυτούς τους υποτιθέμενους περιορισμούς.

zwdia shmera

τοξότης: 6 των πεντάκτινων

Νιώθετε συγκλονισμένος, Τοξότη; Αντί να αποφύγετε αυτά που πρέπει να γίνουν – με αποτέλεσμα τα πάντα να χειροτερέψουν – ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε. Οργανωθείτε για να επιτεθείτε σ’ αυτήν την τερατώδη λίστα υποχρεώσεων. Μη διστάσετε να αναθέσετε εργασίες και να ζητήσετε βοήθεια και από τον στενό σας κύκλο.

αιγόκερως: ο τροχός της τύχης

Δημιουργήστε την τύχη σας, Αιγόκερε. Ορισμένες καταστάσεις, είναι απογοητευτικά πέρα από τον έλεγχό σας! Όμως αντί να εστιάσετε εκεί, στραφείτε σ’ αυτό που μπορεί πραγματικά να αλλάξει. Ξεκινήστε με μικρά σταδιακά βήματα αυτήν την εβδομάδα. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε την τύχη σας. Μην το ξεχνάτε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 11-21/12 – Δεύτερο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022 .

taro-zodia-76

Ταρώ 12 -18/12 υδροχόος: 7 των ράβδων, ανάποδα

Μείνετε δυνατός Υδροχόε. Μερικές ευκαιρίες απλώς δεν λειτουργούν όπως ελπίζατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει η έλλειψη ικανοτήτων ή ταλέντων σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να σχεδιάσετε μια στρατηγική και ακολουθήστε μια νέα προσέγγιση.. αντί να τα παρατήσετε εντελώς.

ιχθύες: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Κάντε το σωστό, Ιχθύ. Μερικές φορές χρειάζεται να διορθώσετε το παρελθόν σας για να προχωρήσετε στο μέλλον – και φαίνεται ότι αυτή η ώρα είναι τώρα. Με το πέρασμα του χρόνου και με μεγαλύτερη σαφήνεια, είναι πιο εύκολο να δείτε τα λάθη σας και να επανορθώσετε παραβάσεις του παρελθόντος. Δεν είναι πολύ αργά για να ζητήσετε συγγνώμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot