Ταρώ 13-19/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

osiris-tarw

Ταρώ 13-19/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 13-19/02  κριός: ο άσος των ράβδων, ανάποδα .

Συγκεντρωθείτε Κριέ. Η έλλειψη κατεύθυνσης, εμποδίζει την ανάπτυξη μιας νέας ευκαιρίας. Αν δεν αισθάνεστε έμπνευση, μπορείτε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να οργανωθείτε και να επανασυνδεθείτε με την αρχική σας ιδέα.

Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που προσπαθείτε να πετύχετε… κι αφήστε το να σας οδηγήσει.

zodia-taro-45

ταύρος: ο κρεμασμένος

Πάρτε το χρόνο σας, Ταύρε. Όσο κι αν θέλετε να βιαστείτε για την επόμενη ευκαιρία, θα ήταν καλύτερα να επιβραδύνετε, να εξετάσετε τις επιλογές σας και να κοιτάξετε τη δουλειά σας. Μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να μην κάνετε καμία κίνηση! Κι αυτή είναι σίγουρα μία από αυτές τις φορές.

δίδυμοι: η αυτοκράτειρα

Φροντίστε τον εαυτό σας, Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο και να ρυθμίσετε τις δικές σας ανάγκες αυτή τη στιγμή, δίνοντας προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, επανασυνδεθείτε με τις δημιουργικές σας αναζητήσεις για να διοχετεύσετε τα συναισθήματά σας σε κάτι ουσιαστικό και όμορφο, που σας φέρνει ευχαρίστηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ 13-19/02  καρκίνος: 6 των ξιφών

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν Καρκίνε. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να αφήσετε πίσω σας οδυνηρές αναμνήσεις του παρελθόντος. Όμως αυτή η εβδομάδα σας υπενθυμίζει πόση πρόοδο έχετε κάνει και πόσο μακριά έχετε φτάσει.

300x300aλέων: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Μην ψυχολογείτε τον εαυτό σας, Λέοντα. Σας προσφέρεται μια νέα ευκαιρία, αλλά αντί να αισθάνεστε ενθουσιασμένος για τις δυνατότητες, σας βαραίνουν οι φόβοι του άγνωστου και το χειρότερο σενάριο. Τι θα γινόταν αν αντιμετωπίζατε με αισιοδοξία την κατάσταση, αντί να εστιάζετε στην πιθανότητα καταστροφής;

παρθένος: ο ιππότης των ράβδων

Κάντε το, Παρθένε. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε! Επομένως τι περιμένετε; Δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας ή να ανησυχείτε για την απόρριψη. Η τύχη είναι με το μέρος σας… αλλά το πιο σημαντικό, είναι σωστός ο συγχρονισμός. Γι’ αυτό, κάντε με σιγουριά την σημαντική κίνηση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/02 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Ταρώ 13-19/02  ζυγός: 10 των ξιφών

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη, Ζυγέ. Ακόμα κι όταν προσπαθείτε να προετοιμαστείτε για το απροσδόκητο, ποτέ δεν ξέρετε πώς θα χειριστείτε μια αιφνιδιαστική αλλαγή ή ένα απρόβλεπτο τέλος. Καθώς βιώνετε αυτή τη στιγμή, να θυμάστε πως όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει αμέσως μετά.

σκορπιός: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Οργανωθείτε Σκορπιέ. Αν όλα φαίνονται εκτός ελέγχου αυτή τη στιγμή, είναι απλώς επειδή έτσι είναι! Αντί να μπερδεύεστε περισσότερο, επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα, όπως στην οργάνωση του σπιτιού σας, την ακαταστασία του γραφείου σας και τον καθαρισμό της ντουλάπας σας. Τουλάχιστον όταν το περιβάλλον σας είναι τακτοποιημένο, όλα θα φαίνονται λιγότερο χαοτικά.

 

zwdia-tarw-zodia-19

τοξότης: 3 των ράβδων, ανάποδα

Μην το παίζετε εκ τους ασφαλούς Τοξότη. Αν δεν έχετε έμπνευση.. ή αν τα σχέδιά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να «απογειωθούν» τότε δοκιμάστε κάτι πολύ διαφορετικό και απροσδόκητο. Η ζωή γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα, όταν απομακρύνεστε από τη ζώνη άνεσής σας.

αιγόκερως: το άρμα ανάποδα

Αλλάξτε πορεία, Αιγόκερε. Αν κάτι δεν λειτουργεί ή αν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε εμπόδια και αδιέξοδα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Μην χάνετε την ελπίδα σας! Απλά επανεκτιμήστε την κατάσταση και δημιουργήστε μια νέα διαδρομή για να πετύχετε τους στόχους σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Ταρώ 13-19/02 υδροχόος: 4 των ξιφών, ανάποδα

Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα, Υδροχόε! Αν το παρακάνετε σε κάθε πτυχή της ζωής σας και δίνετε την ενέργειά σας σε όλους εκτός από τον εαυτό σας, αυτή την εβδομάδα θα έχετε προβλήματα. Δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για όλους, αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας! Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε.. πριν εξαντληθείτε εντελώς.

ιχθύες: 9 των ξιφών

Αλλάξτε οπτική Ιχθύες. Σας έχει καταλάβει τόσο μεγάλο άγχος αυτή την εβδομάδα, που με δυσκολία βλέπετε τη θετική πλευρά των καταστάσεων που βιώνετε. Αντί να εστιάσετε σε όλα όσα θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάνε στραβά.. δεν σκέφτεστε καλύτερα τι θα μπορούσε να πάει σωστά;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot