Ταρώ 13-19/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

osiris-tarw

Ταρώ 13-19/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 13-19/12 Κριός: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα .

Εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, Κριέ! Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται και θα ήταν κρίμα να τη χάσετε λόγω των αμφιβολιών που έχετε για τον εαυτό σας.

Να έχετε πίστη στις ικανότητές σας και αποδεχτείτε αυτή την πρόκληση. Ήρθε η ώρα να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας και να προχωρήσετε!

zodia-taro-45

Ταύρος: 2 των ράβδων

Τι ακολουθεί, Ταύρε; Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας αν δεν ξέρετε ακόμα τι κίνηση να κάνετε.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να το σκεφτείτε και ζυγίστε προσεκτικά τις επιλογές σας αυτή την εβδομάδα. Αυτό δεν σας κάνει αναποφάσιστους – σας κάνει διορατικούς.

Να θυμάστε πως αυτό είναι δύναμη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 13-19/12 Δίδυμοι: 7 των ξιφών

Μην τα παρατάτε, Δίδυμοι. Επειδή υπάρχει ένα απροσδόκητο εμπόδιο στο δρόμο σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε το ταξίδι σας. Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση: γίνετε δημιουργικοί για να μπορέσετε να διορθώσετε την πορεία σας και να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πρόκληση προς όφελός σας. Το κλειδί αυτή την εβδομάδα είναι να εργαστείτε πιο έξυπνα… όχι πιο σκληρά.

Καρκίνος: 8 των ράβδων, ανάποδα

Πιο σιγά Καρκίνε. Υπάρχει κάποια ανάγκη για να βιαστείτε αυτή τη στιγμή; Οι βιαστικές κινήσεις, θα οδηγήσουν μόνο σε λάθη που μπορούν να αποφευχθούν εύκολα. Χαλαρώστε και ελέγξτε ξανά τι κάνετε, ώστε να βεβαιωθείτε ότι οι εργασίες εκτελούνται σωστά. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε επιπλέον άγχος στον εαυτό σας.

chartomantia-098

Λέων: 2 των ξιφών, ανάποδα

Αναλάβετε πρωτοβουλίες, Λέοντα! Θα ήταν κρίμα να χάσετε μια συναρπαστική ευκαιρία εξαιτίας της αδυναμίας σας να πάρετε μια απόφαση. Γιατί διστάζετε; Αναζητήστε τυχόν πληροφορίες που σας λείπουν, ώστε να δεσμευτείτε με σιγουριά και να προχωρήσετε.

Παρθένος: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Διαχειριστείτε τις προσδοκίες σας, Παρθένε. Η τελειομανία είναι ένα υπέροχο ιδανικό, αλλά δεν είναι πραγματικό! Το να κολλάτε στις λεπτομέρειες ενώ προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα τέλεια, εμποδίζει σε μεγάλο βαθμό την πρόοδό σας αυτή την εβδομάδα. Να είστε λιγότερο επικριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 13-19/12 Ζυγός: 4 των ράβδων

Γιορτάστε την επιτυχία σας, Ζυγέ. Αισθάνεστε λίγο κολλημένοι ή χωρίς έμπνευση; Πριν προχωρήσετε, αγκαλιάστε αυτή τη στιγμή… και τιμήστε τα μέχρι τώρα επιτεύγματά σας! Η απόλαυση της σκληρής δουλειάς που έχετε ήδη καταβάλει θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να συνεχίσετε την πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας.

Σκορπιός: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Φορτίστε τις μπαταρίες σας Σκορπιέ. Είστε ολοκληρωτικά δοσμένοι στη δουλειά σας, αλλά μήπως έχετε αναλάβει πάρα πολλά τελευταία; Μήπως έχετε κουράσει τον εαυτό σας; Προσέξτε μην εξαντληθείτε αυτή την εβδομάδα. Σκεφτείτε προσεκτικά τι χρειάζεται την προσοχή και τη συμμετοχή σας, ώστε να αφήσετε στην άκρη, τα υπόλοιπα.

dream

Τοξότης: ο ιεροφάντης ανάποδα

Εξετάστε την πηγή, Τοξότη. Οι καλοπροαίρετοι φίλοι θέλουν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις δεχτείτε. Αν νιώθετε πελαγωμένοι, κάντε λίγο πίσω και συντονιστείτε. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Αιγόκερως: ο κόσμος ανάποδα

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας, Αιγόκερε. Έχετε φτάσει σχεδόν στη γραμμή του τερματισμού καθώς κλείνετε αυτό το κεφάλαιο. Ολοκληρώνετε το έργο και επιτυγχάνετε τον στόχο για τον οποίο εργάζεστε τόσο επιμελώς. Αυτή είναι η τελευταία ώθηση! Απλά συνεχίστε και δώστε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες που ίσως προκαλέσουν κάποιες καθυστερήσεις αυτή την εβδομάδα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ 13-19/12 Υδροχόος: 5 των κυπέλλων

Να είστε ρεαλιστές με την ενέργειά σας, Υδροχόε. Οι υπερβολικές υποσχέσεις και η ελλιπής απόδοση, απογοήτευσαν μέχρι τώρα τους πάντες. Σκεφτείτε σε τι μπορείτε πραγματικά να δεσμευτείτε και επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση αυτών των εργασιών, πριν αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτό θα κρατήσει τις προσδοκίες όλων… σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ιχθύες: η εγκράτεια

Αποφύγετε τις υπερβολές Ιχθύ. Η επιθυμία σας για πρόοδο και απτά αποτελέσματα είναι λογική, αλλά μην κάνετε τίποτα παράλογο αυτή τη στιγμή μόνο και μόνο για να δημιουργήσετε κίνηση. Μια μετρημένη, μεθοδική προσέγγιση θα εξυπηρετήσει καλά τους μεγαλύτερους στόχους σας. Ο ρυθμός θα ανέβει ξανά σύντομα, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί αυτή την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot