Ταρώ 16-22/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 16-22/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 16-22/10  κριός: η εγκράτεια .

Μπορεί να αισθάνεστε επείγουσα ανάγκη να κάνετε μια κίνηση ή να προωθήσετε κάτι πιο γρήγορα, αλλά αυτό δεν θα σας εξυπηρετήσει καλά.

Δεν χρειάζεται να είναι όλα τόσο δραματικά ή ακραία. Μερικές καταστάσεις πρέπει απλά να ξεκινούν και να ακολουθούν την πορεία τους. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί.

zodia-taro-45

ταύρος: η δικαιοσύνη

Όλοι θέλουν την προσοχή και την εμπλοκή σας στις υποθέσεις τους αυτή την εβδομάδα.. αλλά είναι απαραίτητο; Μάλλον όχι!

Όμως κάποιες φορές το μικρό δράμα κάποιου άλλου, μπορεί να είναι λίγο διασκεδαστικό. Απλώς παρατηρήστε και ακούστε, αλλά μην κάνετε κανένα σχόλιο για να μην μπλέξετε.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-3-zodia

Ταρώ 16-22/10  δίδυμοι: 3 των ράβδων

Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας και να ψάξετε αλλού για να δοκιμάσετε κάτι νέο, ειδικά αν αισθάνεστε βαριεστημένοι από την καθημερινότητά σας. Αν εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις αλλαγές που θα δείτε στον εαυτό σας.

καρκίνος: ο πύργος ανάποδα

Ορισμένες καταστάσεις δεν μπορούν να σωθούν. Κι αν συνεχίσετε να προσπαθείτε να τις διορθώσετε θα δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα – αφού καθυστερείτε το αναπόφευκτο. Σταματήστε να διορθώνετε τις διαρροές και απλά παρατήστε τα. Ένα νέο ξεκίνημα, αξίζει περισσότερο την ενέργειά σας.

xartomanteia

λέων: 4 των κυπέλλων ανάποδα

Δεχτείτε βοήθεια, Λέοντα. Αν αισθάνεστε εξαντλημένος από την πίεση που δέχεστε… είναι καιρός να αναζητήσετε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να χειρίζεστε τα πάντα μόνος σας! Στηριχτείτε σ’ αυτούς που νοιάζονται για εσάς και ενημερώστε τους για τα προβλήματά σας.

παρθένος: ο ακόλουθος των κυπέλλων

Γίνετε δημιουργικός, Παρθένε. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να εκφραστείτε, οπότε μαζέψτε μερικούς φίλους στο σπίτι κι ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα. Γίνετε πιο παιχνιδιάρηδες κι ενθουσιώδεις.. κι απλά διασκεδάστε!

dream

Ταρώ 16-22/10  ζυγός: η σελήνη

Προχωρήστε με προσοχή, Ζυγοί. Αν η διαίσθησή σας σας ψιθυρίζει πως κάτι φαίνεται στραβό… τότε πρέπει να δώσετε προσοχή σ’ αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα. Παρατηρήστε, ακούστε και κινηθείτε αργά. Θα λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σύντομα και όλα θα αποκαλυφθούν. Γι’ αυτό μην κάνετε μεγάλες κινήσεις μέχρι τότε.

σκορπιός: 5 των πεντάκτινων

Ζητήστε βοήθεια, Σκορπιέ. Ο φόβος της απόρριψης ή η ντροπή να παραδεχτείτε ότι χρειάζεσαι επιπλέον υποστήριξη, δεν δηλώνει αδυναμία. Όλοι δυσκολεύονται κάποιες στιγμές στη ζωή τους! Κι αν αρνηθείτε την βοήθεια, θα χειροτερέψετε τα πράγματα και την ψυχολογία σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

τοξότης: 9 των κυπέλλων

Απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς σας, Τοξότη. Δεν είναι κακό να επιθυμείτε κάτι! Μην σκέφτεστε πως κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό – επειδή μπορεί να είναι πραγματικά καλό. Ακολουθήστε αυτό που πραγματικά θέλετε αυτή την εβδομάδα και μην συγκρατείστε λόγω αμφιβολιών.

αιγόκερως: ο διάβολος ανάποδα

Αν κάτι που θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό αρχίζει να σας κάνει να νιώθετε δυσφορία, τότε είναι καιρός να ρίξετε μια καλή, προσεκτική ματιά στους λόγους που συνεχίζετε αυτό το μονοπάτι. Αυτή μπορεί να είναι μια ένδειξη, πως πρέπει να αλλάξετε στάση ζωής.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-098

Ταρώ 16-22/10  υδροχόος: 2 των ράβδων

Πάρτε το χρόνο σας, Υδροχόε. Όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη απόφαση, η καλύτερη στρατηγική.. είναι να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Γιατί να βιαστείτε αυτή τη στιγμή όταν δεν υπάρχει κανένας λόγος που να επείγει; Να είστε προσεκτικοί και συνετοί για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

ιχθύες: 7 των ράβδων, ανάποδα

Χαλαρώστε και ανασυγκροτηθείτε, Ιχθύες. Μερικές φορές, νιώθετε πως ο κόσμος θέλει να σας προκαλεί προβλήματα, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αναρωτηθείτε μήπως όλα όσα νιώθετε είναι σημάδια εξουθένωσης! Και ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσετε αυτό το συναίσθημα είναι να κάνετε ένα απαραίτητο διάλειμμα για να φορτίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-fotia