Ταρώ 15-21/11 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 15-21/11 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 15-21/11 Κριός: ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα .

Εκφραστείτε Κριέ! Το να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας και να μην αφήνετε τους άλλους να γνωρίζουν πώς νιώθετε, γίνεται συντριπτικό. Μήπως ανησυχείτε πως μόλις ανοίξετε τις πύλες, θα ξεσπάσει ένα ατελείωτο κύμα? Εντάξει! Δοκιμάστε τότε να οργανώσετε τις σκέψεις σας καθώς προετοιμάζεστε για τις μεγαλύτερες συζητήσεις που θα ακολουθήσουν.

Ταύρος: ο βασιλιάς των ράβδων

zodia-taro-45

Αγκαλιάστε τις ηγετικές σας ιδιότητες, Ταύρε.

Έχετε ένα ξεκάθαρο όραμα στο μυαλό σας και τώρα είναι καιρός να διοχετεύσετε όλη τη δημιουργική σας ενέργεια για να πραγματοποιήσετε αυτό το σχέδιο!

Ήρθε η ώρα να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά σε αυτήν την προσπάθεια μαζί με την ομάδα που μπορεί να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ 15-21/11 Δίδυμοι: 10 των ξιφών

Τελευταία, η ζωή σας τυλίγει με απογοητεύσεις! Μην αφήνετε τις τρέχουσες συνθήκες να σας καταβάλλουν. Τα καταφέρατε μια χαρά και όλα αρχίζουν να γίνονται φωτεινά, καθώς ο ήλιος κρυφοκοιτάζει μέσα από τα σύννεφα. Αγκαλιάστε μια αισιόδοξη προοπτική και συνεχίστε να πιέζετε προς τα εμπρός.

Καρκίνος: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Πάψτε να ζείτε πλέον στο παρελθόν Καρκίνε! Παλιές αναμνήσεις που συνδέονται με κάποιες εκκρεμότητες, θολώνουν το συνήθως ξεκάθαρο όραμά σας για το μέλλον. Είναι καιρός να τα αφήσετε πίσω σας. Αν σας απορροφήσει το παρελθόν, θα χάσετε τις όμορφες ευκαιρίες που έχετε μπροστά σας την παρούσα στιγμή.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga απαντά για τα ερωτικά μελλούμενα

xartomanteia

Λέων: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Διατηρείστε τις ισορροπίες σας Λέοντα. Να περιμένετε το απροσδόκητο αυτή την εβδομάδα! Όμως ακόμα και μια απρόβλεπτη βόμβα ή μια ανατροπή της πλοκής από το πουθενά, δεν θα μπορέσει να κλονίσει την αίσθηση της σταθερής ισορροπίας σας. Προσεγγίστε κάθε εμπόδιο με μια ήρεμη, ψύχραιμη και συγκεντρωμένη νοοτροπία, ώστε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες, με επιμονή.

Παρθένος: ο κόσμος

Αυτή η κάρτα θέλει να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας, Παρθένε! Σκεφτείτε έναν στόχο που έχετε καταφέρατε να πετύχετε πρόσφατα. Πώς σας σημάδεψε εκείνη η στιγμή? Αντί να προχωρήσετε απλά στην επόμενη προσπάθειά σας, αφιερώστε χρόνο αυτή την εβδομάδα για να τιμήσετε ένα κεφάλαιο που μόλις κλείσατε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 15-21/11 Ζυγός: 6 των ξιφών, ανάποδα

Κολλήσατε Ζυγέ! Οι κύκλοι επαναλαμβάνονται και ανακαλύπτετε πως ξαναπέφτετε στα παλιά πρότυπα. Ξέρετε όμως πώς τελειώνει πάντα αυτό! Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε αλλαγές και να δημιουργήσετε μια νέα διαδρομή – με νέα αποτελέσματα. Απομακρυνθείτε από το τέλμα αυτή την εβδομάδα και θα είστε εκπληκτικά ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Σκορπιός: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να θολώσουν την κρίση σας. Έχετε μια σημαντική απόφαση να πάρετε αυτή την εβδομάδα, η οποία απαιτεί ξεκάθαρη, λογική σκέψη. Ζυγίστε τις επιλογές σας προσεκτικά και αντικειμενικά. Βγάλτε τα συναισθήματά σας από την εξίσωση, πριν προχωρήσετε.

taro-zodia-76

Τοξότης: 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Προσπαθήστε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, Τοξότη. Νιώθετε αποκομμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα τελευταία? Είναι κατανοητό αφού άλλες πτυχές της ζωής σας απαιτούσαν περισσότερη προσοχή. Τώρα που όλα έχουν ρυθμιστεί, επενδύστε την ενέργειά σας πίσω σε αυτούς που αγαπάτε και αφιερώστε τους περισσότερο από το χρόνο σας.

Αιγόκερως: 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Οι αποφάσεις που παίρνετε αυτή την εβδομάδα θα έχουν μακροχρόνια αποτελέσματα, επομένως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν δεσμευτείτε. Φαίνεται σταθερό το μονοπάτι που ακολουθείτε? Κάνετε κινήσεις ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία για το ευρύτερο όραμα του μέλλοντος σας? Αν η απάντηση είναι αβέβαιη, τότε σταματήστε ακριβώς εκεί.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga απαντά για τα ερωτικά μελλούμενα

zwdia-66

Ταρώ 15-21/11 Υδροχόος: ο τρελός, ανάποδα

Τι σας συγκρατεί Υδροχόε? Γιατί φοβάστε να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας? Είτε είναι ο φόβος του αγνώστου είτε απλά δεν νιώθετε έτοιμοι ακόμα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εμβαθύνετε και να εξερευνήσετε πριν πάρετε μια μεγάλη ευκαιρία για το μέλλον σας.

Ιχθύες: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Μην υποχωρείτε στους φόβους σας, Ιχθύες! Εμπόδια μπήκαν στο δρόμο σας και υπήρξαν κάποιες απροσδόκητες παρακάμψεις αυτή την εβδομάδα, αλλά ο μόνος που σας κρατά πίσω αυτή τη στιγμή, είστε ΕΣΕΙΣ. Συνεχίστε να προχωράτε μπροστά! Μην αφήνετε τα άγχη σας να εμποδίσουν την επίτευξη των μεγάλων ονείρων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75