Ταρώ 17-23/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 17-23/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 17-23/07  κριός: ο αυτοκράτορας, ανάποδα .

Αλλάξτε τη ζωή σας Κριέ. Αν αισθάνεστε πως σας λείπει το κίνητρο και ο αυθορμητισμός τον τελευταίο καιρό, ήρθε η ώρα να επανέλθετε στο σωστό δρόμο με ένα τακτικά οργανωμένο πρόγραμμα!

Θα επωφεληθείτε πολύ από μια νέα ρουτίνα, ώστε να μην αισθάνεστε βαριεστημένος με τις ευθύνες σας.

zodia-taro-45

ταύρος: η δικαιοσύνη

Να είστε δίκαιος, Ταύρε. Πριν πάρετε μια βιαστική ή οριστική απόφαση αυτή την εβδομάδα, φροντίστε να εξετάσετε όλες τις πλευρές αυτής της πολύπλευρης κατάστασης που αντιμετωπίζετε.

Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως φαίνεται με την πρώτη ματιά, αλλά αν αφιερώσετε χρόνο και ακούσετε τους πάντες, θα είστε σε θέση να πάρετε μια σωστή απόφαση με σιγουριά.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ 17-23/07  δίδυμοι: 2 των πεντάκτινων

Μείνετε επικεντρωμένος στις προτεραιότητές σας, Δίδυμε. Ξέρετε πού πρέπει να εστιάσετε αυτή τη στιγμή, επομένως περιορίστε τους περισπασμούς σας και κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα αξίζει τον κόπο.

καρκίνος: ο βασιλιάς των ράβδων

Πάρτε τα ηνία, Καρκίνε. Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας φέρνει μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας για να σας παρακινήσει να δείτε το όραμά σας, στο μεγάλο σχέδιο της ζωής σας. Αν αισθάνεστε ενθουσιασμένος μ’ αυτό, θα έχετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να κάνετε ακόμα μεγαλύτερα όνειρα και να δημιουργήσετε σχέδια για την εφαρμογή της επόμενης έμπνευσής σας.

xartomanteia

λέων: ο άσσος των πεντάκτινων

Τιμήστε τις δυνατότητές σας, Λέοντα. Σας παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία… κι αυτή είναι η στιγμή σας για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο απολαμβάνοντας το φιλόδοξο πνεύμα σας. Και θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο από ό,τι ονειρευόσασταν ποτέ! Ο ουρανός είναι το όριο σας.

παρθένος: το άρμα ανάποδα

Βρείτε τους χάρτες σας Παρθένε. Αν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κατεύθυνση ή δεν ξέρετε πού να εστιάσετε αυτήν τη στιγμή, μην ανησυχείτε. Ίσως πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να ανακατευθυνθείτε… αντί να σκοντάφτετε άσκοπα μπροστά. Δημιουργήστε μια νέα διαδρομή την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

dream

Ταρώ 17-23/07  ζυγός: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αν θέλετε να αλλάξουν οι περιστάσεις σας Ζυγέ, τότε πρέπει να ηγηθείτε και να αναλάβετε την πλήρη δέσμευση σε όσα κάνετε. Ειδικά όταν πρόκειται για το πώς ξοδεύετε τον χρόνο σας, τα χρήματά σας και την ενέργειά σας. Ήρθε η ώρα να βάλετε κάποια όρια.

σκορπιός: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Ακολουθήστε μια σωστή πορεία δράσης Σκορπιέ. Η σκληρή και μικροπρεπής συμπεριφορά, δεν θα σας εξυπηρετήσει αυτή την εβδομάδα. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε καλά αυτή τη στιγμή, αυτό το συναίσθημα δεν θα είναι μακροχρόνιο. Γι’ αυτό προσπαθήστε να το προσπεράσετε… και προχωρήστε.

μελλοντολόγος

τοξότης: 6 των ράβδων

Τα καλά νέα είναι εδώ, Τοξότη! Κάτι για το οποίο προσπαθείτε καιρό, τελικά θα γίνει δικό σας. Γι’ αυτό περιμένετε να δείτε όλα τα θετικά σημάδια αυτή την εβδομάδα. Απολαύστε τις γλυκές αισθήσεις της επιτυχίας. Την έχετε κερδίσει!

αιγόκερως: ο ερημίτης

Τι θέλετε να κάνετε; Όταν βρίσκεστε σε ένα δίλημμα, όλοι οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θέλουν να βοηθήσουν προσφέροντας τις απόψεις και τις συμβουλές τους. Φυσικά, σκέφτονται το καλό σας… αλλά η συμβολή τους, μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Συμβουλευτείτε τον εαυτό σας, αναζητώντας μια σωστή κατεύθυνση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Ταρώ 17-23/07  υδροχόος: η σελήνη

Δεν είναι κακό να νιώθετε αβέβαιος Υδροχόε. Το σχέδιό σας μπορεί να μην είναι ακόμη ξεκάθαρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε σε αδιέξοδο. Αφήστε τα πάντα να εξελιχθούν όπως πρέπει… και συνεχίστε να κάνετε διαισθητικά την επόμενη κίνησή σας, με βάση το προηγούμενο βήμα σας. Το ένστικτό σας, σας εξυπηρετεί καλά εδώ.

ιχθύες: 3 των ξιφών

Να ξέρετε πότε να εγκαταλείπετε, Ιχθύ. Αν κάτι σας προκαλεί περισσότερη θλίψη παρά ευτυχία… ή αν μια κατάσταση σας δημιουργεί περισσότερο κακό παρά καλό, τότε τι περιμένετε; Προσπαθήσετε να κόψετε αυτούς τους δεσμούς, γιατί δεν θα είναι λιγότερο επώδυνο από ό,τι είναι τώρα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45