Ταρώ 16-22/05 Εβδομαδιαίες προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 16-22/05 Εβδομαδιαίες προβλέψεις .

Ταρώ 16-22/05 Κριός: ο τρελός, ανάποδα .

Να είστε προσεκτικοί. Πριν προχωρήσετε σε μια νέα προσπάθεια, εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας. Θέλετε πραγματικά να το κάνετε ή πρόκειται να βαρεθείτε στην πορεία;

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι που απαιτούν λιγότερη δέσμευση, από την πιθανή ευκαιρία που σας παρουσιάστηκε.

zodia-taro-45

Ταύρος: ο κρεμασμένος

Πηγαίνετε με το ρεύμα! Επειδή κάτι δεν προχωράει αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι θα κολλήσετε σ’ αυτό το αδιέξοδο για πάντα.

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την παύση για να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα! Όλα θα καλυτερέψουν την επόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

Ταρώ 16-22/05 Δίδυμοι: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Επιλέξτε την πορεία σας Δίδυμοι. Πού θα πορευτείτε στη συνέχεια; Είναι ώρα να αποφασίσετε…επειδή δεν μπορείτε να το αναβάλλετε περισσότερο. Αυτήν την εβδομάδα, κάντε προτεραιότητα την εξερεύνηση των επιλογών σας και αποκτήστε τη σαφήνεια που είναι απαραίτητη. Η καθυστέρηση του αναπόφευκτου, το μόνο που καταφέρνει είναι να σας ανησυχεί περισσότερο!

Καρκίνος: 5 των ράβδων

Σταματήστε να συμμετέχετε, Καρκίνε. Υπάρχουν συνεχείς συγκρούσεις γύρω σας και αντί να βυθιστείτε βαθύτερα σ’ αυτές, κάντε μια παύση για να ακούσετε την άποψη της άλλης πλευράς. Αυτή η στιγμιαία πρόκληση σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους γύρω σας και ν’ αποκτήσετε αμοιβαίο σεβασμό.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

chartomantia-098

Ταρώ 16-22/05 Λέων: 2 των ράβδων, ανάποδα

Σταματήστε να σκέφτεστε τα πάντα. Ήρθε η ώρα να διαμορφώσετε τις προτεραιότητές σας, για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Κρύβετε την αναποφασιστικότητα σας εξαιτίας ενός βαθύτερου φόβου για αλλαγές ή μήπως φταίει ο φόβος σας για το άγνωστο; Μην αφήσετε αυτές τις αμφιβολίες να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε μπροστά σε κάτι καινούργιο που θα σας εξυπηρετήσει καλά.

Παρθένος: 8 των ξιφών, ανάποδα

Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας, Παρθένοι! Ο εσωτερικός κριτής σας εμφανίζεται σε πλήρη ισχύ αυτήν την εβδομάδα, κάτι που δεν σας ευνοεί καθόλου. Σταματήστε να λέτε στον εαυτό σας ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή αντάξιοι των ευκαιριών που εμφανίζονται μπροστά σας. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και να μην σταματήσετε να αγωνίζεστε για όσα θέλετε να πετύχετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 16-22/05 Ζυγός : ο βασιλιάς των ράβδων

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, Ζυγοί! Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε! Αναγνωρίστε όλες τις εμπειρίες που βιώσατε για να φτάσετε σε αυτήν τη στιγμή, ώστε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση. Πιστεύοντας στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας, θα πετύχετε.

Σκορπιός: 9 των ράβδων, ανάποδα

Μην τα παρατάτε, Σκορπιοί! Αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει προκλήσεις στην πορεία σας, αλλά μην τις αφήσετε να εμποδίσουν την ολοκλήρωση των εργασιών σας. Σίγουρα είναι απογοητευτικό, αλλά γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να το χειριστείτε. Να θυμάστε ότι αυτή η αναποδιά, είναι προσωρινή.

zwdia-fotia

Τοξότης: 6 των ξιφών

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Προσπαθήσατε να κάνετε κάτι να λειτουργήσει, αλλά η σκληρή πραγματικότητα δείχνει, πως ορισμένες καταστάσεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν. Η κίνηση που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να το αφήσετε πίσω σας και να προχωρήσετε μπροστά σε ένα νέο μονοπάτι. Αυτό είναι μέρος, του θεραπευτικού σας ταξιδιού.

Αιγόκερως: ο διάβολος, ανάποδα

Εκμεταλλευτείτε αυτήν τη νέα ευκαιρία. Μην αφήσετε τον φόβο του άγνωστου να σας εμποδίσει να συμμετάσχετε σε μια συναρπαστική νέα προσπάθεια που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους υψηλότερους στόχους σας. Είναι μια ευκαιρία για σημαντική ανάπτυξη και σίγουρα είστε έτοιμοι για την πρόκληση! Απλά πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία – Ερωτική εξομολόγηση – πρόταση γάμου

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος: 9 των ξιφών, ανάποδα

Μην αγχώνεστε Υδροχόοι. Το άγχος είναι μεγάλο αυτήν την εβδομάδα, οπότε δώστε προτεραιότητα σε δραστηριότητες που ξεκουράζουν το μυαλό σας. Βγείτε μ’ έναν φίλο ή περάστε χρόνο στη φύση. Μόλις καθαρίσετε το μυαλό σας και δημιουργήσετε κάποια απόσταση από τις ανησυχίες σας, όλα θα σας φαίνονται καλύτερα.

Ιχθύες: 5 των ξιφών, ανάποδα

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να κάνετε κάποιο συμβιβασμό. Η σύγκρουση που αντιμετωπίζετε δεν θα λυθεί αν δεν ακούσετε και την άλλη πλευρά. Αυτή η κατάσταση συνεχίζεται πολύ καιρό και τώρα πρέπει και τα δύο μέρη να προχωρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot