Ταρώ 12-18/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 12-18/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 12-18/09  κριός: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα .

Μάθε από τα λάθη σου, Κριέ. Έχει γίνει σαφές ότι τα μπέρδεψες, αλλά δεν χάθηκαν όλα. Η εμπειρία είναι ένας πολύτιμος δάσκαλος!

Επομένως δες αυτήν τη γκάφα σαν μια εκπαιδευτική στιγμή, με την ευκαιρία να κάνεις διαφορετικές κινήσεις και καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

zodia-taro-45

ταύρος: 5 των κυπέλλων

Σταμάτα να βυθίζεσαι, Ταύρε. Ο πόνος της απογοήτευσης σε παρασύρει προς τα κάτω αυτή τη στιγμή, αλλά προσπάθησε να μην τον αφήσεις να σε βγάλει εντελώς από την πορεία σου!

Δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο, αλλά δεν χάνονται και όλα αν επιλέξεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Αξιοποίησε αυτή τη στιγμή για να προσαρμόσεις τις προσδοκίες σου, να γίνεις δημιουργικός και να εφαρμόσεις ένα καινούργιο σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 12-18/09 δίδυμοι: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Κάνε υπομονή, Δίδυμε. Έχεις καταβάλει δουλειά για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου, αλλά η έλλειψη ορατής προόδου σε πλησιάζει αυτή την εβδομάδα με συναισθήματα απογοήτευσης και αγανάκτησης. Αυτό όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση μια χαμένη υπόθεση ή ένδειξη για να τα παρατήσεις! Να θυμάσαι ότι τα καλά πράγματα, χρειάζονται χρόνο.

καρκίνος: 5 των ξιφών

Προσάρμοσε τις προσδοκίες σου, Καρκίνε. Μπορούν αυτοί που ανήκουν στον στενό σου κύκλο να ανταποκριθούν στα πρότυπα που έχεις αυτή τη στιγμή; Τους είπες τι χρειάζεσαι; Προσπάθησε να μιλήσεις με ειλικρίνεια αυτή την εβδομάδα, γνωστοποιώντας ξεκάθαρα τι χρειάζεσαι, για να μετριαστούν πιθανές απογοητεύσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/09 Σκέψεις που θα φανερωθούν – Λόγια που ενοχλούν

astrologia-provlepseis-44

λέων: ο άσος των κυπέλλων

Αγκάλιασε μια νέα αρχή, Λέοντα. Αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσεις από την αρχή ό,τι θέματα αφορούν τα ερωτικά σου. Είτε πρόκειται για ένα νέο ειδύλλιο είτε για μια ανανέωση της μακροχρόνιας σχέσης σου, θα δεις το άτομο που σε ενδιαφέρει κάτω από διαφορετικό πρίσμα! Και θα εκτιμήσεις από την αρχή, όλες τις θετικές του ιδιότητες.

παρθένος: ο βασιλιάς των κυπέλλων ανάποδα

Εκφράσου, Παρθένε! Το να συγκρατείς τα συναισθήματά σου γιατί λυπάσαι στο άλλο σου μισό, δεν εξυπηρετεί ούτε εσένα, ούτε αυτό. Αν δεν αφήσεις το ταίρι σου να μάθει πώς νιώθεις, δεν του δίνεις την ευκαιρία να κάνει μια αλλαγή προς το καλύτερο. Αν γκρεμίσεις τα τείχη σου, μπορεί να εκπλαγείς από αυτό που θα συμβεί.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 12-18/09 ζυγός: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Νιώθεις αποστραγγισμένος, Ζυγέ; Έχεις δουλέψει πολύ και η εξάντλησή σου είναι προ των πυλών. Το κίνητρο και η συνηθισμένη σου αυτοπεποίθηση θα επιστρέψουν, μόλις αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

σκορπιός: 8 των ράβδων

Καλά νέα είναι καθ’ οδόν, Σκορπιέ! Το «ναι» που περίμενες είναι επιτέλους εδώ, γι’ αυτό κάνε υπομονή, αφού όλα πρόκειται να αποκτήσουν καινούργια δυναμική. Μπορείς να σκεφτείς κάποιες στιγμές στο παρελθόν που ένιωσες να βαριέσαι; Λοιπόν αυτές οι στιγμές πέρασαν ανεπιστρεπτί! Όμως νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση που είσαι ξανά, τόσο απασχολημένος.

taro-6-9

τοξότης: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Μην ψυχολογείς τον εαυτό σου, Τοξότη. Πρέπει να ληφθεί μια απόφαση αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν είναι σαφής ή εύκολη.. αφού οι επιλογές που έχεις, είναι λιγότερο από ιδανικές. Η αναβλητικότητα δημιουργεί περισσότερο άγχος! Και το να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου δημιουργεί περισσότερη σύγχυση. Εστίασε λοιπόν σ’ αυτό που έχεις αναλάβει τώρα, επέλεξε με σιγουριά και προχώρα, χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.

αιγόκερως: 8 των κυπέλλων, ανάποδα

Αν μια κατάσταση που θα έπρεπε να ήταν εύκολη, έχει γίνει τώρα πολύ πιο επίπονη από όσο χρειάζεται, τότε είναι καιρός να αναρωτηθείς τι πραγματικά συμβαίνει. Αν έχει πάψει να είναι διασκεδαστικό, ίσως είναι καιρός να αποχωρήσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/09 Σκέψεις που θα φανερωθούν – Λόγια που ενοχλούν

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 12-18/09 υδροχόος: 4 των κυπέλλων, ανάποδα

Αν δεν θέλεις να κοινωνικοποιηθείς, γιατί να αναγκάσεις τον εαυτό σου να βγει έξω; Εξάλλου μπορείς να επωφεληθείς σε μεγάλο βαθμό αν περάσεις λίγο χρόνο μόνος στο σπίτι σου αυτή την εβδομάδα. Επομένως απέρριψε τυχόν προσκλήσεις χωρίς ενοχές.. και κάνε περισσότερα από αυτά που θέλεις να κάνεις μόνος σου. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα καταλάβουν.

ιχθύες: ο αυτοκράτορας, ανάποδα

Κάνε μια πιο ευέλικτη προσέγγιση, Ιχθύ. Παρόλο που περίμενες πως όλα θα πάνε σύμφωνα με το καλά υπολογισμένο πλάνο σου, το να μπορείς να αντέξεις με ευελιξία τις αντιξοότητες, θα σε εξυπηρετήσει καλά αυτή την εβδομάδα. Ειδικά όταν απροσδόκητα εμπόδια απειλούν να αμφισβητήσουν το χρονοδιάγραμμά σου. Η άκαμπτη στάση, δεν θα βοηθήσει την κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia