Ταρώ 16-22/08 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 16-22/08 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 16-22/08 Κριός: ο βασιλιάς των ξιφών ανάποδα .

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για τους άλλους, Κριέ! Αξιοποιείστε την ενέργειά σας αυτήν την εβδομάδα για να πολεμήσετε για έναν σκοπό στον οποίο πιστεύετε.

Ακόμα και μια μικρή χειρονομία, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο σε κάποιον άλλο. Μείνετε πιστοί στις αξίες σας και αναλάβετε δεσμεύσεις που θα ανεβάσουν το ηθικό αυτών, που χρειάζονται βοήθεια.

zodia-taro-45

Ταύρος: 6 των ξιφών, ανάποδα

Τι περιμένετε, Ταύρε; Για να διατηρήσετε τα πάντα σε κίνηση, πρέπει να επικεντρωθείτε στο μέλλον σας και να νιώσετε ενθουσιασμό, με κάτι διασκεδαστικό που έρχεται!

Είναι ένας νέος προσωπικός στόχος, ένα μικρό ταξίδι ή ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο το να κάνετε λίγο χώρο στο υπνοδωμάτιό σας;

Ό, τι κι αν είναι, βάλτε στόχους… και νιώστε ενθουσιασμό για ό,τι έρχεται!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ 16-22/08 Δίδυμοι: ο ερημίτης ανάποδα

Ξεκουραστείτε στον ελεύθερο χρόνο σας, Δίδυμοι. Έχετε λάβει πολλές κοινωνικές προσκλήσεις τον τελευταίο καιρό, όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αποδεχτείτε κάθε προσφορά. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να χρειάζεστε λίγη ηρεμία και ησυχία μόνοι με τον εαυτό σας. Απολαύστε τη δική σας παρέα αυτήν την εβδομάδα!

Καρκίνος: η δικαιοσύνη

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να πάρετε μια δίκαιη απόφαση. Η διαύγεια που αναζητούσατε έρχεται αυτή την εβδομάδα και τελικά θα μπορέσετε να ξεπεράσετε μια σκοτεινή κατάσταση. Μόλις δεσμευτείτε, μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και μην κοιτάξετε πίσω. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας πως θα κάνετε την καλύτερη επιλογή, με βάση τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

chartomantia-098

Ταρώ 16-22/08 Λέων: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ασχολείστε λίγο – πολύ με τη δουλειά τελευταία, Λέοντα; Αυτή την εβδομάδα, αισθάνεστε ότι βρίσκεστε αντιμέτωποι με την ενέργειά σας που είναι πολύ αδύναμη. Αξίζει πραγματικά να δουλεύετε τόσο σκληρά; Και με τι κόστος; Αναζητήστε τρόπους για να περιορίσετε τη δουλειά σας, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για διασκέδαση, με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Παρθένος: 7 των ράβδων

Ακολουθήστε τον δρόμο σας, Παρθένε! Όλοι προσπαθούν να σας εμπλέξουν στο δράμα τους αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Ειλικρινά, τίποτα από αυτά δεν σας αφορά. Αποφύγετε όλες τις ανοησίες και μείνετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που πρέπει να πετύχετε τώρα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 16-22/08 Ζυγός: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Πρόσεχε τις δαπάνες σας, Ζυγέ. Έρχονται απροσδόκητα έξοδα αυτή την εβδομάδα που θα σας κάνουν να σφίξετε τα πορτοφόλια σας, σε άλλους τομείς της ζωής σας. Όλα θα πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα, σε πράγματα που δεν χρειάζεστε πραγματικά αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός: 4 των κυπέλλων

Χρησιμοποιείστε την κρίση σας με σύνεση πριν πείτε «ναι» Σκορπιέ. Πολλές νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας, αλλά αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πείτε «όχι» στις περισσότερες από αυτές. Τις απορρίπτετε από φόβο πως δεν θα είστε σε θέση να εμφανιστείτε ή είναι γεμάτη η ατζέντα σας αυτή τη στιγμή; Αφιερώστε λίγο χρόνο εξετάζοντας τους λόγους σας, πριν δεσμευτείτε με οποιονδήποτε τρόπο.

taro-zodia-76

Τοξότης: 2 των ράβδων, ανάποδα

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας, Τοξότη. Τα συναισθήματα απογοήτευσης εμφανίστηκαν, επειδή κάτι δεν λειτούργησε όπως περιμένατε. Αντί να συνεχίσετε να κάνετε το ίδιο πράγμα, δείτε αυτήν τη στιγμή σαν ευκαιρία για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Γίνετε δημιουργικοί με τις δεξιότητές σας στην επίλυση προβλημάτων και κάντε κάτι εντελώς ασυνήθιστο!

Αιγόκερως: η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα

Να προσέχετε τον εαυτό σας, Αιγόκερε αυτή την εβδομάδα. Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στη διατροφή όλων των άλλων γύρω σας, ώστε ξεχάσατε τις δικές σας ανάγκες! Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να μείνετε σπίτι, να δοκιμάσετε μερικές νέες συνταγές και να χαλαρώσετε! Όλοι οι άλλοι θα καταλάβουν ότι χρειάζεστε το χώρο σας για να απολαύσετε τις δικές σας ανάγκες αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/08 – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος: η εγκράτεια

Κάντε υπομονή, Υδροχόε. Ένας σημαντικός στόχος είναι τόσο κοντά στην υλοποίησή του, που μπορείτε πρακτικά να τον γευτείτε! Είναι δύσκολο να μην απογοητεύεστε όταν είστε τόσο κοντά, αλλά δεν έχετε φτάσει ακόμη. Μείνετε ήρεμοι, μην χάνετε την ελπίδα σας και να θυμάστε, πως όλα εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Ο χρόνος είναι σωστός!

Ιχθύες: ο ιππότης των κυπέλλων, ανάποδα

Μην αφήσετε τη φαντασία σας να πάρει το καλύτερο από εσάς, Ιχθύες. Χάνεστε στις δυνατότητες του τι μπορεί να πάει στραβά, αντί να επικεντρώνεστε σε όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε σωστά! Ήρθε η ώρα να προσγειωθείτε – και να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, πως το χειρότερο σενάριο… δεν είναι και το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot