Ταρώ 15-21/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-sex

Ταρώ 15-21/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 15-21/05 κριός: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Να είστε προσεκτικός με την ενέργειά σας. Μην το παρακάνετε στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

Είναι υπέροχο να είστε γενναιόδωρος, αλλά επειδή κάνετε τη χάρη σε κάποιον, δεν σημαίνει ότι η ευγενική σας χειρονομία θα έχει ανταπόκριση. Προχωρήστε με προσοχή και μην ξεφύγετε από το δρόμο σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των κυπέλλων

Βρείτε χρόνο για ρομαντισμό, Ταύρε. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε ένα σωστό ραντεβού;

Δώστε προτεραιότητα στον χρόνο που περνάτε με το ταίρι σας, σχεδιάζοντας κάτι ιδιαίτερο για εσάς τους δυο.

Μην ξεχνάτε τις μικρές λεπτομέρειες γιατί αυτή η προσωπική χειρονομία είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δείξετε πόσο ενδιαφέρεστε για το άλλο σας μισό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ 15-21/05 δίδυμοι: 10 των ξιφών, ανάποδα

Καλυτερεύουν τα πράγματα! Και τα οφέλη της σκληρής δουλειάς που έχετε καταβάλει για τη δική σας προσωπική θεραπεία, αρχίζουν να φαίνονται. Ο πόνος μπορεί να είναι ένας ισχυρός δάσκαλος, γι’ αυτό τιμήστε όσα έχετε μάθει και μην χάνετε την ελπίδα σας, στο δρόμο προς την ανάκαμψη. Θυμηθείτε ότι η μόνη διέξοδος, είναι μέσω του εαυτού μας.

καρκίνος: η κρίση ανάποδα

Να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Έχετε παρατηρήσει πόσο σκληρός είστε με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό; Πρέπει να χαλαρώσετε και να σταματήσετε να κάνετε τόσο σκληρή αυτοκριτική! Αλλάξτε στάση και πάψτε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Μόνο έτσι θα επωφεληθείτε από όλες τις συναρπαστικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

taro-6-9

λέων: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Μην παίζετε πλέον εκ του ασφαλούς. Όλα είναι κάπως ανάστατα αυτή την εβδομάδα, καθώς αναδύονται απροσδόκητα νέα που σας ταράζουν. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις εξωτερικές επιρροές, αλλά μπορείτε να επιλέξετε πώς να ανταποκριθείτε στο χάος. Ενεργήστε με ακεραιότητα και μην χάσετε την ψυχραιμία σας.

παρθένος: οι εραστές

Μείνετε πιστός στον εαυτό σας. Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας αυτή την εβδομάδα πριν δεσμευτείτε με οτιδήποτε άλλο — είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Έχει το άλλο εμπλεκόμενο μέρος παρόμοιες αξίες με τις δικές σας; Το όνομα του παιχνιδιού είναι η αυθεντικότητα τώρα… και οι άνθρωποι θα τη δουν από τη συμπεριφορά σας, αν δεν θελήσετε να την φανερώσετε άμεσα.

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ 15-21/05  ζυγός: 8 των ράβδων

Έρχονται αλλαγές! Τα νέα που θα σας αλλάξουν τη ζωή, έρχονται επιτέλους και οι πιθανότητες είναι υπέρ σας. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα! Ανεβάστε τους ρυθμούς σας και τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, καθώς καλωσορίζετε αυτή τη σημαντική μετάβαση.

σκορπιός: 3 των ξιφών

Αυτή η εβδομάδα αναδεικνύει τον πόνο του παρελθόντος με παρατεταμένη θλίψη. Μην είστε τόσο σκληρός με τον εαυτό σας καθώς βιώνετε αυτά τα συναισθήματα. Η δυσφορία μπορεί να είναι ο πιο ισχυρός δάσκαλός σας, γι’ αυτό μάθετε από τη θλίψη και εφαρμόστε αυτά τα μαθήματα για να αποφύγετε μια μελλοντική απόγνωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

 

τοξότης: 6 των ράβδων, ανάποδα

Εξαλείψτε τις συγκρίσεις. Μην αφήσετε τις όμορφες εικόνες από τη ζωή των άλλων να σας απογοητεύσουν αυτή την εβδομάδα, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι περνάνε στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι. Ακολουθήστε το δικό σας δρόμο κι εστιάστε σ’ αυτό που σας κάνει να νιώθετε πραγματικά καλά.

αιγόκερως: 8 των ξιφών

Κάντε μια απαραίτητη αλλαγή. Αν αισθάνεστε παγιδευμένος από τις τρέχουσες συνθήκες, πρέπει να βρείτε μια διέξοδο! Η ένταση είναι συντριπτική και τα συναισθήματα που σας κατακλύζουν.. σας σκοτώνουν! Πρέπει να απελευθερώσετε την πίεση και να αναζητήσετε μια νέα λύση, πριν η κατάσταση χειροτερέψει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/05 Λεκτικές εντάσεις – Ερωτικές αντιζηλίες

μελλοντολόγος

Ταρώ 15-21/05  υδροχόος: 4 των πεντάκτινων

Προσέχετε τα έξοδά σας. Αντί να το παρακάνετε με τις ανόητες αγορές, σκεφτείτε περισσότερο αν είναι απαραίτητες κάποιες δαπάνες. Αν είναι περισσότερο μια παρόρμηση για να νιώσετε καλύτερα, θα πρέπει να το σταματήσετε και να εξοικονομήσετε τα χρήματά σας για κάτι πολύ πιο χρήσιμο.

ιχθύες: 5 των ξιφών, ανάποδα

Συγχωρήστε και ξεχάστε. Δεν έχετε βαρεθεί με όλες αυτές τις διαμάχες; Έχετε κάνει κάποια πρόοδο, αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα έχει διαρκέσει πάρα πολύ καιρό τώρα. Βάλτε επιτέλους ένα τέλος αυτή την εβδομάδα συμφωνώντας πως διαφωνείτε… ώστε όλα τα μέρη να εγκαταλείψουν και να προχωρήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot