Ταρώ 17-23/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 17-23/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 17-23/04 κριός: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα .

Νιώθετε εξάντληση; Έχετε κάνει σημαντικές κινήσεις και προσπαθείτε σκληρά στη δουλειά, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε να πιέζετε τον εαυτό σας έντονα.

Χρειάζεται πραγματικά να ασχοληθείτε περισσότερο αυτή την εβδομάδα; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι! Κάντε ένα διάλειμμα και ξεκουραστείτε πριν «καείτε» και χάσετε το κίνητρό σας.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Αντισταθείτε στον πειρασμό να ενεργήσετε παρορμητικά, Ταύροι.

Θα αντιμετωπίσετε κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις αυτή την εβδομάδα, οι οποίες θα εμποδίσουν την πρόοδο που έχετε σημειώσει στη δουλειά.

Να θυμάστε ότι αυτά τα εμπόδια είναι πέρα από τον έλεγχό σας! Επομένως αναγνωρίστε τις απογοητεύσεις, αλλά μην κάνετε τίποτα καταστροφικό που δεν θα μπορεί να αναιρεθεί αργότερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ 17-23/04 δίδυμοι: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Σκεφτείτε το καλά, Δίδυμοι. Επειδή αισθάνεστε απογοητευμένοι από περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας αυτή την εβδομάδα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα χαοτικό δράμα για τη δική σας διασκέδαση! Αντί να ενεργείτε παρορμητικά ή καταστροφικά, οργανωθείτε ώστε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη λογική και σύνεση τα σχέδιά σας.

καρκίνος: 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να τα παρατήσετε, Καρκίνοι. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν τραβούν τα κορδόνια της καρδιάς σας και σας γυρίζουν πίσω. Να είστε προσεκτικοί γιατί αν αρχίσετε να αναπολείτε τα παλιά…μπορεί να κολλήσετε εκεί! Συγχωρήστε τον εαυτό σας για τις προηγούμενες επιλογές και τα παλιά σας λάθη, ώστε να προχωρήσετε με τα πολύτιμα μαθήματα που πήρατε από εκείνη την εποχή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

zodia-zvdia-75

λέων: 8 των ξιφών

Σταματήστε να σκέφτεστε τα πάντα, Λέοντες. Ξοδεύετε πάρα πολύ από το χρόνο σας, αναμασώντας τις πιθανότητες του χειρότερου σεναρίου! Αυτό δεν είναι υγιές ή χρήσιμο για εσάς, οπότε ας βάλετε ένα τέλος σ’ αυτό τώρα. Αν αισθάνεστε ότι κολλάτε, μετατοπίστε την ενέργεια, βγαίνοντας έξω ή στρέφοντας την προσοχή σας για λίγο αλλού.

παρθένος: 4 των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε ανήσυχοι; Αυτή η εβδομάδα απαιτεί μεγάλη χαλάρωση, αλλά είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να μείνετε ακίνητοι όταν το μυαλό σας τρέχει με πολλά χιλιόμετρα την ώρα και αναλογίζεται όλα όσα έχετε στη λίστα υποχρεώσεων σας! Αυτή είναι μια υπενθύμιση, πως δεν χρειάζεται να γίνουν όλα αυτήν τη στιγμή. Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας αυτό το τόσο απαραίτητο διάλειμμα… για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 17-23/04 ζυγός: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Γίνετε εθελοντές και κάντε τη διαφορά. Η συμμετοχή σε έναν σκοπό που σημαίνει πολλά για εσάς προσωπικά, θα σας δώσει έναν ικανοποιητικό σκοπό και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την αίσθηση κοινότητας που έλειπε από τη ζωή σας. Βάλτε όλη σας την καρδιά, σ’ αυτή την προσπάθεια.

σκορπιός: 9 των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε να κατακλύζεστε από το άγχος τον τελευταίο καιρό; Το άγχος, σας κρατούσε ξύπνιους τη νύχτα, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κοιμηθείτε καλά; Ναι, οι συνθήκες ήταν πιο δύσκολες από ό,τι συνήθως, αλλά να περιμένετε κάποια καλά νέα, αυτή την εβδομάδα.

taro-zodia-76

τοξότης: ο μάγος ανάποδα

Μην κάνετε καμία ανακοίνωση ακόμα. Έχετε μερικά μεγάλα σχέδια στον ορίζοντα, αλλά χρειάζονται περισσότερη οργάνωση πριν τα παρουσιάσετε δημόσια και ενημερώσετε τους άλλους με τι έχετε ασχοληθεί πρόσφατα. Μείνετε ήσυχοι και μην ανακοινώνετε τίποτα, για λίγο ακόμα.

αιγόκερως: Ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Προσαρμόστε τις προσδοκίες σας, Αιγόκεροι. Έχετε παρατηρήσει πόσο σκληροί είστε με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό; Ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ρεαλιστές με τα χρονοδιαγράμματα που ορίζετε στον εαυτό σας. Πώς μπορείτε να νιώσετε παρακινημένοι αν συνεχίσετε να προετοιμάζεστε για μια αποτυχία; Να είστε πιο γενναιόδωροι με τις προθεσμίες σας, αυτή την εβδομάδα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

taro-zodia-098

Ταρώ 17-23/04 υδροχόος: ο αυτοκράτορας, ανάποδα

Μην είστε τόσο άκαμπτοι. Οι περιστάσεις δεν εξελίσσονται όπως τις είχατε αρχικά φανταστεί. Ωστόσο, το να διπλασιάσετε και να ελέγχετε περισσότερο τις μικρές λεπτομέρειες ΔΕΝ είναι οι λύσεις που αναζητάτε. Ακολουθήστε τη ροή και να είστε ευέλικτοι… για να βρείτε μια πιο λογική λύση.

ιχθύες: 5 των πεντάκτινων

Το ποτήρι είναι μισογεμάτο. Η δουλειά είναι προκλητική τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι δύσκολο να διατηρήσετε το κίνητρό σας, όταν εστιάζετε μόνο στην αρνητικότητα που επικρατεί. Τώρα πρέπει να ελέγξετε τα θετικά της τρέχουσας κατάστασής σας και αν πραγματικά δεν μπορείτε να βρείτε κάποια, τότε θα αρχίσετε να αναζητάτε, μια νέα ευκαιρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot