Ταρώ 17-23/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 17-23/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 17-23/07  κριός: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα .

Σας αρέσει να κάνετε διάφορες αγορές Κριέ; Πριν όμως κινηθείτε παρορμητικά αυτή την εβδομάδα, αναρωτηθείτε αν είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεστε ή απλά κάτι που θέλετε αυτή τη στιγμή.

Αν επικρατεί το δεύτερο τότε καλύτερα να εξοικονομήσετε τα χρήματά σας για κάτι πιο ουσιαστικό, αξιόλογο και συναρπαστικό!

zodia-taro-45

ταύρος: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Μάθετε από τα λάθη σας, Ταύρε.

Μερικές φορές διδασκόμαστε πολυτιμότερα μαθήματα από τις αποτυχίες μας, παρά από τις επιτυχίες μας! Και φαίνεται πως οι συνθήκες αυτής της εβδομάδας, σας επιφυλάσσουν κάτι ανάλογο.

Σκεφτείτε τι πήγε στραβά στο παρελθόν, ώστε να μην το επαναλάβετε στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρώ 17-23/07 δίδυμοι: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Γιατί τόση βιασύνη, Δίδυμοι; Η εστίασή σας αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι στις δεξιότητες και στη διαχείριση του χρόνου σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα που τιμά το τρέχον επίπεδο της ενέργειάς σας… κι επιβραδύνετε λίγο τους ρυθμούς σας, ώστε να αποφύγετε ανόητα λάθη.

καρκίνος: 3 των ξιφών

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να θεραπευθεί, Καρκίνε. Οδυνηρά ερωτικά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια και σας καταθλίβουν.. είτε πρόκειται για τον πόνο ενός πρόσφατου χωρισμού είτε για μια ασυμβίβαστη στενοχώρια από το παρελθόν. Είναι όμως κάτι απολύτως φυσιολογικό και κατανοητό! Επομένως, αντί να κοπιάζετε ή να πιέζεστε για να προχωρήσετε, αφήστε απλά τον εαυτό σας να νιώσει όλα τα συναισθήματα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  18-20/07 Εντάσεις σε ζευγάρια – Άφιξη παλιού έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

λέων: η δύναμη, ανάποδα

Πιστέψτε στον εαυτό σας, Λέοντα! Ορισμένες πρόσφατες απογοητεύσεις κατάφεραν σημαντικό πλήγμα στον εγωισμό σας, αλλά μην τις αφήσετε να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Μερικές φορές δεν είναι σωστός ο συγχρονισμός… και οι καταστάσεις- που δεν έχουν σχέση με εσάς ή τα ταλέντα σας – είναι πέρα από τον έλεγχό σας.

παρθένος: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Επαναξιολογήστε τις προτεραιότητές σας, Παρθένε. Τον τελευταίο καιρό, καταναλώνετε την ενέργειά σας σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας, αλλά είναι μάλλον αμφίβολο αν αξίζει πραγματικά τόση προσοχή. Αν αντιμετωπίζετε συνεχώς αδιέξοδο με μια συγκεκριμένη κατάσταση, εστιάστε σ’ αυτό… και αλλάξτε τον τρόπο που λειτουργείτε.

μελλοντολόγοςΤαρώ 17-23/07 ζυγός: η κρίση, ανάποδα

Μην επικρίνετε συνεχώς τον εαυτό σας, Ζυγέ! Ο σκληρός εσωτερικός κριτής σας ξεφεύγει από τον έλεγχο τον τελευταίο καιρό και σας εμποδίζει να εκμεταλλευτείτε τις συναρπαστικές ευκαιρίες που έχετε μπροστά σας. Κανείς δεν είναι τέλειος, γι’ αυτό χαλαρώστε τα υψηλά πρότυπα που έχετε θέσει στον εαυτό σας.

σκορπιός: ο κρεμασμένος

Νιώθετε αναποφάσιστος, Σκορπιέ; Μην επηρεαστείτε όμως από αυτό και δεν κάνετε μια σημαντική κίνηση αυτή την εβδομάδα, επειδή πιστεύετε πως ένα δημιουργικό σας έργο επείγει περισσότερο. Βρείτε χρόνο και σκεφτείτε το καλά. Αυτή η κατάσταση θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρη την επόμενη εβδομάδα, οπότε μείνετε ήρεμοι και επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο, προς το παρόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

τοξότης: ο ιππότης των πεντάκτινων

Να είστε πρακτικός Τοξότη. Θα πετύχετε ό,τι έχετε σκοπό να κάνετε αυτή την εβδομάδα, αρκεί να τηρήσετε ένα πρόγραμμα και να εφαρμόσετε τις δοκιμασμένες μεθόδους για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Δυστυχώς, αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για περιπέτειες αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον η δουλειά σας θα ολοκληρωθεί.

αιγόκερως: ο πύργος, ανάποδα

Έχετε περάσει πολλά φέτος Αιγόκερε κι αυτές οι εμπειρίες, σας δίδαξαν πολλά για τον εαυτό σας και για τις αξίες σας. Εξαιτίας αυτής της μεταμόρφωσης, μην εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι ξεπερνάτε ορισμένες καταστάσεις – και προσωπικές σχέσεις. Εξετάστε συγκεκριμένες δραστηριότητες και συναντήσεις, όπου καλλιεργείτε μερικές νέες φιλίες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  18-20/07 Εντάσεις σε ζευγάρια – Άφιξη παλιού έρωτα

zwdia-66

Ταρώ 17-23/07 υδροχόος: ο ερημίτης ανάποδα

Νιώθετε μοναξιά, Υδροχόε; Όλοι γνωρίζουμε ότι αγαπάτε τον χρόνο που περνάτε μόνοι σας, όμως οι πολλές σκέψεις σας προκαλούν ίλιγγο, όταν προσπαθείτε να αναλύσετε τα πάντα με υπερβολικό ζήλο! Κάντε σχέδια με φίλους γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να έχετε κάτι διασκεδαστικό να περιμένετε στο τέλος της εβδομάδας.

ιχθύες: 2 των ράβδων, ανάποδα

Προχωρήστε με δυναμισμό, Ιχθύ! Η αμφιβολία για τον εαυτό σας, σας κάνει να λειτουργείτε νευρικά και μαζεμένα….αλλά η ενέργεια αυτής της εβδομάδας σας προτρέπει να σταματήσετε! Η αποφυγή ρίσκου, μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε πως θα αποφύγετε τον πιθανό κίνδυνο. Σκεφτήκατε όμως τι θα μπορούσε να συμβεί, αν αντί να περιμένετε την αποτυχία, δείξετε αισιόδοξος για μια νίκη;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45