Ταρώ 13-19/03 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

taro

Ταρώ 13-19/03 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

Ταρώ 13-19/03 κριός: ο ιππότης των ράβδων

Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε για λίγο! Το περιπετειώδες πνεύμα σας έχει ενοχληθεί και μια αλλαγή σκηνικού θα σας έκανε καλό!

Αναζητήστε φρέσκια έμπνευση σχεδιάζοντας ένα μικρό ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει. Μη διστάσετε να προσκαλέσετε κάποιον ξεχωριστό να έρθει μαζί σας σε αυτήν την απόδραση.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ιππότης των κυπέλλων

Εκφραστείτε ελεύθερα. Ένας στρόβιλος συναισθημάτων αναβλύζει στην καρδιά σας αυτή την εβδομάδα και ο καλύτερος τρόπος για να το διαχειριστείτε είναι να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε φοβισμένοι για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για την επιθυμία σας για λίγη επιπλέον υποστήριξη αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 13-19/03 δίδυμοι: ο κόσμος

Οι σκληρές σας προσπάθειες αποδίδουν. Ένα επίτευγμα για το οποίο εργαζόσασταν εδώ και καιρό επιτέλους ολοκληρώνεται, οπότε ήρθε η ώρα να γιορτάσετε αυτή τη σημαντική περίσταση! Αποδεχτείτε τους επαίνους από τους συναδέλφους και τους αγαπημένους σας και απολαύστε αυτή τη στιγμή πριν προχωρήσετε στον επόμενο στόχο σας.

καρκίνος: η αυτοκράτειρα

Φροντίστε τη δημιουργική σας πλευρά. Αφεθείτε σε δραστηριότητες που σας επιτρέπουν να κάνετε τις εμπνεύσεις σας πράξη. Είτε επανασυνδέεστε με την παλιά σας πρακτική ζωγραφικής είτε πηγαίνετε στην ντουλάπα σας για να συνδυάσετε νέα ρούχα με κομμάτια που έχετε ήδη, εστιάστε στο να εκφραστείτε με μοναδικό τρόπο αυτήν την εβδομάδα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

zodia-zvdia-75

λέων: 8 των κυπέλλων

Σκάψτε λίγο πιο βαθιά. Η ζωή φαίνεται λίγο άτονη και μάλλον κοσμική τον τελευταίο καιρό, αφήνοντάς σας ανήσυχους και ανικανοποίητους. Αφιερώστε χρόνο αυτή την εβδομάδα εξετάζοντας τις βασικές σας αξίες και αυτό που σας φέρνει χαρά τόσο στις εργασιακές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. Έτσι θα αναζωπυρώσετε την εσωτερική σας σπίθα και θα ευθυγραμμίσετε εκ νέου τις προθέσεις σας.

παρθένος: 2 των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε πως κατακλύζεστε από επιλογές; Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτό το αδιέξοδο στο οποίο έχετε βρεθεί και επιτέλους να αντιμετωπίσετε την αναποφασιστικότητα σας αυτή την εβδομάδα. Σταματήστε να καθυστερείτε.. και κάντε μια κίνηση πριν χάσετε μια απίστευτη ευκαιρία!

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 13-19/03 ζυγός: 6 των ράβδων

Συνεχίστε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Έχετε εργαστεί σκληρά για να βελτιωθείτε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρατηρούν την πρόοδό σας. Περιμένετε κάποια σημαντική αναγνώριση αυτή την εβδομάδα που θα σας παρακινήσει στο ταξίδι σας να συνεχίσετε να εκπληρώνετε τους στόχους που έχετε θέσει για τον εαυτό σας.

σκορπιός: 3 των ράβδων, ανάποδα

Καλύτερες επιλογές είναι στον ορίζοντα. Απροσδόκητες καθυστερήσεις και μικρές απογοητεύσεις εμποδίζουν την προσωπική σας πρόοδο τον τελευταίο καιρό, αλλά μην εγκαταλείψετε ακόμα! Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν… για να αλλάξετε τα μεγάλα σχέδιά σας.

taro-zodia-76

τοξότης: 7 των ξιφών, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Η χρήση παραπλανητικών μέτρων για να πετύχετε, σας προλαβαίνει αυτή την εβδομάδα καθώς η αλήθεια σε αυτήν την κατάσταση αποκαλύπτεται. Προλάβετε αυτήν την πιθανή καταστροφή, εξετάζοντας τι πραγματικά συνέβη και κάνοντας τις ανάλογες ενέργειες για να το διορθώσετε.

αιγόκερως: 5 των κυπέλλων

Μάθετε από τα λάθη σας. Είναι απίστευτα απογοητευτικό το γεγονός ότι μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει πολύ, δεν λειτουργεί ακριβώς όπως ελπίζατε, αλλά μην τα παρατάτε ακόμα! Αυτή η στιγμή, παρέχει την ευκαιρία να διορθώσετε την πορεία σας, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές στο αρχικό σας σχέδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL 15-25/03 – Ενεργά και αληθινά συναισθήματα

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 13-19/03 υδροχόος: 7 των ράβδων

Κάντε υπομονή. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και επιμείνετε στις αξίες σας αυτή την εβδομάδα στις επαγγελματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Οι άλλοι μπορεί να μην καταλάβουν αρχικά το όραμά σας, αλλά μην υποκύψετε στην πίεση να κάνετε συντομεύσεις ή συμβιβασμούς, σε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι σωστό.

ιχθύες: η δύναμη

Μείνετε ήρεμοι. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας εκνευρίσουν αυτή την εβδομάδα καθώς αντιμετωπίζετε προκλήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η πραγματική σας δύναμη έγκειται στο να γνωρίζετε πότε πρέπει να αντιδράσετε και πώς να ανταποκριθείτε με τα διάφορα άτομα. Είναι ισχυρό να θυμάστε να κάνετε παύση και απλώς να αναπνέετε, ειδικά όταν η ένταση είναι υψηλή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00