Ταρώ 16-22/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 16-22/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 16-22/01  κριός: ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Βάλτε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας πρώτο, Κριέ. Μην συγκρατείτε τα συναισθήματά σας στην προσπάθειά σας να μην πληγώσετε τους γύρω σας.

Αν συνεχίζετε να τα κρατάτε μέσα σας, θα αισθανθείτε άσχημα. Γιατί να κάνετε μια δύσκολη κατάσταση ακόμα χειρότερη; Να είστε ειλικρινής και να μιλάτε από την καρδιά σας, ακόμα κι αν τα λόγια σας είναι δύσκολο να τα ακούσει κάποιος.

zodia-taro-45

ταύρος: 7 των ξιφών

Μην κάνετε συντομεύσεις, Ταύρε. Θα ήταν ωραίο να ήταν όλα εύκολα, αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό τώρα.

Η τελευταία σας προσπάθεια θα απαιτήσει αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά. Επομένως μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να εξοικονομήσετε χρόνο παρακάμπτοντας κάποια πράγματα.

Βρείτε τους ρυθμούς σας, για να το κάνετε σωστά με την πρώτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ 16-22/01  δίδυμοι: ο ιππότης των κυπέλλων

Κάντε μια κίνηση, Δίδυμε. Συγκεντρώνετε τις εμπνεύσεις σας και ονειρεύεστε τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια. Τώρα όμως είναι η ώρα για να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα! Το να είστε δημιουργικός και καινοτόμος είναι το κλειδί αυτή τη στιγμή. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας καθώς ακολουθείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας… γιατί αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι κάτι ξεχωριστό.

καρκίνος: 8 των ξιφών, ανάποδα

Ας είστε υπεράνω Καρκίνε. Θα είναι εύκολο να κατηγορήσετε τους άλλους αυτήν την εβδομάδα – και αν είμαστε ειλικρινείς.. αυτοί συνέβαλαν στο πρόβλημα. Ωστόσο, το να παίξετε το παιχνίδι των ευθυνών δεν θα σας οδηγήσει σε λύσεις. Ακολουθείστε μια θετική στάση και μια πιο παραγωγική προσέγγιση.

Διαβαστε επισης: Λενορμαν Χαρτομαντεία 16-18/01 Ερωτική εξομολόγηση – Έρωτας από το μακριά

zwdia Maketa BUDDHA-8065

λέων: 10 των ράβδων

Τιμήστε τις υποχρεώσεις σας Λέοντα. Έχετε πολλά να κάνετε αυτή την εβδομάδα, οπότε γιατί να αναλάβετε περισσότερα; Αντισταθείτε στον πειρασμό να δεσμευτείτε υπερβολικά, όταν το πρόγραμμά σας έχει ήδη τελειώσει! Αυτή η επιβάρυνση είναι προσωρινή, επομένως χειριστείτε τις ευθύνες σας μία προς μία. Σύντομα.. όλα θα τακτοποιηθούν!

παρθένος: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Γιορτάστε τις νίκες σας Παρθένε. Μέσα σε όλη αυτή τη δυναμική προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σας, μπορεί να δυσκολευτείτε να σταματήσετε και να παρατηρήσετε πόσα έχετε ήδη καταφέρει. Μετατοπίστε την εστίασή σας εκεί.. αντί να συνεχίσετε να σκέφτεστε τι σας λείπει – και η διάθεσή σας θα αλλάξει.

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ 16-22/01 ζυγός: η δύναμη, ανάποδα

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, Ζυγέ. Οι απροσδόκητες αλλαγές στις τρέχουσες περιστάσεις σας, μπορεί να είναι αρχικά απογοητευτικές, αλλά η ελπίδα δεν πρέπει να χαθεί. Αυτό δεν έχει να κάνει με τις δεξιότητες ή τις ικανότητές σας! Είναι περισσότερο θέμα κακού συγχρονισμού. Δοκιμάστε ξανά αργότερα, αφού κάνετε μερικές προσαρμογές στο αρχικό σας σχέδιο.

σκορπιός: το άρμα

Πρόσω ολοταχώς Σκορπιέ! Έχοντας κατά νου έναν ξεκάθαρο στόχο, μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για να συμβεί, αρκεί να μην αποσπαστείτε από μικρές προκλήσεις που εμφανίζονται στο πέρασμά σας. Ένα εμπόδιο είναι απλώς μια ευκαιρία να γίνετε πιο δημιουργικοί με τις δεξιότητες που έχετε, για την επίλυση των προβλημάτων. Θα μπορούσε ακόμη και να οδηγήσει σε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που αρχικά φανταζόσασταν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

τοξότης: η εγκράτεια

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, Τοξότη. Ακόμη κι αν τα αίματα ανάψουν στη δουλειά αυτή την εβδομάδα, εσείς διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην εμπλακείτε. Η μεγάλη ένταση δεν πρόκειται να λύσει το πρόβλημα! Πάρτε το χρόνο σας και προχωρήστε αργά και προσεκτικά.

αιγόκερως: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αποβάλλετε κάποια πράγματα Αιγόκερε! Ο υλισμός σας βαραίνει αυτή την εβδομάδα και ξαφνικά, δεν μπορείτε να αντέξετε το θέαμα τόσων πολλών αντικειμένων παντού γύρω σας. Θα είναι αυτό ένα στιγμιαίο ξεφάντωμα για να καθαρίσετε την ακαταστασία γύρω σας ή μήπως μια υπαρξιακή κρίση ενός πιο μινιμαλιστικού τρόπου ζωής; Ίσως είναι καλύτερα να ξεκινήσετε κάνοντας μικρά βήματα στην αρχή…και ανεβάζετε ρυθμούς στη συνέχεια.

Διαβαστε επισης: Λενορμαν Χαρτομαντεία 16-18/01 Ερωτική εξομολόγηση – Έρωτας από το μακριά

taro-zodia-76

Ταρώ 16-22/01 υδροχόος: ο βασιλιάς των ράβδων

Δείξτε τον δρόμο, Υδροχόε. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πώς να το πραγματοποιήσετε, αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Η ομαδική προσπάθεια είναι απαραίτητη για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο! Επομένως χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας για να συγκεντρώσετε την ομάδα σας ώστε να κάνετε αυτό το όραμα πραγματικότητα.

ιχθύες: η βασίλισσα των ράβδων

Να έχετε αυτοπεποίθηση, Ιχθύ. Ό,τι και να περάσετε αυτή την εβδομάδα, πρέπει να το κάνετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Πρέπει να είστε ακλόνητοι με την προσέγγισή σας! Στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων, αυτή η στάση δεν είναι τόσο κακή. Γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε αισιόδοξοι, να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να ξέρετε.. ότι μπορείτε να τα καταφέρετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22