Ταρώ 14 – 20/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 14 – 20/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

 Ταρώ 14 – 20/01 κριός: η δικαιοσύνη, ανάποδα .

Σκεφτείτε το καλά, Κριέ. Με την ένταση στα ύψη αυτή την εβδομάδα, είναι εύκολο να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, ειδικά αν η τρέχουσα κατάστασή σας είναι άδικη. Ωστόσο, δεν πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας καθώς συγκεντρώνετε περισσότερες πληροφορίες. Υπάρχουν περισσότερα σ’ αυτή την ιστορία.

zodia-taro-45

ταύρος: το άρμα ανάποδα

Χαλαρώστε, Ταύρε. Πολύ λίγα είναι στον έλεγχό σας και οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας σας το υπενθυμίζουν.

Αντί να προσπαθείτε να ελέγχετε αυστηρά τα πάντα, απλά παραιτηθείτε. Δεν έχει νόημα να επιβάλλετε κάτι, οπότε απλά αφήστε το να εξελιχθεί όπως θα έπρεπε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

 Ταρώ 14 – 20/01 δίδυμοι: ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Δεν είναι σωστός ο συγχρονισμός, Δίδυμοι. Παρά το τεράστιο κύμα ενθουσιασμού γύρω από κάτι νέο, θα ήταν καλύτερα να μην ξεπεράσετε τον εαυτό σας βουτώντας σε κάτι άγνωστο. Αν κάτι σας ενοχλεί, τιμήστε τη διαίσθησή σας και μην το πιέζετε αν δεν είναι ακόμη έτοιμο.

καρκίνος: η εγκράτεια, ανάποδα

Η χαλάρωση είναι το κλειδί, Καρκίνε. Ήσασταν τόσο απασχολημένος με το να φροντίζετε όλους τους άλλους που τώρα έχει γίνει φανερό ότι κάποιος πρέπει να φροντίσει εσάς! Επιβραδύνετε αυτή την εβδομάδα και επικεντρωθείτε στην φροντίδα του εαυτού σας. Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με μια πρακτική διαλογισμού ή να εκτιμήσετε την ομορφιά της φύσης.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

λέων: 9 των κυπέλλων

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, Λέοντα. Έχετε καταβάλει πολλή σκληρή δουλειά για ό,τι είναι σημαντικό για εσάς – κι αυτό έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Τώρα ήρθε η ώρα να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας προσφέροντας μεγαλύτερη φροντίδα στον εαυτό σας αυτή την εβδομάδα. Το κερδίσατε εξάλλου με την αξία σας!

παρθένος: η βασίλισσα των ράβδων

Βγείτε έξω, Παρθένε. Έρχεται μια ευκαιρία που θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας, αλλά για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, πρέπει να έχετε αυτοπεποίθηση. Μην απομακρύνεστε από αυτή λέγοντας τον εαυτό σας, πόσο απίστευτη μπορεί να είναι.

zodia-0988

 Ταρώ 14 – 20/01 ζυγός: 8 των ράβδων, ανάποδα

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, Ζυγέ. Είναι πραγματικά κάτι στάσιμο… ή χρειάζεστε απλώς μια νέα προσέγγιση; Ήρθε η ώρα να βάλετε τα πάντα σε κίνηση. Να είστε σίγουροι πως θα βρείτε μια λύση αυτή την εβδομάδα – αλλά μόνο αν σταματήσετε να λειτουργείτε με τον ίδιο παλιό τρόπο.

σκορπιός: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Έχετε αναλάβει περισσότερα από αρκετά, Σκορπιέ. Έχετε πολλές ευθύνες, όμως αν εμφανιστεί μια νέα ευκαιρία αυτή την εβδομάδα, θα σας δελεάσει να την αναλάβετε κι αυτή επίσης. Καλό θα ήταν να μην αναλάβετε περισσότερα. Γλιτώστε από περιττό μπελά… ξέροντας πότε να πείτε όχι.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

τοξότης: ο κόσμος

Ό,τι έγινε, έγινε Τοξότη, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να το ολοκληρώσετε και να το αφήσετε πίσω σας. Δεν υπάρχει λόγος να το παρακάνετε ή να συνεχίσετε να εργάζεστε σε κάτι που δεν χρειάζεται πλέον την ενέργειά σας, γιατί χάνετε άδικα τον χρόνο σας! Ας είναι αυτό το τέλος.

αιγόκερως: ο θάνατος, ανάποδα

Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε, Αιγόκερε. Οι πρόσφατες περιστάσεις έχουν καταστήσει αρκετά σαφές, ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στη ζωή σας. Ωστόσο υπάρχει κάτι που απλά δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε ακόμα. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να εξερευνήσετε τις αντιστάσεις σας, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να προχωρήσετε άφοβα. Είστε πιο έτοιμος από όσο νομίζετε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

 Ταρώ 14 – 20/01 υδροχόος: 3 των πεντάκτινων

Φτιάξτε την ομάδα σας, Υδροχόε. Έχετε καταφέρει αρκετά μόνοι σας, αλλά αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, θα χρειαστεί να αναζητήσετε εξωτερική βοήθεια και προοπτικές. Κάντε κάποια έρευνα για να επενδύσετε σε άτομα που διαθέτουν τις δεξιότητες που σας λείπουν αυτήν τη στιγμή.

ιχθύες: ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι καλό για τον εαυτό σας Ιχθύ; Αν ακόμα το σκέφτεστε, τότε έχει περάσει πάρα πολύς καιρός! Επικεντρωθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας αυτή την εβδομάδα και περιποιηθείτε τον προσφέροντάς του την ψυχική ηρεμία και την χαλάρωση που έχει ανάγκη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66